Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG apstiprina: kluba veterāni Kavani un Silva pēc sezonas atstās komandu

Rolands Eliņš

PSG apstiprina: kluba veterāni Kavani un Silva pēc sezonas atstās komandu
Edinsons Kavani guva divus vārtus un izprovocēja 11 metru soda sitienu. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas futbola kluba Parīzes „Saint-Germain” sporta direktors Leonardu apstiprinājis, ka jauni līgumi netiks noslēgti ar komandas veterāniem Tjagu Silvu un Edinsonu Kavani. Abi atstājs komandu kā brīvie aģenti.

Par Edinsona Kavani un Tjagu Silvas gaidāmo aiziešanu no Parīzes kluba baumots tika jau labu laiciņu iepriekš. Urugvajas uzbrucējs Kavani ticis saistīts ar iespējamo pārcelšanos uz Milānas „Inter” vai Madrides „Atletico”, kamēr brazīliešu aizsargs Silva ticis piesaukts „Milan” sakarā.

„Tā ir taisnība, mūsu kopējais ceļš tuvojas galam,” Francijas laikrakstam „Le Journal du Dimanche” apstiprināja PSG sporta direktors Leonardu. „Pašreizējais plāns ir turpināt sadarbību un paturēt viņus sastāvā līdz augusta beigām, lai viņi vēl varētu spēlēt Čempionu līgā.”

33 gadus vecais Kavani pievienojās PSG 2013. gadā par transfēra summu 64.5 miljonu eiro apmērā. Silva Parīzē ieradās gadu iepriekš no „Milan”, komandā ienākot ar Zlatanu Ibrahīmoviču.

Savukārt „Lille” paziņojusi, ka nākamajā sezonā komandā vairs nebūs Argentīnas uzbrucēja Nikolasa Gaitāna. Kluba paziņojumā norādīts, ka šāds lēmums pieņemts koronavīrusa pandēmijas dēļ. Domājams, ka šis pamatojums nozīmē nevēlēšanos turpināt maksāt viņam tik lielu algu, ja reiz klubs nespēlēs UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/154...