Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG iegādājas arī Ibrahimoviču un Verati

Agris Suveizda

PSG iegādājas arī Ibrahimoviču un Verati
Zlatans Ibrahimovičs
Foto: SCANPIX SWEDEN

Francijas futbola kluba PSG sporta direktors Leonardu oficiāli apstiprinājis, ka komandai pievienosies Zviedrijas izlases uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs. Paredzēts, ka Ibrahimovičs drīzumā ieradīsies Parīzē un rītdien izies medicīniskās apskates. PSG par viņa pakalpojumiem šķirsies no 20 miljoniem eiro. Rīt tiks prezentēts vēl viens jaunieguvums Marko Verati, kurš no Itālijas kluba "Pescara" iegādāts par 11 miljoniem.

"Jā, varu apliecināt, ka esam panākuši vienošanos ar Zlatanu Ibrahimoviču. Spēlētājs rītdien izies medicīniskās apskates. Domāju, ka šis PSG būs liels gads. Šāda kalibra spēlētāja iegūšana ir kaut kas milzīgs! Ibrahimovičs mainīs pilnīgi visu," medijiem izteicās Leonardu. PSG ar Zlatanu parakstīs līgumu uz trim gadiem, bet bosniešu izcelsmes zviedru uzbrucējs sezonā pelnīs 12,5 miljonus eiro - summa ar bonusiem var sasniegt sākotnēji prasītos 14 miljonus. Jau vēstījām, ka "Milan" iepriekšējās nedēļas vidū piekrita PSG 62 miljonu piedāvājumam par diviem komandas līderiem Tjagu Silvu (šogad paliks 28 gadi) un Ibrahimoviču (31). Pēdējais šķērslis bija vienošanās ar Ibrahimoviču, kurš vēlējās vismaz tikpat lielu algu kā Milānā (12 miljoni). Pirmais PSG piedāvājums bija četru gadu līgums un deviņu miljonu liela alga.

Zviedrijas izlases kapteinis nav vienīgais PSG papildinājums šonedēļ - topošo Parīzes grandu papildinājis arī nepilnus 20 gadus vecais itāliešu talants Marko Verati. Par nākamo Pirlo lielu interesi izrādīja arī Turīnas "Juventus", kas par 50% tiesību piedāvāja četrus miljonus un divus spēlētājus, turklāt izīrētu Verati atpakaļ uz "Pescara", kas izcīnīja tiesības startēt A Sērijā. Taču potenciālo darījumu izjauca dāsnais PSG piedāvājums - parīzieši šķirsies no 11 miljoniem (15 ar bonusiem), bet Verati, ar kuru tiks parakstīts piecu gadu līgums, sezonā saņems 1,8 miljonus eiro. "Dzīvē bieži vien nākas izdarīt izvēli, un šāds piedāvājums vairs var arī neatnākt, tāpēc nevarēju pateikt "nē". Tas, ka PSG pārstāv vairāki itālieši, valodas ziņā man dzīvi padarīs vieglāku.

Ančeloti ir viens no labākajiem treneriem pasaulē, un esmu ļoti priecīgs pievienoties šai komandai un strādāt kopā ar viņu. Man vēl daudz kas ir jāpierāda, bet 19 vai 20 gadu vecumā ir iespējams spēlēt lielā klubā. Paskatieties uz Santonu, kurš pārcēlās uz Ņūkāslu un kurš tur sevi ļoti labi pierādījis," sacīja Verati. PSG šajā starpsezonā jau ir iztērējis 100 miljonus, un Ibrahimovičs (12,5) ar Silvu (7,5) atalgojuma ziņā pārliecinoši būs vislabāk apmaksātie spēlētāji Francijas čempionātā - iepriekšējā sezonā līderi bija Edens Azārs (5,5) un Joans Gurkufs (5,3), no kuriem pirmais jau Lilli nomainījis pret Londonu ("Chelsea"). Ceturtais šī perioda papildinājums Esekjels Laveci sezonā saņems četrus miljonus. Kopumā kopš īpašnieku maiņas PSG pastiprinājies jau ar 16 spēlētājiem, pārejas maksās iztērējot nedaudz vairāk par 200 miljoniem.

