Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Monaco" nevēlas Lemāru pārdot janvārī, bet viņš komandu varētu pamest vasarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Monaco" nevēlas Lemāru pārdot janvārī, bet viņš komandu varētu pamest vasarā
Tomā Lemārs
Foto: imago/Scanpix

Francijas čempiones "Monaco" viceprezidents Vadims Vasiļjevs norādījis, ka pussargs Tomā Lemārs, par kuru Londonas "Arsenal" un "Liverpool" lika galdā 100 miljonus eiro, visticamāk, janvāru transfēru logā komandu nepametīs, taču šķiršanās varētu notikt nākamajā vasarā.

"Liverpūle izrādīja ļoti lielu interesi, taču tuvāk darījuma noslēgšanai atradās Londonas "Arsenal". Bijām ļoti tuvu, lai vienotos, tomēr interese parādījās pēdējā brīdī un nebija pietiekami daudz laika. Ne visi puzles gabali sastājās vietās. Priecājos, ka viņš palika kopā ar mums, jo ir ļoti svarīgs komandai," sacīja "Monaco" viceprezidents Vadims Vasiļjevs. "Arsenal" neilgi pirms transfēru loga aizvēršanās lika galdā vairāk nekā 100 miljonus eiro, bet saņēma kurvīti.

Vasiļjevs norādīja, ka nedrīkst izslēgt nevienu scenāriju, tomēr Tomā Lemāra pārdošana janvāra transfēru loga ietvaros netiek plānota, jo tas neesot īstais laiks, lai komandā veiktu lielas izmaiņas. Vienlaikus viņš pauda, ka pussargs Monako varētu pamest nākamajā vasarā. "Futbolā nekas nav garantēts. Bija spēlētāji, kuriem vasarā vajadzēja atstāt komandu, bet dažādu iemeslu dēļ tas nenotika. Taču jāatzīst, ka nākamajā vasarā Lemāram būs labas iespējas atstāt komandu."

Nākamajā vasarā komandu varētu pamest arī Fabinju, par kuru nopietnu interesi izrādījušas abas Mančestras komandas – "United" un "City". Vasiļjevs 23 gadus veco brazīliešu aizsargu nosauca par vienu no svarīgākajiem spēlētājiem Monako komandā. "Ar viņu vienmēr var rēķināties, tāpēc priecājāmies, ka noturējām viņu komandā. Fabinju ir viens no tiem spēlētājiem, kurus gribi noturēt komandā visas karjeras garumā. Taču mēs saprotam, ka "Monaco" modelis ir citāds – kad pienācis pareizais brīdis, laižam spēlētājus prom, lai komanda atkal būtu ar panākumiem. Tas nav saistīts ar naudu, bet gan ar panākumiem."

Izmantotie resursi:
Thomas Lemar could leave Monaco next summer,...