Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Neimārs noraida baumas par pievienošanos Madrides "Real": "Es palikšu PSG"

Neimārs noraida baumas par pievienošanos Madrides "Real": "Es palikšu PSG"
Neimārs
Foto: Sipa/Scanpix

Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimārs akcijas laikā, kurā tika vākta nauda labdarībai, medijiem paziņoja, ka negrasās mainīt komandu.

"PSG? Es turpināšu, man ir līgums. Spekulācijas lielākoties izdomā prese. Tas jau kļūst garlaicīgi," teica Neimārs. "Pievienojos PSG izaicinājuma un mērķa dēļ, un visi to zina. Tas nav mainījies. Ceru, ka aizvadīsim panākumiem bagātu sezonu." Kamēr Neimārs pārejas iespēju noraida, ārvalstu medijiem arvien aktīvāk ziņo, ka Edens Azārs ir principiāli piekrities no "Chelsea" pārcelties uz "Real".

Sportiskajā ziņā apspriestākais PSG spēlētājs Pasaules kausā gan bija Kilians Mbapē, nevis Neimārs. "Kilians ir fenomens, izcils spēlētājs," sacīja brazīlietis. "Cilvēki, kuri ir kopā ar viņu arī ikdienā, to zināja jau kādu laiku. Esmu ļoti, ļoti priecīgs, ka viņam šis Pasaules kauss bija tik veiksmīgs. Gandrīz katru dienu ar viņu runāju – mēs runājam ļoti daudz."

26 gadus vecais Neimārs debijas sezonā Francijas čempionātā savainojuma dēļ aizvadīja tikai 20 spēles, taču guva 19 vārtus, izdarīja 13 rezultatīvas piespēles un tika atzīts par labāko spēlētāju. Pasaules kausā viņš Brazīlijas izlasē četrās spēlēs guvis divus vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
Neymar dismisses Real Madrid link and says he's...


, 2018-07-20 13:20, pirms 6 gadiem
Drīzāk pēc parādītā pasaules kausā Real prioritāte tagad ir Hazards kā Cr7 aizvietotājs un interese par Neymaru noplaka
, 2018-07-20 13:27, pirms 6 gadiem
Tāds di.sējs! Pie pirmās izdevības viņš uz real aizskrietu, ja tāda izdevība būtu. Bet real malači - saprata, ka par to gaili nav jēgas maksāt tādu piķi un ja vēl paskatās kāda viņam attieksme... Laik puika vispirms zvaigžņu slimību izslimo.
, 2018-07-20 14:05, pirms 6 gadiem
TRIO rakstīja: Drīzāk pēc parādītā pasaules kausā Real prioritāte tagad ir Hazards kā Cr7 aizvietotājs un interese par Neymaru noplaka
Tas, ka Neimārs krīt zemē, nenozīmē, ka viņš ir slikts spēlētājs. Viņš pašlaik ir pasaules top 3 džeks, un Hazards lai arī ir augsta līmeņa spēlētājs, tomēr viņš nestāv klāt Neimāram. Ja nebūtu Beļģu haļava pret brazīļa muguru un būtu iedota pendela, būtu pilnīgi cita saruna, jo Brazīļi būtu finālā un varbūt pat uzvarētu.
, 2018-07-20 14:12, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Tas, ka Neimārs krīt zemē, nenozīmē, ka viņš ir slikts spēlētājs. Viņš pašlaik ir pasaules top 3 džeks, un Hazards lai arī ir augsta līmeņa spēlētājs, tomēr viņš nestāv klāt Neimāram. Ja nebūtu Beļģu haļava pret brazīļa muguru un būtu iedota pendela, būtu pilnīgi cita saruna, jo Brazīļi būtu finālā un varbūt pat uzvarētu.
Nebūtu horvātiem tizls vārtsargs, kas izdomājis, ka jāspēlē ar traumu, bet pat palekties nevar, Horvātijā varbūt pat uzvarētu.
, 2018-07-20 14:34, pirms 6 gadiem
Esmu Real fans jau 15 gadus un nevaru un negribu iedomāties, kā būtu skatīties Real spēles ar Neymar sastāvā. Ļoti labas ziņas, ļoti nepatīkams spēlētājs. Kā cilvēks arī liekas nepatīkams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-20 15:19, pirms 6 gadiem
Real fani var izskaidrot kā un cik ilgi pēc jūsu domām Benzemā vēl tur turēsies?
, 2018-07-20 18:22, pirms 6 gadiem
bobiits rakstīja: Real fani var izskaidrot kā un cik ilgi pēc jūsu domām Benzemā vēl tur turēsies?
Likās,ka pēc Zidāna aiziešanas durvis būs plaši vaļā,un neviens viņu atpakaļ negaidīs.Īsti lasot dzeltenos transfērus dzirdēts tikai par Napoli,bet tie paši teikuši nē.
Perezs 2-3 dienas atpakaļ būs lieli pirkumi drīzumā.Tad jau redzēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".