Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG nepiedāvās kapteinim Silvam jaunu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PSG nepiedāvās kapteinim Silvam jaunu līgumu
Tjagu Silva. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas čempione futbolā Parīzes "Saint-Germain" nepagarinās līgumu ar 35 gadus veco centra aizsargu Tjagu Silvu, kurš pēdējo sezonu laikā pildīja kapteiņa pienākumus.

Tjagu Silva uz Parīzi pārcēlās 2012. gada vasarā, kad "AC Milan" par viņa pārdošanu saņēma 42 miljonus eiro. Tādējādi brazīlietis kļuva par tā brīža otro dārgāko aizsargu vēsturē, atpaliekot tikai no angļu centra aizsarga Rio Ferdinanda pārejas uz "Manchester United".

Silva kopā ar PSG septiņas reizes kļuva par Francijas čempionu, vienīgais izņēmums bija 2016./17. gada sezonā, kad galvaspilsētas vienību apsteidza "Monaco". Tāpat Silvas kontā ir četri Francijas kausi. Pirms pārejas uz Parīzi centra aizsargs Milānā kļuva par Itālijas čempionu.

30. jūnijā Silvam beigsies līgums ar PSG, un kluba sporta direktors informējis veterānu, ka jauna sadarbība netiks piedāvāta. Lai gan "Ligue 1" sezona tika atcelta un PSG tika pasludināta par čempioni, vienībai sezona vēl nav beigusies – Čempionu līgā sasniegts ceturtdaļfināls, divu spēļu summā tiekot galā ar Dortmundes "Borussia".

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Art...

     [+] [-]

, 2020-06-09 14:37, pirms 4 gadiem
Centra aizsargam 35 gadi vēl nav vecums, lai nevarētu spēlēt kādā mazāk ambiciozā klubā...Manchester United kā reiz ir problēmas ar aizsardzību