Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Neimārs arī sezonas otrajā spēlē nebūs iekļauts PSG pieteikumā

Rolands Eliņš

Neimārs arī sezonas otrajā spēlē nebūs iekļauts PSG pieteikumā
Neimārs. Foto: Sipa/Scanpix

LETA--AFP. Pasaules dārgākais futbolists Neimārs svētdien nepiedalīsies arī otrajā šīs sezonas Parīzes "Saint-Germain" (PSG) spēlē, sestdien atklāja kluba galvenais treneris Tomass Tuhels.

"Neimārs šodien ar komandu neaizvadīja pilnu treniņu," atzina speciālists. "Vēl ir par agru - mēs nogaidīsim vēl vienu nedēļu, un tikai tad Neimārs atsāks treniņus grupā."

Tāpat Tuhels norādīja, ka PSG ir labāka komanda, kad tajā spēlē Neimārs. "Kad domāju par spēcīgu komanda, tajā ir arī Neimārs. Nekas nav mainījies - Neimāram aizvien vēl ir spēkā esošs trīs gadu līgums," teica Tuhels. "Transfēru logs beigsies pēc mēneša, bet pagaidām viņš ir mans spēlētājs."

PSG Neimāru iegādājās 2017.gadā, kad viņš no Spānijas granda "Barcelona" pārnāca par rekorda summu 222 miljoniem eiro, tomēr jau labu laiku futbolists skaidri licis noprast, ka vēlas atgriezties bijušajā komandā.

Jau ziņots, ka "Barcelona" spēlētājs Filipe Koutinju drīzumā tiks izīrēts Minhenes "Bayern", bet šis darījums varētu apgrūtināt katalāņu iespējas vienoties ar Neimāru, jo PSG iepriekš izrādīja interesi tieši par Koutinju. Iepriekš klīda runas, ka Neimāra darījums varētu notikt vienīgi tad, ja "Barcelona" šķiras vismaz no Koutinju un lielas naudas summas.

Neimārs PSG rindās nav spēlējis jau kopš maija, kad iedzīvojās potītes savainojumā.

Tikmēr šīs sezonas pirmajā mačā PSG guva drošu uzvaru ar 3:0 pār "Nimes". Šajā nedēļas nogalē PSG viesos cīnīsies ar "Rennes", šo spēli aizvadot svētdien.

Izmantotie resursi:
LETA

  +3 [+] [-]

, 2019-08-17 23:33, pirms 5 gadiem
Es PSG vietā atdotu Neimāru, kamēr viņam vispār ir kāda vērtība.. Čali atkopsies no savainojuma, patrenēsies, uzspēlēs max 5 spēles un atkal, visticamāk, noraus kādu traumu.. Protams, tas būs apkaunojums visam klubam, kurš spēlētāju nopērk par 222milj un atdos viņu max par 100milj..

Neimārs arī nav vairs nekāds super jaunais talants, kurš vēl baigi izaugs prasmēs.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-18 00:30, pirms 5 gadiem
Es ceru ka Barcelona viņu neņems, tikai uzsit cenu lai Madridei dārgāk. Nav nodevēji vajadzīgi!