Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mbapē par sarkano saņem trīs spēļu diskvalifikāciju, pretiniekam jāizlaiž piecas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mbapē par sarkano saņem trīs spēļu diskvalifikāciju, pretiniekam jāizlaiž piecas spēles
Kilians Mbapē
Foto: AP/Scanpix

Francijas čempiones Parīzes "Saint-Germain" uzbrucējam Kilianam Mbapē, kurš nedēļas nogalē nopelnīja pirmo sarkano karjerā, piespriesta trīs spēļu diskvalifikācija.

Sestdien PSG izbraukumā izcīnīja diezgan smagu uzvaru pret "Nimes" (4:2), un uzvaras vārtus 77. minūtē iesita Kilians Mbapē. Viņš pirmajā puslaikā bija saņēmis brīdinājumu, tomēr spēles beigās par iesaistīšanos incidentā ar pretinieku futbolistu Težī Savenjē uzbrucējs pa taisno tika noraidīts no laukuma, proti, viņš uzreiz savā priekšā ieraudzīja sarkano kartīti, nevis otro brīdinājumu.

Nekārtības sākās pēc asa Savenjē izklupiena, un Mbapē pēc spēles nenožēloja izdarīto – uzbrucējs atvainojās visiem līdzjutējiem, kuri kopā ar komandu bija devušies izbraukumā, bet piebilda, ka gadījumā, ja situāciju varētu izdzīvot vēlreiz, viņš darītu tieši to pašu.

Francijas līgas Disciplinārā komiteja lēmusi, ka Mbapē par noraidījumu pienākas trīs spēļu diskvalifikācija. Līdz ar to 19 gadus vecais futbolists izlaidīs dueļus pret "Saint-Etienne", "Rennes" un "Reims". Viņam būs iespēja atpūsties pirms Čempionu līgas, jo tikai četras dienas pēc diskvalifikācijas beigām Mbapē un komanda aizvadīs izbraukuma spēli pie "Liverpool".

Savukārt otrs incidenta dalībnieks Savenjē saņēmis piecu spēļu diskvalifikāciju. Pagājušajā sezonā viņš spēlēja otrajā līgā un saņēma viena mača nosacītu diskvalifikāciju, kas tagad stājusies spēkā, plus klāt nākušas vēl četras spēles par saķeršanos ar Mbapē.

Izmantotie resursi:
PSG's Kylian Mbappe given three-game suspension...

  -2 [+] [-]

, 2018-09-06 08:38, pirms 6 gadiem
es Mbappē vietā darītu to pašu... Neymārs līdz pretinieku vārtiem aizripotu...
Lēmums jau nu gan pa bargo...

     [+] [-]

, 2018-09-06 10:27, pirms 6 gadiem
blondais18 rakstīja: es Mbappē vietā darītu to pašu... Neymārs līdz pretinieku vārtiem aizripotu...
Lēmums jau nu gan pa bargo...
Ansi Ataol ?

  -1 [+] [-]

, 2018-09-06 12:39, pirms 6 gadiem
Puišelim tā sakāpis galvā, ka viņš jau sevi uzskata par kādu no īpaši saudzējamiem. Pazudīs tapat, kā Mario Barvuahs.