Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Pēc baumām par pārcelšanos uz Ķīnu Žardims pagarina līgumu ar "Monaco"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc baumām par pārcelšanos uz Ķīnu Žardims pagarina līgumu ar "Monaco"
Leonardu Žardims
Foto: imago/BPI/Scanpix

Francijas čempiones "Monaco" galvenais treneris Leonardu Žardims pagarinājis līgumu ar klubu līdz 2020. gadam, lai gan vēl vakar baumoja par viņa pāreju uz Ķīnas Superlīgu.

Vakar Portugāles medijos parādījās ziņas, ka 42 gadus vecais Leonardu Žardims piekritis kļūt par Pekinas "Guoan" galveno treneri. Tika vēstīts, ka vienošanās panākta uz trim gadiem par kopējo summu 36 miljoni eiro. Iepriekš Žardims izteicās, ka Ķīnas klubi gatavi viņu apbērt ar zeltu, lai pārvilinātu strādāt Āzijā.

Tomēr šodien galvenais treneris pagarinājis līgumu ar Francijas čempioni "Monaco". Vienošanās noslēgta uz trim sezonām – līdz 2020. gada vasarai. "Tas, kas mūs virza uz priekšu, ir ambīcijas turpināt izaugsmi ar tādu pašu attieksmi, kā līdz šim," pēc paraksta likšanas uz jaunā kontrakta sacīja Žardims. Tiek vēstīts, ka interesi par viņa pakalpojumiem izrādīja arī Parīzes "Saint-Germain".

Venecuēlā dzimušais portugāļu speciālists pie "Monaco" stūres stājās 2014. gadā, bet pirms tam viņš vienu sezonu pavadīja Lisabonas "Sporting" galvenā trenera amatā. Divus gadus pēc kārtas vienība ierindojās trešajā vietā, bet šajā sezonā izdevās triumfēt Francijas čempionātā pirmo reizi kopš 2000. gada, turklāt pa vidu klubs paviesojās arī otrajā līgā.

Tāpat "Monaco" priecēja arī uz Eiropas skatuves, sasniedzot pusfinālu. Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā izdevās iesist sešus vārtus pret "Manchester City", kam sekoja sešas bumbas arī Dortmundes "Borussia" vārtos. Uzmirdzēja arī 18 gadus vecais uzbrucējs Kilians Mbapē, kurš deviņos Eirokausu mačos izcēlās ar sešiem precīziem sitieniem.

Neoficiāla informācija vēsta, ka Mbapē izšķīries par palikšanu "Monaco" rindās, tādējādi klubs noraidīs vairāku Eiropas superklubu piedāvājumus, kuri sniedzas pāri 100 miljoniem eiro. Mbapē ir līgums ar "Monaco" līdz 2019. gadam.

     [+] [-]

, 2017-06-07 20:08, pirms 7 gadiem
prieks par vinu prieks par mbape prieks par monaco

     [+] [-]

, 2017-06-07 20:12, pirms 7 gadiem
Mbappē saprot , ka viņam nevienā top komandā netikt uzreiz sākumsastāvā , tādē''l labākais ko viņš var izdarit ir palikt Monaco