Tikmēr pārējā Francijā transfēru ziņā valda klusums un liela neziņa. Viens no "Lille" līderiem Matjē Debušī, kurš tikko atgriezies no atvaļinājuma, apstiprinājis, ka vēlas doties prom no Francijas un kā prioritāti izvirzījis "Newcastle", kur spēlē viņa labs draugs un bijušais komandas biedrs Joans Kabajs. "Lille" gan Debušī pārdos tikai tad, kad būs atradusi aizstājēju - presē kā visreālākais kandidāts tiek minēts pieredzējušais portugālis Žuzē Bozingva. Tāpat reālu piedāvājumu nav par citiem Francijas izlases spēlētājiem Igo Lorisu un Janu Mvilā. Ja pēdējais droši vien agri vai vēlu šovasar pametīs "Rennes", tad "Olympique" tā arī nav saņēmis nevienu piedāvājumu, un Olā nule sarunā kluba televīzijā izteicās, ka Loriss par 99% paliks Lionā. Beigu termiņš piedāvājumu iesniegšanai gan esot pagarināts par astoņām dienām. Par Lorisu interesi izrādīja divi Londonas klubi "Arsenal" un "Tottenham".

Izmantotie resursi:
Actualités en direct et info en continu -...
Sky.it - News, video e la TV di Sky
Accueil - OLWEB.fr
Rmc.fr radio : Info, Sport. Radio du sport en...
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...

1 2 43 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2012-07-17 20:54, pirms 12 gadiem
Tie PSG tak ir traki.

  +5 [+] [-]

, 2012-07-17 21:01, pirms 12 gadiem
Nu jau tas iet pāri malām, tas klubs vairs ar neko neatšķirsies no City, baigi neinteresanti.
Lloris noteikt nekur neies, neviens klubs nespēs,negribēs piedavāt to ko Lyon prasa un labi vien ir , jo gadiem ejot Lloris jau kļūst kā simbols komandā. Pašlaik Lyon būtu grūti iedomajama bez viņa vārtos.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-17 21:03, pirms 12 gadiem
pajaat rakstīja: Tie PSG tak ir traki.
ir vēl trakāk...

  +5 [+] [-]

, 2012-07-17 21:06, pirms 12 gadiem
kur vini dabuj naudu?
nopietni! tas tak nav normali!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-17 21:07, pirms 12 gadiem
medicīniskās pārbaudes viņš izgāja jau šodien

  +4 [+] [-]

, 2012-07-17 21:09, pirms 12 gadiem
Shizis rakstīja: kur vini dabuj naudu?
nopietni! tas tak nav normali!
Palasi, kas ir PSG īpašnieki, tad sapratīsi no kurienes nāk nauda! tie īpašnieki var nopirkt ne tikai dažus spēlētājus, bet visu komandu, ja vien vēlas!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-17 21:14, pirms 12 gadiem
Bagāts dara kā grib. Tiešām "slimi". Šīm darbībām ar futbolu kā spēli ir mazs sakars.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-17 21:39, pirms 12 gadiem
Ibrahimovičs laikam baigais draugs ar Maksvelu. Nezinu vai ir futbola vēsturē vēl tāds precedents ka ar šiem abiem. Kad Zlatans spēlēja Ajax viņa komandas biedrs bija Maxwell. Zviedrs aizgāja uz Juventus 2004.gada bet kad turiniešus padzina uz Serie B viņš pārgāja uz Inter, pēc kāda laikā tur parādījās arī brazīlietis...Interesanti ka arī Barcelona viņu ceļi ir krustojušies un tagad Zlatans pāriet uz PSG un uzminiet kurš tur jau spēlē veselo gadu?.....Tieši tā! MAKSVELS.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-17 21:50, pirms 12 gadiem
Par to kopējo darījumu domāju ka pilnīgas mulķības jo kā var izterēt 62 miljonus uz diviem spēlētajiem kas atrodas vienā klubā, plus jāpiemt Lavecci un Marati jā PSG laikam pofig pārmaksāt, galvenais tagad un tulīt, šajā klubā jābūt zvaigznēm vairāk kā 100 milj iztērēti pa pusi vasaru un vēl neviens tā īsti arī nav pārdots. Kā gribās redzēt viņus Čempionu līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-17 23:18, pirms 12 gadiem
Ar nepacietību gaidu PSG spēles. Jauns tēls futbola skatuvē vienmēr rada interesi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-17 23:43, pirms 12 gadiem
JezusKristus rakstīja: Ar nepacietību gaidu PSG spēles. Jauns tēls futbola skatuvē vienmēr rada interesi.
Mans mūžīgi heitotais klubs atkal atgriežas uz lielās skatuves. Nekā pozitīva, bet vismaz būs ko heitot.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-17 23:53, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Mans mūžīgi heitotais klubs atkal atgriežas uz lielās skatuves. Nekā pozitīva, bet vismaz būs ko heitot.
Ja parīzieši nepaņems titulu šogad, pievienošos tavam pulciņam!

