Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Labu sezonu aizvadījušais Valbuenā no Lionas pārcelsies uz "Fenerbahce"

Agris Suveizda

Labu sezonu aizvadījušais Valbuenā no Lionas pārcelsies uz "Fenerbahce"
Matjē Valbuenā
Foto: AFP/Scanpix

Turcijas futbola klubs Stambulas "Fenerbahce" savā mājaslapā oficiāli apstiprināja vienošanās panākšanu ar Lionas "Olympique" par franču uzbrūkošā pussarga Matjē Valbuenā pāreju. Pārejas summa netiek minēta, bet franču mediji lēš, ka tā būs trīs miljonu eiro apmērā.

"Mūsu klubs ir panācis principiālu vienošanos ar futbolistu Matjē Valbuenā un viņa komandu Lionas "Olympique" par transfēru. Līgums ar spēlētāju tiks parakstīts, kolīdz oficiāli sāksies pāreju periods," teikts turku kluba mājaslapā.

2014. gadā Maskavas "Dynamo" uzbrūkošo pussargu no Marseļas "Olympique" nopirka par septiņiem miljoniem eiro, bet 2015. gada vasarā viņš atgriezās Francijā, par pieciem miljoniem pievienojoties Marseļas sāncensei Lionas "Olympique" un izpelnoties Marseļas fanu dusmas. Neilgi pēc tam sekoja šantāžas skandāls, kopš kura ne iespējamais vaininieks Karims Benzemā, ne arī iespējamais upuris Valbuenā, kurš tobrīd vēl bija stabila figūra izlasē, nav saukti uz valstsvienību.

Ja 2015./16.g. sezona bija viena no sliktākajām Valbuenā karjerā, šosezon 167 centimetrus garais un 58 kilogramus smagais spēlētājs atkal atdzima un kļuva par vienu no Lionas "Olympique" līderiem. 32 gadus vecais futbolists Francijas čempionātā aizvadīja 30 spēles, tikai 15 gan sākot starta sastāvā, guva astoņus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles.

Gan Lionas, gan Stambulas klubi nākamsezon spēlēs Eiropas līgā. Liona palika ceturtajā vietā un samierinājās ar Eiropas līgas grupu turnīru, bet "Fenerbahce" Turcijas Superlīgā palika trešajā pozīcijā un Eiropas līgu sāks trešajā kvalifikācijas kārtā.

Izmantotie resursi:
MATHIEU VALBUENA ŻLE PRENSŻPTE ANLAŽMA SAŠLANDI...

     [+] [-]

, 2017-06-12 23:59, pirms 7 gadiem
Šāda spēlētāja pāreja izmaksā 3 miljonus, bet kkāda ne pārāk pazīstama spēlētāja piem. 30 milj., tas tirgus ir mazliet (maigi sakot) neizprotams. Okej, Valbuenā nav pats jaunākais, bet nu domu sapratāt.

     [+] [-]

, 2017-06-13 00:13, pirms 7 gadiem
fredijs48 rakstīja: Šāda spēlētāja pāreja izmaksā 3 miljonus, bet kkāda ne pārāk pazīstama spēlētāja piem. 30 milj., tas tirgus ir mazliet (maigi sakot) neizprotams. Okej, Valbuenā nav pats jaunākais, bet nu domu sapratāt.
apmeeram zinot kaads vinjam raksturs,mani shaada summa nemaz neizbriina