Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Kluiverts noliedz baumas: "Nulle iespēju, ka Vengers trenēs PSG"

Agris Suveizda

Kluiverts noliedz baumas: "Nulle iespēju, ka Vengers trenēs PSG"
Unajs Emerijs un Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Francijas bagātākā kluba PSG futbola direktors Patriks Kluiverts televīzijas kanālā France 3 paziņoja, ka nav ne mazāko iespēju, ka Unaja Emerija vietā stāsies Londonas "Arsenal" pašreizējais vadītājs Arsens Vengers.

Viens no labākajiem franču treneriem jau ilgu laiku bijis starp PSG prioritātēm, taču līdz šim viņa nākotne "Arsenal" netika pārāk apšaubīta. Nākamās sezonas sakarā neziņa gan ir liela, turklāt franču mediji nesen baumoja, ka PSG un Vengers jau vairākas nedēļas veic pārrunas par iespējamo sadarbību. Kluiverts gan to pilnībā noliedza: "Vengers mūsu klubā? Šī informācija nav patiesa, tā nav taisnība. Nulle procentu liela iespēja, ka tas notiks."

Kluiverts šos vārdus sacīja vakar pēc PSG uzvaras Francijas kausa 1/4 finālā, ar 4:0 sagraujot pēc spēka trešās līgas vienību "Avranches". Ar diviem vārtiem izcēlās Hatems Ben Arfa, bet vēl vienus guva Lukass Moura – spēlētāji, kuri, saskaņā ar RMC rīcībā esošo informāciju, neietilpst parīziešu plānos nākamajai sezonai. Tāpat kā centra pussargi Blēzs Matuidī un Gžegožs Krihovjaks.

Turpretī vismaz pagaidām netiekot nopietni šūpots spāņu speciālista Emerija krēsls, tomēr līdz sezonas beigām tas vēl var mainīties – jo īpaši, ja PSG nespēs sadeldēt trīs punktu (praktiski četru, jo PSG ir krietni sliktāka vārtu starpība) deficītu pret pašreizējo līderi "Monaco" un zaudēs Francijas čempiones titulu. Pagājušajā nedēļas nogalē abas komandas tikās Līgas kausa finālā, kur PSG uzvarēja pārliecinoši (4:1), un abas viena pret otru ielozētas jau Francijas kausa pusfinālā, kamēr otru ceļazīmi uz finālu izspēlēs "Angers" un "Guingamp".

Izmantotie resursi:
Arsenal's Arsene Wenger will not join PSG -...