     [+] [-]

, 2012-07-18 00:01, pirms 12 gadiem
kas ta Anzhi nauda beidzaas??

  +2 [+] [-]

, 2012-07-18 00:31, pirms 12 gadiem
جهاز قطر للاستثمار

  +2 [+] [-]

, 2012-07-18 00:37, pirms 12 gadiem
nu, ja tādiem sapļakiem kā Verati, kuri sevi pat nav pierādījuši un jēgā paspēlējuši augstākajā līmenī, sāk maksāt pa diviem ļamiem sezonā, kur tad mēs ņemsim personības un īstus futbolistus par kuru trūkumu tagad intervijās runā visi Kāni, Šmaiheli un Zidāni? žēl.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-18 00:51, pirms 12 gadiem
bakerboyz rakstīja: PSc ar ko Ibra domāja aizejot uz PSG
paskaties cik vinjam gadu, jau jādomā par par karjeras noslēgumu, nevis sevis izspieshanu. Shis visdrīzāk būs vinja pēdējais līgums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-18 01:20, pirms 12 gadiem
nu lai jau pērkas,kā jau Hose teica bagāds dara kā grib,tāpat neko ievērojamu neizcīnīs,nu ja vien LigueA titulu,jo nav nopietnu pretinieku, var jau sapirkt da jebko,bet tāpat no jaunajiem spēlētājiem puse tikai ataisno uz sevi liktās cerības,nebrīnīšos ja par jaunajiem pirkumiem sezonas vidū runās tāpat kā tagad par Pastori

  +3 [+] [-]

, 2012-07-18 06:21, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Bagāts dara kā grib. Tiešām "slimi". Šīm darbībām ar futbolu kā spēli ir mazs sakars.
Apmēram tikpat liels sakars kā Chelsea tūlīt pēc nonākšanas Abramoviča īpašumā. Lai nonāktu kaut tuvumā elitei, viņiem ir jātērē, grozies kā gribi, cita ceļa nav. Un pa ceļam nākas arī par šo to pārmaksāt.

  -2 [+] [-]

, 2012-07-18 09:08, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Apmēram tikpat liels sakars kā Chelsea tūlīt pēc nonākšanas Abramoviča īpašumā. Lai nonāktu kaut tuvumā elitei, viņiem ir jātērē, grozies kā gribi, cita ceļa nav. Un pa ceļam nākas arī par šo to pārmaksāt.
Par tērēšanu piekrītu, tomēr ir jau arī jābūt arī kaut kādai jēgai. Pagaidām tādu neredzu. "Chelsea" tomēr ir nedaudz pozitīvāks piemērs, piemēram, par "City". Cerams, ka PSG pēc nākamās sezonas neizdomās nomainīt pusi sastāva kā daži labi. Lai gan man par to maza bēda. Lai nonāktu tuvu elitei, pirmkārt, ir jādraudzējas ar galvu. Abramovičam vismaz ir kaut kāda izpratne par futbolu. Redzēs, kas tur sanāks no tā PSG.

