Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Neimārs: "Pēc Barselonas pamešanas neviens nemirst - jūtos tik dzīvs kā vēl nekad"

Agris Suveizda

Neimārs: "Pēc Barselonas pamešanas neviens nemirst - jūtos tik dzīvs kā vēl nekad"
Neimārs
Foto: Reuters/Scanpix

Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimārs vakar debitēja savā jaunajā klubā PSG, ar vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzot izbraukumā ar 3:0 sakaut "Guingamp".

"Esmu ļoti priecīgs par [labākā spēlētāja] balvu, taču galvenais bija uzvarēt," sacīja 25 gadus vecais Neimārs, kuru parīzieši iegādājās par 222 miljoniem eiro. "Kopā ar jaunajiem komandas biedriem jutos ļoti ērti un esmu ļoti priecīgs par to, ka guvu vārtus. Bija svarīgi jau pašā sākumā iezīmēt savu teritoriju."

"Mani neapgrūtina situācija, kas radusies pārejas dēļ, un nejūtu nekādu spiedienu. Zināju, ka pamest Barsu būs ļoti grūti, bet esmu ļoti priecīgs par to, ka atrodos šeit. Cilvēki domā, ka Barsas pamešana nozīmē nāvi, visa beigas, bet ir tieši pretēji – jūtos tik dzīvs kā vēl nekad agrāk. Es spēlēju, esmu laimīgs, un futbols visur ir vienāds. Mainās tikai valsts, pilsēta un komanda, bet ne pats futbols."

"Jau iepriekš zināju, ka Kavani ir lietaskoks, ka viņš ir lielisks spēlētājs. Iepriekš viņu biju redzējis spēlējam no tālienes, bet tagad spēlējam kopā. Vēl cenšamies viens otru iepazīt arvien labāk, taču arī pirmā spēle bija izdevusies. Kad apkārt ir šādi futbolisti, ir viegli spēlēt. Tāpat kā ar Di Mariju, Verrati, Motu, Alvesu un visiem pārējiem."

PSG galvenais treneris Unajs Emerijs: "Komanda visas 90 minūtes aizvadīja ļoti kaujinieciskā noskaņojumā, kā arī bijām vēlējušies. Sākām ar lielu spiedienu un daudz kontrolējām bumbu, labi izmantojām brīvās zonas un demonstrējām labu attieksmi. Otrais puslaiks bija sekas pirmajā puslaikā paveiktajam darbam. Līdz pirmajiem vārtiem spējām saglabāt pacietību un radījām daudz iespēju. Spēlējām tā, kā bijām gribējuši. Neimārs? Viņš ir lielisks spēlētājs, un lieliskiem spēlētājiem allaž patīk spēlēt kopā. Mūsu komandā tādu ir daudz."

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.psg.fr/pro/article/unai...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-14 21:23, pirms 7 gadiem
Kirovs Lipmanss rakstīja: savu pedejo titulu vinsh jau ir izcinijis, vairak nebus neka, nabadzigi...