Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Rabio par ballēšanos pēc PSG izgāšanās pret "United" tiek atstādināts no komandas

Agris Suveizda

Rabio par ballēšanos pēc PSG izgāšanās pret "United" tiek atstādināts no komandas
Adrjēns Rabio. Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola klubs PSG pieņēmis lēmumu līdz 27. martam no galvenās komandas atstādināt Adrjēnu Rabio, kurš jau trīs mēnešus nespēlē, jo atteicās pagarināt līgumu, tiek vēstīts laikrakstā L'Equipe.

Abi atstādināšanas iemesli ir saistīti ar PSG izkrišanu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā. Vakarā pēc parīziešu zaudējuma atbildes spēlē (1:3) jaunais pussargs apmeklēja naktsklubu, no kurienes video ar Rabio sociālajos tīklos ievietoja viņa paziņa. Par ballēšanos Rabio pēcāk publiski kritizēja kluba sporta direktors Anteru Enrike. Savukārt otru kļūdu Rabio pieļāva, nospiežot "patīk" popularitāti ieguvušajam Patrisa Evrā video sociālajos tīklos, kuros redzams, kā bijušais "United" aizsargs līksmo Parīzes stadiona ložā.

Rabio iepriekšējo un visdrīzāk arī savu pēdējo spēli PSG kreklā aizvadīja 15. decembrī Čempionu līgā pret Belgradas "Crvena Zvezda" (4:1). PSG audzēknis atteica kārtējam kluba piedāvājumam pagarināt līgumu un vasarā dosies prom kā brīvais aģents. Klubs vēlējās Rabio pārdot jau janvārī, taču nespēja to izdarīt, un tomēr par spīti sastāva problēmām tieši vidējā līnijā palika pie savas nostājas vairs nelaist viņu laukumā, ja vien Rabio neparakstīs jaunu līgumu.

Atbilstoši līgumsaistībām Rabio turpināja treniņprocesu un vakar sniedza pirmo interviju šo mēnešu laikā, paziņojot, ka ir pieejams galvenajam trenerim, ir labā sportiskajā formā un labprāt spēlētu – tādējādi norādīdams, ka neiešana laukumā ir tikai un vienīgi kluba vadības lēmums. Kā ziņo franču mediji, pēc 27. marta PSG vadība varētu lemt par Rabio nākotni, tomēr pirmie signāli liecina, ka pussarga atlaišana trīs mēnešus pirms līguma beigām ir maz ticama.

Nepilnus 24 gadus vecā Rabio prioritāte karjeras turpināšanai ir "Barcelona", taču ārzemju mediji lēš, ka viņa lielās algas prasības varētu atbaidīt gan Katalonijas kluba, gan arī Minhenes "Bayern" vadītāju interesi. Tieši finansiālā puse bija galvenais klupšanas akmens Rabio un PSG vairākus gadus ilgušajās pārrunās.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
leparisien.fr

  +1 [+] [-]

, 2019-03-15 15:27, pirms 5 gadiem
Pilnīgs gailis!

  +2 [+] [-]

, 2019-03-15 15:42, pirms 5 gadiem
Pilnīgs gailis!

Es gan ta neteiktu-visticamak ka vins to darija apzinati,lai pec iespejas atrak atrisinatos vina nespelesanas krize,un velesanas atrak tikt prom no PSG.Ne jau vins pirmais vai pedejais kurs pec zaudejuma tuse pa klubiem.

     [+] [-]

, 2019-03-15 15:47, pirms 5 gadiem
Bija gadījums tepat ar Kijevas Dinamo, kur Māra pārstāvētā komanda zaudēja un viņš smaidīja, tad arī vairs netika spēlēt. Lai gan, neesmu pārliecināts, vai tā nav kaut kāda leģenda, kura klejo apkārt.

  +3 [+] [-]

, 2019-03-15 15:53, pirms 5 gadiem
ehh šī sportistu dzīve, pat atpūšties nedrikst kur kad un kā vēlas

  -3 [+] [-]

, 2019-03-15 16:06, pirms 5 gadiem
A ko viņam raudāt vajadzēja, nav jau nekāda Kristīne
Un zaudēja ne jau 1.līgas klubam, bet pašai MU

  -2 [+] [-]

, 2019-03-15 18:14, pirms 5 gadiem
Uz liverpool pie gaiļiem!gailis kluba logo,taka tur iederetos!

  +1 [+] [-]

, 2019-03-15 19:32, pirms 5 gadiem
Uz Spurs arī var