     [+] [-]

, 2012-07-18 09:29, pirms 12 gadiem
Monpeljē jau pierādīja, ka lai uzvarētu Francijā, nekādi milzīgie izdevumi nav nepieciešami. Tad sanāk, ka visi tie miljoni tiek tērēti pārsvarā ČL vajadzībām. Nu var jau būt ka attaisnosies, bet šaubos. Kaut gan vel viens spēcīgs klubs eiropā tikai paaugstinās kopējo intrigu.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-18 12:06, pirms 12 gadiem
Kur Tu neredzi jēgu PSG pirkumos. Ar kaut ko viņiem ir jāsāk. Un šobrīd viņi iegādājas labākos pieejamos spēlētājus, lai arī pārmaksājot, bet savādāk savās šī brīža pozīcijās viņi nevar.
Un ar ko gan Chelsea ir pozitīvāks piemērs, šajā transfēru periodā atkal iztērēs ap 100 mio. Tas ir tikai normāli, ja grib tikt vai noturēties topā. Un kur tad ir tā dižā Abramoviča izpratne par futbolu visi līdzšinējie viņa personīgie pirkumi (Ševčenko, Toress) ir flopi.
Hose Girtinho rakstīja: Par tērēšanu piekrītu, tomēr ir jau arī jābūt arī kaut kādai jēgai. Pagaidām tādu neredzu. "Chelsea" tomēr ir nedaudz pozitīvāks piemērs, piemēram, par "City". Cerams, ka PSG pēc nākamās sezonas neizdomās nomainīt pusi sastāva kā daži labi. Lai gan man par to maza bēda. Lai nonāktu tuvu elitei, pirmkārt, ir jādraudzējas ar galvu. Abramovičam vismaz ir kaut kāda izpratne par futbolu. Redzēs, kas tur sanāks no tā PSG.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-18 12:41, pirms 12 gadiem
Tas, ko viņš iespējams izdarīs nākamsezon nemaina faktu, ka savas 1,5 sezonas Chelsea viņš ir izgāzis un 50 mio šī brīža apstākļos šķiet neticama summa, kas par viņu tika samaksāta.
Big_LeboWski rakstīja: mhm. Skaties tikai lai tas ''flops'' nākamsezon nesabliež hattrick ManCity vārtos

     [+] [-]

, 2012-07-18 12:53, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka PSG veido monstruālu komandu. Eiropā būs jauns futbola grands. Interesanti. Un, ja ir nauda, tad lai jau tērē, ko Jūs te čīkstat, ka jēgas nekādas. Ja jums būtu pilna pakaļa ar naudu, diez vai jūs rīkotos diži savādāk.

     [+] [-]

, 2012-07-18 15:07, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Un ar ko gan Chelsea ir pozitīvāks piemērs, šajā transfēru periodā atkal iztērēs ap 100 mio. Tas ir tikai normāli, ja grib tikt vai noturēties topā. Un kur tad ir tā dižā Abramoviča izpratne par futbolu visi līdzšinējie viņa personīgie pirkumi (Ševčenko, Toress) ir flopi.
Aha, neskaitot nemaz treneru flopus, kuru atlaišanas pabalstiem arī ir iztērējis ap 100 mio Tad jau labāk tērēt spēlētājiem!

     [+] [-]

, 2012-07-18 18:00, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Par tērēšanu piekrītu, tomēr ir jau arī jābūt arī kaut kādai jēgai. Pagaidām tādu neredzu. "Chelsea" tomēr ir nedaudz pozitīvāks piemērs, piemēram, par "City". Cerams, ka PSG pēc nākamās sezonas neizdomās nomainīt pusi sastāva kā daži labi. Lai gan man par to maza bēda. Lai nonāktu tuvu elitei, pirmkārt, ir jādraudzējas ar galvu. Abramovičam vismaz ir kaut kāda izpratne par futbolu. Redzēs, kas tur sanāks no tā PSG.
Kā nav jēgas? Elementāri, iegūt maksimāli stipru sastāvu.
Boldētais vispār ir ūdens liešana. Kas tad Chelsea tā atšķir no pārējiem biezajiem? Nekas. Abramoviča ēras sākumā pirktās tukšās lozes aļa Krespo un Raitu Filipsu jau ir ērti aizmirst.
Ak Abramovičs "vismaz ir kāda izpratne par futbolu"? Un kurš to pateiks un kā, pēc kādiem kritērijiem to izmērīs, salīdzinās ar pārējo īpašnieku izpratni? Nekā. Tukši vārdi.

