Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Brazīlijas policija aicina Neimāru sniegt liecību par publicēto video ar sievietes kailfoto

Brazīlijas policija aicina Neimāru sniegt liecību par publicēto video ar sievietes kailfoto
Neimārs. Foto: EMPICS Sport/Scanpix

LETA--AP/AFP. Riodežaneiro policijas kibernoziegumu nodaļa uzaicinājusi Brazīlijas futbola zvaigzni Neimāru sniegt liecību par video, kurā viņš skaidro apsūdzību izvarošanā, reizē publicējot intīma rakstura attēlus ar viņu apsūdzējušo sievieti. Šī ir atsevišķa izmeklēšana no tās, kuru izvarošanas lietā veic Sanpaulu policija.

Brazīlijas mediji nedēļas nogalē ziņoja, ka pret pasaulē dārgāko futbolistu iesniegta sūdzība, ka viņš izmantojis spēku, lai veiktu seksuāla rakstura darbības bez partnera piekrišanas.

"Esmu apsūdzēts izvarošanā. Spēcīgi teikts, bet tieši tas ir noticis. Neesmu pārsteigts. Situācija nav patīkama, taču tie, kas mani pazīst, zina, ka esmu labs cilvēks un neko tādu nedarītu," sociālajā vietnē "Instagram" paziņoja Neimārs.

Neimārs septiņu minūšu video rādīja arī sarakstes ar apsūdzētāju un viņas bildes, kas erotiskā satura dēļ bija izpludinātas. Pirmdien "Instagram" noteikumu pārkāpumu dēļ dzēsa Neimāra video.

Kā aģentūrai "Associated Press" apliecināja Riodežaneiro policijas kibernoziegumu divīzijas izmeklētājs Paulu Sartori, pirmdien divi likumsargi apmeklējuši Brazīlijas izlases treniņu ar mērķi uzaicināt Neimāru uz liecības sniegšanu. Liecināšanas datums šobrīd nav zināms. Saskaņā ar Brazīlijas likumiem, citas personas kailfoto izplatīšana bez šīs personas atļaujas ir kriminālpārkāpums.

Tikmēr apsūdzētājas advokāti atteikušies pārstāvēt sievieti, jo viņa mainījusi liecību, ziņo "Globo TV". Advokātu firma bija sākotnēji bija informēta par to, ka seksuāla rakstura rakstura darbības notikušas ar abu pušu piekrišanu, bet spēku Neimārs pielietojis pēc tam. Turpretī oficiālajā iesniegumā minēta izvarošana, kas advokātu firmai šķiet pavisam cita apsūdzība.

Futbolista tēvs Neimārs Santošs raidsabiedrībai "Bandeirantes" atklāja, ka apsūdzība nav patiesa. Futbolista tēvs apgalvo, ka Neimārs ar sievieti maijā saticies Parīzē, bet pēc tam viņu nav vēlējies redzēt, kā rezultātā viņa mēģinājusi izspiest no brazīlieša naudu.

Papildu traumām un apsūdzībai Neimāra karjeru piemeklējušas citas ķibeles. Pēc šīs sezonas Francijas kausa fināla spēles, kurā Neimāra pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" cieta zaudējumu, viņš iedunkāja līdzjutēju, par ko vēlāk saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju, bet pagājušajā nedēļā viņš zaudēja Brazīlijas izlases kapteiņa apsēju.

27 gadus vecais Neimārs aizvadīja savu otro sezonu Francijas grandā PSG. Viņš visu turnīru ietvaros 28 spēlēs guva 23 vārtus.

Šobrīd Neimārs kopā ar Brazīlijas izlasi gatavojas Dienvidamerikas prestižākajam izlašu turnīram "Copa America".

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-06-04 14:54, pirms 5 gadiem
Seko Porzinga pedas, vai ari Porzingis seko Neimaram ?
, 2019-06-04 14:59, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Seko Porzinga pedas, vai ari Porzingis seko Neimaram ?
Tu diez izlasīji rakstu kāpēc viņu izsauc uz sniegt liecību?
Te neiet runa par izvarošanu,bet gan to bilžu/video nopludināšanu
, 2019-06-04 16:47, pirms 5 gadiem
Vai viņš ar to sievieti pa gultu vārtījās, tāpat, kā pa laukumu?
https://www.youtube.com/watch?v=Kto...
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".