Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Sanpaulu policija izvirza apsūdzības Neimāru izvarošanā apsūdzējušajai sievietei

Sanpaulu policija izvirza apsūdzības Neimāru izvarošanā apsūdzējušajai sievietei
Neimārs. Foto: AP/Scanpix

Sanpaulu policija pavēstījusi par apsūdzību izvirzīšanu brazīliešu modelei Nažilai Trindadei, kura apsūdzēja Neimāru izvarošanā, un viņas bijušajam dzīvesbiedram Estivensam Alvesam.

Policija Nažilai Trindadei izvirzījusi apsūdzības par procesuālo krāpšanu, neslavas celšanu un izspiešanu. Savukārt viņas bijušajam partnerim Estivensam Alvesam ir izvirzītas apsūdzības par erotiska satura neatļautu publicēšanu globālajā tīmeklī. Šīs apsūdzības ir saistības ar iepriekšējiem centieniem izvarošanā apsūdzēt Brazīlijas futbola superzvaigzni Neimāru.

Trindade policijā ar apsūdzībām vērsās šā gada maijā, apgalvojot, ka Neimārs viņu izvarojis viesnīcā Parīzē, bet PSG uzbrucējs kategoriski noliedza vainu, sakot, ka intīmas attiecības notikušas pēc abpusējas vēlmes un miesas bojājumu nodarīšanas nav bijis. Neimāra tēvs Trindadi vainoja izspiešanā. Pirms mēneša lieta pret Neimāru tika izbeigta pierādījumu trūkuma dēļ, Trindadei nespējot iesniegt virkni būtisku pierādījumu, aizbildinoties ar to pazušanu.

27 gadus vecais Neimārs pēc divām sezonām PSG šovasar vēlējās atgriezties Barselonā, taču pāreja neizdevās un brazīlietis paliks Francijas čempionātā. Gandrīz visu vasaru trenējies ārpus kopējās grupas, Neimārs šajā sezonā vēl nav aizvadījis ne sekundi PSG kreklā, taču nule kā piedalījās abās Brazīlijas pārbaudes spēlēs. Pret Kolumbiju (2:2) viņš aizvadīja visu maču un izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet pret Peru (0:1) izgāja laukumā uz 27 minūtēm.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/br...


, 2019-09-11 11:21, pirms 5 gadiem
citām lietām labi kalpos par precedentu
, 2019-09-11 11:27, pirms 5 gadiem
haha, papalas šalava
, 2019-09-11 12:07, pirms 5 gadiem
Vai, kā to formulētu Krievzemē, "par ticīgo jūtu aizskaršanu".
, 2019-09-11 13:13, pirms 5 gadiem
Porzinģa maziņā arī jau nav notiesāta?
, 2019-09-11 19:04, pirms 5 gadiem
specha rakstīja: citām lietām labi kalpos par precedentu
Taisnība! Neviena sieviete nekad nav izvarota.
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".