Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Par Lionas "Olympique" bombardieri Lakazetu piedāvāti 70 miljoni eiro

Agris Suveizda

Par Lionas "Olympique" bombardieri Lakazetu piedāvāti 70 miljoni eiro
Aleksandrs Lakazets
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola kluba Lionas "Olympique" īpašnieks Žans Mišels Olass atklāja, ka par komandas līderi un rezultatīvāko spēlētāju Aleksandru Lakazetu ir pienācis piedāvājums 70 miljonu eiro apmērā. Konkrēts klubs vai valsts gan netiek minēta, un šajā ziemā viņa pāreja tiek kategoriski izslēgta.

"Vēlamies pietuvoties Francijas čempionāta līderēm un Eiropas līgā tikt, cik vien tālu varam. Un Aleksandrs mūsu komandā, protams, ir neaizstājams," par 25 gadus vecā uzbrucēja iespējamo pāreju sacīja Olass. "Gluži kā par Nabilu Fekiru un Korentēnu Toliso, mums ir piedāvājumi par sešiem septiņiem mūsu labākajiem spēlētājiem."

"Tā ir taisnība, ka par Aleksandru ir piedāvātas summas no 40 un nedaudz vairāk miljoniem, cik iepriekšējā gadā deva "West Ham", līdz pat 70 miljoniem eiro, kāds piedāvājums ir saņemts tagad," kluba prezidents turpināja. Ja klubu, kas iesniedzis piedāvājumu par Lakazetu, Olass neatklāja, tad Toliso sakarā viņš apstiprināja medijos cirkulējošās baumas, ka Lionas "Olympique" šomēnes noraidīja Turīnas "Juventus" 30 miljonu eiro piedāvājumu. Iepriekšējā vasarā "Olympique" noraidīja pat četrus piedāvājumus no "Napoli", kas par talantīgo centra pussargu galdā lika no 23 līdz 38 miljoniem eiro.

Lakazets šosezon 15 spēlēs ir guvis 13 vārtus – tiesa, sešus no tiem ar 11 metru soda sitieniem, kas ir lielākais skaits Eiropas vadošajās līgās – un ir otrais rezultatīvākais Francijas čempionātā, atpaliekot vienīgi no Edinsona Kavani (18 vārti, tai skaitā piecas pendeles). Pēdējās divarpus sezonās Lakazets 92 spēlēs izcēlies ar 61 precīzu sitienu. Savukārt 22 gadus vecais Toliso šosezon 17 spēlēs guvis četrus vārtus. Lakazetam, kurš Francijas izlasē aizvadījis desmit spēles un guvis vienus vārtus, līgums ir spēkā līdz 2019. gada vasarai, bet Toliso – līdz 2020. gada vasarai.

Liona ar 34 punktiem 18 spēlēs ieņem ceturto vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no labāko trijnieka un par desmit – no līderes "Nice", taču lioniešiem ir spēle rezervē. Pašreizējais "Nice" galvenais treneris ir šveicietis Lisjēns Favrs, kuru pirms diviem gadiem uzrunāja arī Liona. "Trīs stundu ilgajā sarunā viņš mūs absolūti pārliecināja, tomēr viņam vēl bija līgums Vācijā un tieši tobrīd viņš vēl nebija pieejams," sacīja Olass. "Pirms vairākiem gadiem uzrunājām arī Žuzē Morinju, kura pārstāvjus pazīstu ļoti labi, bet ātri kļuva skaidrs, ka viņš mums nav pa kabatai."

Izmantotie resursi:
OL : Tolisso dans le viseur de la Juve, des...

  +4 [+] [-]

, 2017-01-10 20:15, pirms 7 gadiem
Ķīna! Citu variantu nav!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-10 21:22, pirms 7 gadiem
Arsenal,City

     [+] [-]

, 2017-01-10 23:39, pirms 7 gadiem
Madrides Atletico

  +1 [+] [-]

, 2017-01-11 02:25, pirms 7 gadiem
Agris Suveizda, ludzu varat paskaidrot kapec jus raksta ALEKSANDRS , vaj jus redzejat vina pasi, ka tur ir rakstits ALEKSANDRS ? 100% ka ne, jus to burtu S pat arsemniekiem liekat, vaj ir tads likums ka ja rakstat zinju par konkretu cilveku, latvieshu websaite,obligati japievieno burtu S ? NE!!! BET ir tads likums ka CILVEKA VARDA UN UZVARDA TIESIBAS SOCIALOS UN PAREJOS INTERNETA WEBSAITES AIZKAROŠANA. , RIEBIEGI uz jums latvieshiem , skatities ka jus gribat kaut ko pieradit savaj valstij, bet 65% iedzivotaji ir krievu runajošie (krievi,baltkrievi,ukraini) bet pareja dalja ir pensionari un aizbraukušu pussauDŽU VECAKI. Jus esat pretigi.