Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" atstājušais Errera par brīvu pāriet uz PSG

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" atstājušais Errera par brīvu pāriet uz PSG
Anders Errera. Foto: Reuters/Scanpix

Spāņu pussargs Anders Errera, kurš līdz šim pārstāvēja Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester United", par brīvu pārgājis pie Francijas čempiones Parīzes "Saint-Germain", parakstot piecu gadu līgumu.

29 gadus vecais Errera līdz 2014. gadam pārstāvēja Bilbao "Athletic" komandu, līdz viņu iegādājās "United", samaksājot 36 miljonus eiro. Spānis pagājušajā sezonā laukumā devās 22 spēlēs un guva divus vārtus, tiekot atzīts par februāra labāko futbolistu komandā, bet Mančestras vienība sezonas noslēgumā ierindojās tikai sestajā vietā.

Erreram, kurš 2016./17. gada sezonā tika atzīts par "United" sezonas labāko spēlētāju, pēc šīs sezonas beidzās līgums ar "United", tādējādi viņš kļuva par brīvo aģentu un varēja pārcelties uz jebkuru citu komandu. Baumas par pievienošanos PSG pieņēmās spēkā vakar, jo Parīzes kluba mājaslapā netīšām pārdošanā bija izlikts pussarga krekls. Šodien informācija tika apstiprināta.

"PSG ir labākais klubs Francijā. Tas kļūst arvien labāks un par uzvaru cīnās ikvienā turnīrā, kurā piedalās," teica Errera. Interesanti, ka tieši "United" pagājušajā sezonā izslēdza PSG no Čempionu līgas. "Parīze ir skaistākā pilsēta pasaulē."

"Varu apsolīt trīs lietas – ka strādāšu, ka būšu profesionālis un ka degšu par klubu. Un vēl varu apsolīt, ka mana franču valoda kļūs labāka. Uzskatu, ka tas ir svarīgi, lai komunikācija komandas iekšienē kļūtu vieglāka," teica Errera, kurš parakstījis līgumu līdz 2024. gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-07-05 09:39, pirms 5 gadiem
Esot gribējis 350k nedēļā no MU.