Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Talantīgais Verrati vēl uz gadu pagarina līgumu ar PSG

Agris Suveizda

Talantīgais Verrati vēl uz gadu pagarina līgumu ar PSG
Marko Verrati
Foto: SIPA/Scanpix

Itālijas futbola izlases centra pussargs Marko Verrati vēl uz gadu pagarinājis līgumu ar spēcīgāko Francijas klubu PSG. Iepriekšējais līgums bija spēkā līdz 2018. gadam, bet tagad itālieti ar PSG līgums saistīs līdz 2019. gadam.

"Kad domāju par karjeru, sevi redzu tikai PSG," pēc līguma pagarināšanas sacīja Marko Verrati, kuram novembrī apritēs 22 gadi. "Vēlos turpināt ar šo klubu izcīnīt trofejas un turpināt attīstīties kā futbolists līdzās patiešām pasaules klases spēlētājiem. Paris est magique [Parīze ir maģiska – no fr. val.]!"

"Visa Eiropa vēlas Marko Verrati savā īpašumā, un katru gadu viņš izrāda vēlmi būt PSG projekta ilgtermiņa daļa," teica PSG kluba prezidents Nasers Al Kelaifi. "Marko ir viens no savas paaudzes talantīgākajiem spēlētājiem. Viņa klātbūtne komandā liecina par kluba vēlmi sagatavoties nākotnei un izveidot vienu no lielākajiem klubiem Eiropā."

Par spīti milzīgai interesei no Turīnas "Juventus, Verrati 2012. gada vasarā pievienojās PSG, kas pārtrumpoja Itālijas granda piedāvājumu. "Pescara", kur Verrati bija pavadījis visu savu līdzšinējo jaunieša un profesionāļa karjeru, iekasēja 11+5 miljonus eiro, bet pussargs parakstīja piecu gadu līgumu. Iepriekšējā vasarā Verrati to bija pagarinājis līdz 2018. gadam.

Visās sezonās PSG sastāvā talantīgais Verrati bijis stabils pamatsastāva spēlētājs un šo vietu saglabājis arī pēc Joana Kabaja iegādes šajā ziemā. Ieskaitot arī šīs sezonas sākumu, Verrati Francijas čempionātā ir aizvadījis 61 spēli, vārtus nav guvis un ir nopelnījis 24 dzeltenās un vienu sarkano kartīti. UEFA Čempionu līgā Verrati rēķinā 17 spēles un pieci brīdinājumi. Itālijas izlasē Verrati piedalījies deviņās spēles un guvis vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
Marco Verratti extends Paris Saint-Germain...

     [+] [-]

, 2014-09-15 22:40, pirms 10 gadiem
Jaunā itāļu paaudze, euro-16 būs līderis.

     [+] [-]

, 2014-09-16 15:44, pirms 10 gadiem
Nu pa viņu interesējās arī real,bet nu liekas, ka PSG viņš jūtas lieliski un noderēs arī šajā sezonā!