Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ibrahimovičs pēc spēles lamā tiesnesi un Franciju nosauc par s*du zemi

Ibrahimovičs pēc spēles lamā tiesnesi un Franciju nosauc par s*du zemi
Zlatans Ibrahimovičs un Lionels Žafredo
Foto: AFP/Scanpix

Francijas spēcīgākais futbola klubs PSG vakar galotnē piedzīvoja zaudējumu Bordo (2:3) un palaida garām kārtējo iespēju pirmoreiz sezonā kļūt par turnīra līderi. Pēc mača beigām nervi neizturēja parīziešu superzvaigznei Zlatanam Ibrahimovičam, kurš veltīja lamuvārdus galvenajam tiesnesim un Franciju nosauca par s*du zemi.

Ibrahimovičs 85. minūtē realizēja 11 metru soda sitienu un otro reizi spēlē panāca izlīdzinājumu (2:2). Pēc neilga brīža PSG varēja tikt pie ļoti bīstamas standartsituācijas, taču galvenais tiesnesis Lionels Žafredo pieļāva rupju kļūdu. "Bordeaux" aizsargs atspēlēja vārtsargam Sedrikam Karaso, kurš vispirms bumbu apturēja ar kāju un pēc tam paņēma to rokās, taču tiesnesis to nefiksēja un nepiesprieda netiešo brīvsitienu. Vēl pēc neilga brīža urugvajietis Djego Rolans izrāva "Bordeaux" uzvaru (3:2).

Pēc mača beigām Ibrahimovičs, ieraudzījis galveno tiesnesi, veltīja viņam skarbas replikas, nosaucot arī par kr*tīnu. "Canal+" izdevās nofilmēt fragmentu no Zviedrijas izlases uzbrucēja dusmu izvirduma, kurā viņš dzirdams sakot: "15 gadu laikā nebiju redzējis [sliktāku] tiesnesi kā šajā s*du zemē. Tā pat nav pelnījusi, ka PSG ir šajā valstī."

Vēlāk PSG mājaslapā tika publicēta Ibrahimoviča atvainošanās: "Vēlos sacīt, ka manas replikas nebija adresētas nedz Francijai, nedz francūžiem. Runāju par futbolu un neko citu. Zaudēju spēli un to pieņemu, taču nepiekrītu, kad tiesnesis neievēro noteikumus. Tā nav pirmā reize, kad tā notiek. Runāju, būdams nervozs, un jebkurš zina, ka tādos brīžos prāts var netikt līdzi mēlei. Atvainojos, ja cilvēki jutās aizvainoti."

Kad masu medijos parādījās Ibrahimoviča pēcspēles komentāri, Francijas sporta ministrs Patriks Kanērs pieprasīja, lai PSG uzbrucējs atvainotos. Kad tas tika izdarīts, Kanērs gan vienalga palika neapmierināts, jo Ibrahimovičs nav atzinis savu vainu. Paredzams, ka Ibrahimovičs, kurš jau nesen izcieta divu spēļu diskvalifikāciju, varētu tikt bargi sodīts par saviem izteikumiem. Atgādinām, ka arī UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēlē Londonā Ibrahimovičs kļuva par tiesneša kļūdas upuri, tiekot noraidīts un atstājot komandu kritiskā stāvoklī.

Izmantotie resursi:
Zlatan : « Je tiens à m'excuser » - Réaction -...


