Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

PSG boss vēlas attieksmes maiņu un gatavs pārdot visus, kuri nepiekrīt

PSG boss vēlas attieksmes maiņu un gatavs pārdot visus, kuri nepiekrīt
Kilians Mbapē. Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempiones Parīzes "Saint-Germain" vadītājs Nasers Al-Helaifi pēc neveiksmīgās sezonas sacījis, ka svarīgākajiem spēlētājiem jāaizmirst par uzvešanos kā superzvaigznēm, jo tas vairs netiks tolerēts.

Viens no pasaules bagātākajiem klubiem bez problēmām uzvarēja Francijas čempionātā, taču piedzīvoja vilšanos kausa izcīņā, kā arī UEFA Čempionu līgā pēc 2:0 uzvaras viesos pamanījās šokējoši zaudēt "Manchester United". Sezona bija piepildīta ar dažādām problēmām – Kilians Mbapē apbalvošanas ceremonijā runāja par jauniem izaicinājumiem, Neimāram bija jāizcieš diskvalifikācijas, bet Adriēns Rabio tika izslēgts no sastāva, jo negribēja pagarināt līgumu.

Ņemot vērā problēmas, PSG veica sporta direktora nomaiņu – Antero Enriki aizstāja brazīlietis Leonardu, kurš pirms sešiem gadiem jau strādāja Parīzē. Kā norādīja Al-Helaifi, viņa uzdevums būs talantīgajā komandā ieviest disciplīnu, lai iepriekšējās problēmas un skandāli neatkārtotos.

"Spēlētājiem jābūt atbildīgākiem nekā iepriekš. Situācijai krasi jāmainās. Viņiem būs jāpaveic vairāk un jāstrādā smagāk. Futbolisti šeit neatrodas savu atrakciju dēļ. Ja viņu viedoklis nesaskan ar mūsējo, tad durvis ir vaļā – atā! Negribu, lai kāds uzvestos kā zvaigzne," kategorisks bija Al-Helaifi.

Viņš norādīja, ka sezonas gaitā tika sasniegts punkts, kad nācās secināt, ka pietiks tolerēt spēlētāju izdarības. Bija nepieciešamas pārmaiņas, atpakaļ pasaucot Leonardu, kurš pirms tam PSG nomainīja pret "AC Milan". "Sapratu, ka izmaiņas ir nepieciešamas, citādi mēs nekur netiksim," teica Al-Helaifi. "Vienošanos panācām divās minūtēs. Leonardu būs tiesības pieņemt jebkuru lēmumu. Viņš ir mans cilvēks, viņam pieder mana uzticība."

Leonardu šobrīd strādā pie Amsterdamas "Ajax" kapteiņa Mateisa de Lihta pievilināšanas, taču 19 gadus veco centra aizsargu vēlas iegādāties arī citas vadošās komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/paris-s...


, 2019-06-17 09:16, pirms 5 gadiem
......tas vairs netiks tolerēts.

Lai uzrakstītu kaut ko tādu, vismaz, trīs dienas jādzer ņiprie dzērieni.
, 2019-06-17 10:25, pirms 5 gadiem
Saperk pa simtiem miljonu zvaigznes un pats parmet komandai par neliedeshanos.pats butu saliedejis nevis gudri dirsis.
, 2019-06-17 10:25, pirms 5 gadiem
Nasers ņems un iztolerēs tur visus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-06-17 11:31, pirms 5 gadiem
Kurā sporta veidā PSG ātrāk pacels ČL - futbolā vai handbolā? Abos sporta veidos ambīcijas sit pāri malām, bet ČL titulu joprojām nav.
, 2019-06-17 12:12, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kurā sporta veidā PSG ātrāk pacels ČL - futbolā vai handbolā? Abos sporta veidos ambīcijas sit pāri malām, bet ČL titulu joprojām nav.
Visātrāk vini pacels kausu geju skaistumkonkursā
Antuāns Grīzmans. Foto: Sebastian El-Saqqa/Scanpix

Savainotais Grīzmans izlaidīs pirmo Francijas izlases spēli gandrīz septiņu gadu laikā

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns vakar veica piespiedu maiņu kandidātu sarakstā pirms pārbaudes spēlēm pret Vāciju un Čīli, savainoto Madrides "Atletico" uzbrucēju Antuānu Grīzmanu aizvietojot ar Romas "Lazio" pussargu Mateo Genduzī.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē hat-trick, PSG seši vārti Monpeljē, "Monaco" izlaiž uzvaru un nekļūst par vicelīderi

Francijas futbola čempionātā pārsvaru līdz 12 punktiem palielinājusi līdere PSG, kas izbraukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja "Montpellier", bet tuvākās sekotājas "Brest", "Monaco" un "Lille" samierinājās ar neizšķirtiem.
Lukass Beraldu pēc pirmā vārtu guvuma Parīzes "Saint-Germain" labā. Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Scanpix

Beraldu pirmie vārti PSG labā, milzis atgriežas Francijas kausa pusfinālā

Pēc divu sezonu pārtraukuma Francijas kausa izcīņas pusfinālu sasniedzis valsts ambiciozākais klubs Parīzes "Saint-Germain", ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā ar 3:1 uzveicot Nicas vienību.