Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Sneiders pārceļas uz Franciju un atkal spēlēs kopā ar Balotelli

Agris Suveizda

Sneiders pārceļas uz Franciju un atkal spēlēs kopā ar Balotelli
Mario Balotelli un Veslijs Sneiders
Foto: AFP/Scanpix

Francijas trešais spēcīgākais futbola klubs "Nice" savā mājaslapā paziņoja par vienošanās panākšanu ar 33 gadus veco Nīderlandes izlases uzbrūkošo pussargu Vesliju Sneideru.

Pēc nesaskaņām ar Stambulas "Galatasaray" pirms trim nedēļām par četrarpus miljoniem eiro izpircis savu līgumu, Veslijs Sneiders kļuva par brīvo aģentu. Par viņu interese bija arī ASV un Ķīnā, tomēr Sneiders vēlējās palikt Eiropā, lai varētu turpināt spēlēt Nīderlandes izlasē, kas gan riskē ar netikšanu uz otro finālturnīru pēc kārtas.

Itālijā par Sneideru esot interesējusies "Sampdoria", taču 2010. gada Čempionu līgas uzvarētājs vakar ielidoja Nicā un pēc medicīnisko pārbaužu iziešanas parakstīs līgumu. Karjeras laikā Sneiders spēlējis arī Amsterdamas "Ajax", Madrides "Real" un Milānas "Inter", bet 2013. gada janvārī viņu par septiņarpus miljoniem eiro nopirka "Galatasaray". Turcijas Superlīgā Sneiders 124 spēlēs izcēlās ar 39 precīziem sitieniem.

Lai arī Sneidera karjeras spožākie gadi ir aiz muguras, viņš turpina regulāri spēlēt Nīderlandes izlasē un kopā ar Mario Balotelli un Danti kļūs par vēl vienu skaļu papildinājumu Nicas komandā. Kopā ar Balotelli nīderlandietis jau ir spēlējis kopā vienu sezonu, 2009./10.g. ar Milānas "Inter" Žuzē Morinju vadībā triumfējot Čempionu līgā. Nicā Sneiders aizvietos Marokas izlases uzbrūkošo pussargu Junasu Belandā, kurš pārcēlās tieši uz "Galatasaray".

Paredzams, ka drīzumā "Nice" nopirks 20 gadus veco franču uzbrucēju Alanu Senmaksimēnu. Pirms diviem gadiem "Monaco" viņu par pieciem miljoniem nopirka no "St.-Etienne", taču nākamajās sezonās izīrēja "Hannover" (1/16+1 vārti) un "Bastia" (30/34+3 vārti). Savukārt komandu, visdrīzāk, pametīs brazīliešu kreisās malas aizsargs Dalberts Enrike, kuru par 20 miljoniem iegādāsies Milānas "Inter". Pirms gada "Nice" viņu no Gimarainšas "Vitoria" nopirka par diviem miljoniem.

Joprojām nav skaidrības arī par vienu no komandas līderiem Žanu Mikaelu Serī, kuru aktīvi lencot "Barcelona". Pirms diviem gadiem no "Pacos de Ferreira" nopirkts par vienu miljonu, tagad kotdivuārieša cena varētu būt virs 30 miljoniem eiro. Francijas čempionāta sezonu "Nice", spēlējot bez savainotā Balotelli, sāka ar zaudējumu Sentetjēnā (0:1), bet nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad uzņems "Troyes". Čempionu līgas trešajā kvalifikācijas kārtā "Nice" vairāk izbraukumā gūto vārtu dēļ pieveica Amsterdamas "Ajax" (1:1, 2:2), bet "play-off" kārtā tiksies ar Itālijas "Napoli".

Izmantotie resursi:
Accord de principe avec Sneijder !
Nice: visite médicale pour Saint-Maximin

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-08-07 14:02, pirms 7 gadiem
Nesaprotu ko real m bremzee ar pirkšanu...........Neticu ka jaunie spēņi daudz palīdzees naakam gad.... Viniem vaidzees motivaaciju jo ir jau sasniegusi visu un motivaaciju var dabuut tik no pienaakusajiem speeleetaajiem

     [+] [-]

, 2017-08-07 17:48, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: Nesaprotu ko real m bremzee ar pirkšanu...........Neticu ka jaunie spēņi daudz palīdzees naakam gad.... Viniem vaidzees motivaaciju jo ir jau sasniegusi visu un motivaaciju var dabuut tik no pienaakusajiem speeleetaajiem
Esmu Real fans un sklatos daudz spēles. Zidāna vadībā uzvar, bet panākumus nes vecie spēlētāji. drīz būs situācija kā ar Man utd. Nevilks vairs šis sastāvs un normālus jaunus nepaspēs iespēlēt. Vai 3 traumas vadošajiem-nav kas aizvieto.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-07 20:48, pirms 7 gadiem
Oho, nāksies paskatīties Nice spēles Snaiders spēlēja lielu lomu ČL sezonā.