Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Medijs: UEFA plāno Eirokausos katram pārim atvēlēt vienu spēli

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Medijs: UEFA plāno Eirokausos katram pārim atvēlēt vienu spēli
UEFA Čempionu līgas 2019. gada uzvarētāja "Liverpool". Foto: Reuters/Scanpix

UEFA ar Eiropas klubu asociācijas atbalstu Čempionu un Eiropas līgu izslēgšanas spēles no ceturtdaļfināla stadijas plāno izspēlēt atvēlot katram duelim vienu spēli, ceturtdaļfinālā un pusfinālā paredzēto divu vietā, vēsta Spānijas medijs "Cadena SER".

Katra no Eiropas spēcīgākajām futbola līgām pašmāju čempionātus centīsies izspēlēt pēc iespējas ātrāk, Eirokausu atlikušās cīņas aizvadot pēc nacionālo līgu noslēgšanās. Kā pirmā no lielajām līgām savu čempionātu plāno atsākt Vācijas Bundeslīga, kas turnīra norisi plānoja atjaunot jau maija gaitā.

Savukārt citas lielās līgas plānojušas čempionātu norisi atsākt jūlija vidū. Visi atlikušie lielo nacionālo līgu un Eirokausu mači šajā sezonā tiks aizvadīti bez skatītāju klātbūtnes. UEFA plānojot izslēgšanas spēles aizvadīt neitrālos stadionos, kā arī Eirokausu čempionus noskaidrot divu nedēļu laikā.

Pirms globālās karantīnas izsludināšanas un visu masu pasākumu pārtraukšanas vietu Čempionu līgas ceturtdaļfinālā paguva nodrošināt Leipcigas "RasenBallsport", Parīzes "Saint-Germain", Madrides "Atletico" un Bergamo "Atalanta", kas nāk no koronavīrusa pandēmijas smagi skartā Lombadijas reģiona.

Provizoriskās aplēses liecina, ka nākamā sezona pēc trīs nedēļu pauzes varētu sākties septembra sākumā.

Izmantotie resursi:
https://cadenaser.com/ser/2020/04/1...