Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Sentetjēnas un Marseļas atbalstītāji saņem bargu sodu

Sentetjēnas un Marseļas atbalstītāji saņem bargu sodu
Marseļas "Olympique" karstasinīgie fani
Foto: AFP

Jau ziņojām, ka svētdienas vakarā kārtējā Francijas futbola čempionāta spēlē savā starpā tikās "Saint-Etienne" un Marseļas "Olympique". Pēc spēles policija aizturēja vairāk nekā desmit fanu, no kuriem pieciem tika piemērots cietumsods un soda nauda.

Svētdienas vakarā Sentetjēnā "Geoffroy-Guichard" stadionā spēkiem mērojās "St.-Etienne" un Marseļas "Olympique" spēlētāji. Mačā ar pārliecinošu rezultātu 3:0 triumfēja viesi. Pēc mača vietējā policija aizturēja aptuveni duci fanu, no kuriem pieciem tika piespriests cietumsods, kā arī naudas sods.

Trīs Sentetjēnas fani, kuri izmantoja pirotehniku stadiona teritorijā, sodīti ar viena mēneša cietumsodu, kā arī saņēmusi divu gadu aizliegumu ierasties stadionos. Savukārt divi Marseļas atbalstītāji, kuri mača laikā acīmredzot izmantojuši dūmu sveces, saņēmuši gada aizliegumu apmeklēt futbola mačus, kā arī naudas sodu.

Savukārt pieci skatītāji, pie kuriem atrastas narkotikas, pagaidām atlaisti brīvībā, tomēr vēlāk viņiem būs jāierodās tiesā. Marseļas "Olympique" faniem tas nav pirmais sods šosezon - par pirotehnikas izmantošanu mača laikā Marseļas klubam piespriests aizvadīt nākamo mājas spēli bez skatītāju klātbūtnes.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
eurosport.fr


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-08 14:05, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Pedejaas dienaas atbalstitaji traki paliku6i
pavararis
, 2009-04-08 14:17, pirms 15 gadiem
ak jel. gads bez futbola klātienē. Tas tiešām ir Sods. Tas labi, ka atņem dārgāko, nākamreiz padomās, pirms darīs.
, 2009-04-08 14:39, pirms 15 gadiem
Vot to es saprotu,tie ir atbalstītāji,būtu Rīgā šitā,toč uz katru Skonto spēli ietu!!!
, 2009-04-08 15:08, pirms 15 gadiem
tur ta vismaz liidzjutēji un klubs jutīs to visu.. nevis kā pie mums - tāpat uz spēlēm neiet skatītāji, kur nu vēl kkādi sodi
, 2009-04-08 18:13, pirms 15 gadiem
Latvijā varētu sodīt, liekot gadu apmeklēt spēles.
Antuāns Grīzmans. Foto: Sebastian El-Saqqa/Scanpix

Savainotais Grīzmans izlaidīs pirmo Francijas izlases spēli gandrīz septiņu gadu laikā

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns vakar veica piespiedu maiņu kandidātu sarakstā pirms pārbaudes spēlēm pret Vāciju un Čīli, savainoto Madrides "Atletico" uzbrucēju Antuānu Grīzmanu aizvietojot ar Romas "Lazio" pussargu Mateo Genduzī.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē hat-trick, PSG seši vārti Monpeljē, "Monaco" izlaiž uzvaru un nekļūst par vicelīderi

Francijas futbola čempionātā pārsvaru līdz 12 punktiem palielinājusi līdere PSG, kas izbraukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja "Montpellier", bet tuvākās sekotājas "Brest", "Monaco" un "Lille" samierinājās ar neizšķirtiem.
Lukass Beraldu pēc pirmā vārtu guvuma Parīzes "Saint-Germain" labā. Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Scanpix

Beraldu pirmie vārti PSG labā, milzis atgriežas Francijas kausa pusfinālā

Pēc divu sezonu pārtraukuma Francijas kausa izcīņas pusfinālu sasniedzis valsts ambiciozākais klubs Parīzes "Saint-Germain", ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā ar 3:1 uzveicot Nicas vienību.