Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Saīsinātas Ibrahimovičam un Pajetam piespriestās diskvalifikācijas

Saīsinātas Ibrahimovičam un Pajetam piespriestās diskvalifikācijas
Zlatans Ibrahimovičs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc veiksmīgām apelācijām par vienu maču samazinātas "Paris Saint-Germain" uzbrucējam Zlatanam Ibrahimovičam un Marseļas "Olympique" pussargam Dimitrijam Pajetam piespriestās diskvalifikācijas.

Francijas olimpiskajā komitejā iesniegtās apelācijas tika apmierinātas, tādēļ Ibrahimovičam tagad būs jāizlaiž trīs Francijas čempionāta spēles, bet Pajetam - viena.

Iepriekš Francijas Futbola līga (LFP) Ibrahimovičam bija piespriedusi četru spēļu diskvalifikāciju par tiesneša Laionela Žafredo apvainošanu pēc zaudējuma pret "Bordeaux" komandu (2:3). Minētais incidents tika nofilmēts un tajā varēja dzirdēt kā zviedru uzbrucējs lieto arī necenzētus vārdus.

Tikmēr Pajets divu maču diskvalifikāciju bija saņēmis pēc bezvārtu neizšķirta Lionā pret vietējo "Olympique", kad pēc Lukasa Okamposa izdarītā sitiena tiesneši atzina, ka bumba nav šķērsojusi vārtu līniju. Pēc spēles Pajets esot lamājies pie tiesnešu ģērbtuves slēgtajām durvīm. Jāpiebilst, ka piektdien Marseļas komanda izbraukumā ar 0:1 zaudēja "Nantes" futbolistiem.

Ligue 1 kopvērtējumā PSG ar 62 punktiem 31 mačā ieņem otro vietu, par diviem punktiem atpaliekot no Lionas "Olympique", kas aizvadījis par spēli vairāk. Tikmēr Marseļas "Olympique" ar 57 punktiem 33 spēlēs ierindojas ceturtajā vietā, par punktu atpaliekot no trešajā vietā esošā "AS Monaco", kas aizvadījis par spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
dailymail.co.uk

  -1 [+] [-]

, 2015-04-18 12:12, pirms 9 gadiem
Galva gan vinam maza