Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG pēc Neimāra iegādes negrasās apstāties – vēlmju sarakstā arī Mbapē un balsta pussargs

Agris Suveizda

PSG pēc Neimāra iegādes negrasās apstāties – vēlmju sarakstā arī Mbapē un balsta pussargs
Kilians Mbapē
Foto: Reuters/Scanpix

Francijas bagātākais futbola klubs PSG iepriekšējā nedēļā vairāk nekā divkārši laboja pasaules transfēru rekordu, par 222 miljoniem eiro izpērkot "Barcelona" uzbrucēju Neimāru. Taču šovasar parīzieši varētu veikt vēl vismaz vienu vērienīgu pirkumu.

Līdz Neimāra darījumam parīziešu vienīgais pirkums bija 13+3 miljonus vērtais alžīriešu izcelsmes basku kreisās malas aizsargs Juri Beršišs ("Real Sociedad"), bet pārdoti tika Žans Kevins Ogistēns (13 miljoni, "Leipzig") un Jusufs Sabalī, kuru "Bordeaux" pēc īres beigām izpirka par četriem miljoniem eiro.

Augustam gan vajadzētu būt krietni darbīgākam, jo jauni klubi jāatrod virknei spēlētāju, ar kuriem galvenais treneris Unajs Emerijs vairs nerēķinās. Labās malas aizsargs Seržs Orjē varētu karjeru turpināt Mančestras "United", Hesē Rodrigess tika piedāvāts Florences "Fiorentina", bet Gžegožs Krihovjaks, kurš pagājušajā sezonā pat bija spiests spēlēt dublieros, labprāt paliktu Parīzē, lai arī viņam ir dots skaidrs mājiens par niecīgo spēles laiku. Kā raksta Le Parisien, PSG par viņiem vēlas iekasēt kopumā 60 miljonus eiro. Nav skaidra arī Lukasa Mouras nākotne.

Taču jaunumi varētu būt ne tikai prom ejošo, bet arī jaunpienācēju ziņā. Viena no lielākajām nepieciešamībām ir jauna balsta pussarga atrašana, jo pašlaik šajā pozīcijā pamatsastāvā spēlē veterāns Tjagu Mota. Kā ziņo L'Equipe, parīziešu prioritāte ir Portugāles izlases pussargs Danilu Pereira. PSG par "Porto" pussargu interesējās jau iepriekšējā vasarā, taču toreiz nebija gatava maksāt 60 miljonus eiro vērto izpirkuma maksu. Šovasar jaunā portugāļu sporta direktora Anteru Enrikes vadībā gan tas varētu notikt. Pirms tam PSG aktīvi lenca Fabinju, bet "Monaco" kategoriski atteicās viņu pārdot tiešajiem konkurentiem.

Tāpat PSG sporta direktors aktīvi veicot pārrunas ar uzlecošās zvaigznes Kiliana Mbapē pārstāvjiem, un gan Le Parisien, gan L'Equipe šorīt visai optimistiski ziņoja par iespējamo pāreju. L'Equipe iepriekšējās nedēļas beigās rakstīja, ka Mbapē, būdams neapmierināts ar lēnajām līguma pagarināšanas pārrunām, esot nolēmis doties prom.

Kā reālākie varianti bija Spānijas grandi, taču Madrides "Real", kā vēsta The Guardian, nule kā esot paziņojusi Geretam Beilam, ka viņu šovasar nepārdos un Mbapē neiegādāsies, bet "Barcelona" jau esot vienojusies ar Usmanu Dembelē un tagad kaulējas ar Dortmundes "Borussia". Mbapē par savu jauno prioritāti esot izvirzījis tieši PSG, tomēr pārejai varētu traucēt "Monaco" nevēlēšanās pastiprināt pretiniekus un lielā cena – 180 miljoni eiro. Lai finansētu Mbapē pāreju, acīmredzot nāktos pārdot Anhelu Di Mariju, par kuru šovasar interesējas Milānas "Inter". Rezerves variants Mbapē vietā esot Koutinju, taču viņš ir tuvu pārejai uz "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Art...
Mercato: le PSG, priorité de Mbappé?
leparisien.fr

  +1 [+] [-]

, 2017-08-07 13:54, pirms 7 gadiem
Oblaku jau itka ari gribeja
Vartsargi siem ka reiz ir vajakais posms ka man skiet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-08-07 13:58, pirms 7 gadiem
mbape un mazais gaileens vienaa komandaa neies krastaa..... Labaak lai Mbape paliek šogad Monaco un naakam gad uz real
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-08-07 14:03, pirms 7 gadiem
Nesaprotu ko real m bremzee ar pirkšanu...........Neticu ka jaunie spēņi daudz palīdzees naakam gad.... Viniem vaidzees motivaaciju jo ir jau sasniegusi visu un motivaaciju var dabuut tik no pienaakusajiem speeleetaajiem

  -2 [+] [-]

, 2017-08-07 14:16, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: iet uz Real lai pēc pāris gadiem tevi izsvilptu un izvazātu pa tiesām?

paldies nē
variet uz real un droši izstumt beilu no sastaava jo tam traumas vislaik

  -1 [+] [-]

, 2017-08-07 14:46, pirms 7 gadiem
Realam ir vispār kkadi sakarīgi rezerves spēlētāji? Izņemot Asensio un Isco.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-07 15:25, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Realam ir vispār kkadi sakarīgi rezerves spēlētāji? Izņemot Asensio un Isco.
VĒl jau Theo un ap desmit studentiem..Da lielāko daļu midā no jaunajiem par mest uzbrukuma līnijā..Bet ja nopietni,tad dikti kluss,un ieciklējušies uz to Mbapi..Nebutu viņs tirgošanā butu sapirkuši kaut ko lielu

     [+] [-]

, 2017-08-07 15:49, pirms 7 gadiem
Es domáju vajag jau sen - ieviest griestus klubu budžetiem - tāpat kā NBA, NHL, KHL - jau sen pastāv griesti; tas ja Ņujorkas Knicks ir pasaules bagātākais klubs - tas nenozīmē ka spēcīgākais, ka tikai 1 klubs pirks un pārējie skatīsies! Jabūt līdzvērtīgiem spekos klubiem!

     [+] [-]

, 2017-08-07 16:12, pirms 7 gadiem
PSG galīgi ko saspiedis - grib nopirkt visus kausu - francijā tā pat konkurence nekāda patiesībā skatoties
tad jau labāk būtu kādu klubu Anglijā nopircis un caur konkurenci gājis bet nē.. mērīsies ar krāniniem no Francijas puses cik liels un varens - pēdiņās!

  +1 [+] [-]

, 2017-08-07 16:26, pirms 7 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Morata ?
Labs!

  +1 [+] [-]

, 2017-08-07 16:31, pirms 7 gadiem
Ņāāā... tas tik būtu kosmoss.