, 2015-03-16 11:28, pirms 9 gadiem
LOL Zlatans ,kurš gan cits! Labs, labs! Franču gaiļi šokā!
, 2015-03-16 11:31, pirms 9 gadiem
Tam jenotam pamatigi galva sakapis.
, 2015-03-16 11:53, pirms 9 gadiem
...melnā strīpa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-16 12:06, pirms 9 gadiem
S*du zeme, Zlatans bliež pa riktīgo
, 2015-03-16 12:18, pirms 9 gadiem
Zlatanam dzimtās saknes Balkānos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-16 12:35, pirms 9 gadiem
Nu vispār jau sūds nav lamuvārds, ieskatieties vārdnīcā!
, 2015-03-16 12:35, pirms 9 gadiem
Zlatanam Knabovičam būtu jāpadzīvo savā etniskajā dzimtenē. Tur ir kārtīga sūdu zeme.
, 2015-03-16 12:42, pirms 9 gadiem
Ibra gan instagramā jau paskaidrojās, ko gan uz emocijām nespēj sarunāt cilvēks.. ';
, 2015-03-16 13:06, pirms 9 gadiem
gravitons rakstīja: Tad atbildi man suuds taads.
Vai tev patiik ja tavu valsti kaads sauc par suudu valsti?
Tikai neapvainojies, jo tas nav lamuvards kaa tevi nosaucu. Tu tak nevari tam nepiekrist?
Tieši tā, vārdam sūds ir vairākas iespējas, tualetē tas noteikti nav lamuvārds.
, 2015-03-16 13:33, pirms 9 gadiem
Pat prieks Zlatana tas ir mazliet par daudz, bet dusmaas cilveks speej nedomaat
, 2015-03-16 13:44, pirms 9 gadiem
Uz karjeras beigām Zlatans ir pazaudējis paškontroli. Ļoti bieži šauj pāri strīpai ar savu izturēšanos un sakāmo. Iespējams, pārāk sakāpis galvā. Skaidrs, ka pēc šādiem izteikumiem nākamsezon Francijā vairs nespēlēs. Tad jau jāgaida Manchester City, United, vai Chelsea.
, 2015-03-16 13:45, pirms 9 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: vai tad viņam nav taisnība. reti, kur tik muļķa tauta kā Francijā.
teica gudrās tautas pārstāvis!
, 2015-03-16 15:23, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Skaidrs, ka pēc šādiem izteikumiem nākamsezon Francijā vairs nespēlēs. Tad jau jāgaida Manchester City, United, vai Chelsea.
United un Chelsea nenodarbojas ar 33gadīgu spēlētaju piesaistīšanu. City dažreiz mēdz, bet tagad dabūjuši Bonī, diez vai tuvākā nākotnē interesēsies par uzbrucējiem.
PSG arī nedomāju, ka atbrīvosies no viņa, kaut gan lai noturētu komandā Kavani, viņi par šādu soli varētu arī izšķirties. Es gan liktu uz to, ka ja džeks nespēlēs PSG, tad gan jau kāds MLS klubs viņu paņemtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-16 15:41, pirms 9 gadiem
Vispār ja Zlatans paliek PSG pēc vasaras - tad būs rekords - viņš nevienā klubā savā profesionālās karjeras laikā nav spēlējis ilgāk par 3 sezonām. vecums nāk - bet paradumi diez vai mainīsies. Ja vēl Parīze šogad nedabūs nevienu titulu, tad vēl jo vairāk, tiks atrasts vainīgais. (un diez vai francijas kauss tiek uzskatīts par vērā ņemamu trofeju)
, 2015-03-16 15:51, pirms 9 gadiem
ko lai saka, pats tad jau tais sūdos vārtās
, 2015-03-16 16:15, pirms 9 gadiem
Kavits rakstīja: Tava māte ir sū*s..gluži kā visa tava ģimene!
Tikai pasaki ka neesi apvainojies un to pieņem. Jo sū*s jau nav nekas slikts. attopies tak!
Par ko tā jāpazemo mana ģimene??? Vārds - sūds - pats par sevi nav cenzējams, jo Nav lamuvārds, kamēr tam nepiešķir tādu nozīmi.Par to arī bija mans komentārs, bet Tu cirvi ( nav taču lamuvārds) to izmantoji, lai mani aizskartu. Ja es tevi brīdinātu - neiekāp sūdā, tad taču Tu pat paldies pateiktu? Padomā ar galvu, pirms nākamreiz radīsies vēlme paspīdēt ar savu gudrību.
, 2015-03-16 16:40, pirms 9 gadiem
norcha- nu ko Tu te cepies par kaut kādām stulbām lietām?
Ja Tu cūku nosauc par cūku, tas ir saprotams. Ja es Tevi nosaucu par cūku- tā ir lamāšanās. Analogi raksta kontekstā sūds IR lamuvārds- nav ko censties pierādīt, ka pasaulē pastāv sūdi tiešā nozīmē. Priekš kam Tu vispār pacēli tādu tēmu?
, 2015-03-16 17:29, pirms 9 gadiem
Ar sho veel tuvaak pienaak briidis vinja nah.renizaacijai uz kaut kaadu Kataru vai MLS
, 2015-03-16 20:27, pirms 9 gadiem
vakar skatījos OM-Lyon. tiesneši tiešām švakā līmenī. nav komentāru.
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".