Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG vēlas tiesāties ar bijušo Francijas kapteini Evrā par publiskiem apvainojumiem

Rolands Eliņš

PSG vēlas tiesāties ar bijušo Francijas kapteini Evrā par publiskiem apvainojumiem
Patrīss Evrā ČL spēli Parīzē vēroja kopā ar diskvalificēto "United" līderi Polu Pogbā. Foto: www.imago-images.de/Scanpix

Francijas futbola bagātākais klubs Parīzes „Saint Germain” izskata savas juridiskās iespējas par vēršanos tiesībsargājošajās iestādēs pret Patrīsu Evrā, bijušo Mančestras „United” un „Juventus” spēlētāju. Evrā ir nokaitinājis PSG vadību ar savu izturēšanos komandas stadionā spēles laikā, taču tiesā pret viņu PSG vēlētos vērsties viņa publicēto aizvainojošo izteikumu dēļ.

Patrīss Evrā UEFA Čempionu līgas spēli starp PSG un Mančestras „United” vēroja klātienē un tika nofilmēts, ar lielām emocijām svinot savas bijušās komandas „United” izšķirošo vārtu guvumu, kas nozīmēja PSG Eirokausu sezonas beigas. Par to Evrā publiski aizrādīja viņa bijušais komandas biedrs „Monaco” sastāvā Žeroms Rotens, norādot, ka Evrā izturēšanās nav cieņpilna, taču Evrā atbildēja ar draudiem nākamajā satikšanās reizē iegāzt Rotenam pa seju.

Evrā pēc tam aizvadītajā svētdienā tika nofilmēts braucienā ar taksi, kurš viņš savus draudus papildināja, rupjā leksikā aizvainojot PSG spēlētājus un komandu kopumā, piemēram, sakot, ka "PSG ir tik jauni spēlētāji, ka viņiem vēl nemaz nav spermas". Video izskaņā viņš vēlreiz atkārtoja draudus piekautu Rotenu, bijušo „Monaco” un PSG spēlētāju, kurš šobrīd savu futbolista karjeru beidzis. Video pēc tam tika publicēts internetā.

Kā vēsta ESPN, Parīzes klubs jau ilgāku bijis neapmierināts ar Evrā izgājieniem, taču tagad kluba vadība vēlas atbildēt bijušajam Francijas izlases kapteinim un iesūdzēt viņu tiesā.

37 gadus vecais Evrā pats PSG nekad nav pārstāvējis, bet savā futbolista karjerā Francijas izlasē viņš spēlējis 81 mačā. Šobrīd Evrā ir bez kluba, taču karjerai punktu oficiāli nav pielicis. Iepriekš viņš no 2014. līdz 2017. gadam spēlēja Turīnas „Juventus”.

Izmantotie resursi:
PSG considering legal action against Manchester...

  +3 [+] [-]

, 2019-03-19 17:42, pirms 5 gadiem
EVRA ir Marseļas futbolists un ar to viss arī pateikts. Marseļa mīl PSG un otrādāk