     [+] [-]

, 2012-07-18 19:34, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Kur Tu neredzi jēgu PSG pirkumos. Ar kaut ko viņiem ir jāsāk. Un šobrīd viņi iegādājas labākos pieejamos spēlētājus, lai arī pārmaksājot, bet savādāk savās šī brīža pozīcijās viņi nevar.
Un ar ko gan Chelsea ir pozitīvāks piemērs, šajā transfēru periodā atkal iztērēs ap 100 mio. Tas ir tikai normāli, ja grib tikt vai noturēties topā. Un kur tad ir tā dižā Abramoviča izpratne par futbolu visi līdzšinējie viņa personīgie pirkumi (Ševčenko, Toress) ir flopi.
Es vienkārši nesaprotu tās summas. Daļa no tām ir vienkārši neadekvāti uzpūstas. Tjagu Silvas transfēra summa vispār nav prātam aptverama. Tas ir vājprāts nevis vienkārša pārmaksāšana.

Es nerunāju par "Chelsea" šīs vasaras transfēriem, bet kas Tev nesaprotams Azāra un Marina transfēros un to summās?
Par Švevu varbūt arī piekristu, bet Toresa gadījums gan nav tik viennozīmīgs. Tiešām gribētu redzēt Tavu sejas izteiksmi, ja "flops" sāktu lādēt pretinieku vārtos kā no lielgabala, kas nav neiespējami, jo Drogbā ir prom un visas cerības ir tieši uz Fernando. Arī Čempionu līgas kauss nav nekāds "prikols".
Es vairāk biju domājis "Chelsea" pirmsākumus. Ar "City" vispār nevar salīdzināt, jo arābiem vienkārši nav izpratnes par futbolu. Cik gan ilgam laikam bija jāpaiet, lai "City" vadībai beidzot pielektu, ka jāsāk domāt ar galvu, nevis ar citu vietu, un ka lielais futbols nav FIFA2012. "Chelsea" ļoti ātri ieskrējās un līdz panākumiem nebija ilgi jāgaida. Neskatoties uz "flopiem", uzskatu, ka "Chelsea" vadība labi tika galā ar uzdevumiem un sasniedza pietiekami daudz pietiekami īsā laikā (gan Anglijā, gan Eiropā). Abramovičs vienmēr zinājis, kas ir futbols, atšķirībā no arābiem, kam tā patiešām ir tikai spēļmantiņa nevis sirdslieta.

     [+] [-]

, 2012-07-18 19:39, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Tas, ko viņš iespējams izdarīs nākamsezon nemaina faktu, ka savas 1,5 sezonas Chelsea viņš ir izgāzis un 50 mio šī brīža apstākļos šķiet neticama summa, kas par viņu tika samaksāta.
Varbūt labāk padomā, ar ko Teveza sāga ir labāka par Toresa "lēno" sākumu! Ja es būtu treneris, tad no abiem šiem spēlētājiem noteikti izvēlētos Toresu, un Tu jau noteikti saproti kāpēc

     [+] [-]

, 2012-07-18 19:45, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Kā nav jēgas? Elementāri, iegūt maksimāli stipru sastāvu.
Boldētais vispār ir ūdens liešana. Kas tad Chelsea tā atšķir no pārējiem biezajiem? Nekas. Abramoviča ēras sākumā pirktās tukšās lozes aļa Krespo un Raitu Filipsu jau ir ērti aizmirst.
Ak Abramovičs "vismaz ir kāda izpratne par futbolu"? Un kurš to pateiks un kā, pēc kādiem kritērijiem to izmērīs, salīdzinās ar pārējo īpašnieku izpratni? Nekā. Tukši vārdi.
Abramoviču no arābiem atšķir tas, ka viņš vismaz saprot, kas tas futbols tāds ir. "City" jau pierādīja, ka pirkt pirkšanas pēc ir bezjēdzīgi. Protams, ka var mainīt futbolistus kā zeķes, cerot, ka kaut kas beigās gan jau sanāks, bet vai tas ir to vērts? Es domāju, ka tas ir muļķīgi. "Chelsea" pietiekami ātri sasniedza atzīstamus rezultātus, kas norāda uz šī kluba vadības saprāta pazīmēm. Nesaku, ka "Chelsea" politika bija ideāla, tomēr tā nostrādāja. Ja PSG domās ar galvu nevis tikai ar maku, varbūt tad arī viņiem tā lieta aizies, bet dzīvosim, redzēsim.
1 2 43 komentāri