Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Verrati šaubās par palikšanu PSG, Toliso tuvojas Minhenes "Bayern"

Agris Suveizda

Verrati šaubās par palikšanu PSG, Toliso tuvojas Minhenes "Bayern"
Marko Verrati
Foto: SIPA/Scanpix

Liela neziņa par gaidāmo nākotni ir Itālijas futbola izlases pussargam Marko Verrati, par kuru ir liela interese Eiropā – galvenokārt no "Barcelona" un Minhenes "Bayern". Spēlētājs un viņa aģents labprāt izmēģinātu spēkus kādā no pašām spēcīgākajām vienībām pasaulē, bet PSG absolūti nevēlas pārdot vienu no saviem līderiem.

Mēneša sākumā franču prese baumoja, ka "Barcelona" par 24 gadus veco un 165 centimetrus garo Marko Verrati jau likusi galdā 100 miljonus eiro. Parīziešu atbilde iespējamajām baumām bija tieša. "Viņa cena nav ne 80, ne 100 miljoni, jo viņš netiek pārdots," sarunā ar Marca teica kluba pārstāvis.

Tomēr neziņu par nākotni nenoliedz Verrati aģents Donato Di Kampli: "Redzēsim. Situācija ir ļoti sarežģīta, bet esam informējuši PSG par savām idejām. Tam nav nekāda sakara ar Barselonu. Runa ir par projektiem. Jūtu, ka esmu čempiona aģents, un čempioniem ir jāuzvar. Tādēļ uzdodu jautājumus, kurus, domāju, manā vietā uzdotu jebkurš."

"Daudzi klubi cenšas iegūt spēlētājus, kuriem jau ir līgums ar citu klubu. Pat tos, kuriem ir ilgtermiņa līgumi, Verrati aģents turpināja. "Tāds ir futbols, un mums tas ir jāpieņem. Ja PSG nevēlas viņu pārdot par spīti piedāvājumiem no visas Eiropas, tad mums būs ar to jāsamierinās. Itālija? Tas būtu pārāk sarežģīti, ņemot vērā Itālijas klubu finanses." PSG itāliešu pussargu iegādājās pirms pieciem gadiem, "Pescara" samaksājot 12 miljonus eiro.

Ja Verrati nākotne ir miglā tīta, maz ticams, ka Francijā nākamsezon redzēsim Lionas "Olympique" audzēkni un uzlecošo zvaigzni Korentēnu Tolisu. Kaut arī ziemā spēlētājs bija praktiski vienojies ar Turīnas "Juventus", viņš karjeru acīmredzot turpinās Minhenes "Bayern" – franču un vācu mediji ziņo, ka pāreja jau šodien varētu tikt izziņota oficiāli. Nepilnus 23 gadus vecais Francijas izlases centra pussargs izmaksās 40 miljonus eiro. Identisku summu bavārieši varētu saņemt par malējā pussarga Duglasa Kostas pārdošanu - Bild vēsta, ka brazīlietis, ļoti iespējams, pārcelsies uz "Juventus". Mediji piebilst, ka Toliso drīzā iegāde gan neietekmējot "Bayern" vēlmi iegādāties Verrati.

Izmantotie resursi:
Paris Saint-Germain midfielder Marco Verratti's...

     [+] [-]

, 2017-06-14 15:04, pirms 7 gadiem
Man kā Bayern fanam nav saprotams tas ko viņi grib panākt ar šiem transf.Pārdodam Costu,Rib/Rob ilgi vairs nespēlēs.Nopērkam pussargu kaut Sančess jau soliņu deldē un vēl uz Verrati cer..Vajag uzbrukumu papildināt!!!

     [+] [-]

, 2017-06-14 16:27, pirms 7 gadiem
Viss sakas ar to, kad Henesam bija jaatkapjas no amata, tagad kad vins ir atpakal, smadzenes joprojam cakare parejie gudrie padomnieki, kuriem ir balsteiksana.
Bet nu Aleksis Sancess no Arsenal izskatas, kad tuvojas Minhenei, jo vecais kents Arsens nevelas vinu atdot naudasmaisam City

     [+] [-]

, 2017-06-14 17:22, pirms 7 gadiem
Veratti jau esot informeejis kluba vadiibu,ka veelas doties prom,bet pagaidaam tas esot tikai veelmes formaa,nekaadu transfeeru nav pieprasiijis.
Ljoti ceru ka vai nu Veratti vai Kautinjo vasaraa pievienosies Barcai

     [+] [-]

, 2017-06-15 01:12, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Veratti jau esot informeejis kluba vadiibu,ka veelas doties prom,bet pagaidaam tas esot tikai veelmes formaa,nekaadu transfeeru nav pieprasiijis.
Ljoti ceru ka vai nu Veratti vai Kautinjo vasaraa pievienosies Barcai
Viennozīmīgi piekrītu!