Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG vārtsargu līniju papildina ar Navasu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PSG vārtsargu līniju papildina ar Navasu
Keilors Navass. Foto: EPA/Scanpix

Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain" iegādājusies vārtsargu Keiloru Navasu, kurš iepriekš pārstāvēja Madrides "Real". Pretējā virzienā devies Alfonss Areolā, tiesa, tikai ar īres līgumu.

Kostarikas izlases vārtsargs Navass pievienojās "Real" 2014. gadā, pirms tam pārstāvot citu Spānijas klubu "Levante". Viņam izdevās kļūt par komandas pirmo numuru, palīdzot Madrides vienībai trīs reizes pēc kārtas uzvarēt Čempionu līgā. Navasa kontā ir arī Spānijas čempiona tituls, Spānijas superkauss, divi UEFA Superkausi un trīs FIFA Pasaules klubu kausi, taču pēc Tibo Kurtuā ierašanās viņš vietu vārtos zaudējis.

Interesanti, ka PSG un "Real" spēlēs vienā Čempionu līgas apakšgrupā, tādējādi Navass jau pavisam drīz varētu doties laukumā pret bijušo komandu. Savukārt debija Parīzes kluba rindās jāpagaida līdz starptautiskās pauzes beigām, kad pretī stāsies "Strasbourg". Par vietu PSG vārtos viņam būs jācīnās ar Serhio Riko, kurš tiek īrēts no "Sevilla".

Tikmēr Areolā izīrēts "Real", un darījums sevī neiekļauj iespēju Madrides vienībai iegādāties vārtsargu. Areolā bija PSG vārtos trijos no sezonas pirmajiem četriem mačiem, bet piektdien izcīnītajā uzvarā pret "Metz" priekšroka tika dota 19 gadus vecajam polim Marcinam Bulkam, tādējādi nodemonstrējot neapmierinātību ar Areolā parādīto sniegumu. Pagājušajā sezonā francūzis aizvadīja 21 spēli Francijas čempionātā, bet 17 mačos vārtos bija Džanluidži Bufons.

Vakar jau tika vēstīts, ka PSG uzbrukumu papildinājis argentīniešu uzbrucējs Mauro Ikardi, kurš pagājušajā sezonā bija Milānas "Inter" kapteinis, bet pēc skandāla tika atbrīvots no apsēja. Pēc jaunā galvenā trenera Antonio Kontes ierašanās viņam vieta turpmākajos "Inter" plānos neatradās. Arī Ikardi ticis izīrēts, bet PSG nākamajā vasarā varēs viņu nopirkt par 65 miljoniem eiro. "Inter" rindās Ikardi aizvadījis 219 spēles, kurās guvis 124 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-09-03 12:47, pirms 5 gadiem
Vot tagad PSG var kalt planus par CL pacelshanu..!

     [+] [-]

, 2019-09-03 20:41, pirms 5 gadiem
Ak vai, ak vai. Lai jau Navasam veicas, bet ne ČL pret Real.
Ļoti liela nožēla, ka Real vēl tagad nav pateikuši īstu paldies Navasam, kurš bija liela daļa to 3 titulu. Vismaz ne youtube, ne instagram neko neesmu redzējis.

Arī jāsaka, ka lielu daļu no šiem treidiem nesaprotu. Pirkt kaut kādus Mariano un Brahimus, kuri droši vien būtu gana solīdi spēlētāji kādā top līgu vidusdaļas komandā, bet ne Madridē. Negribu gan šobrīd meklēt cik pa abiem spēles viņi ir nospēlējuši, bet neizskatās, ka no viena vai otra tur kaut kas būs. Kā arī jocīgi, ka Luņins tika aizlaists īrē, laikā, kad kluba vadība jau zināja, ka Navas tiks pārdots un tagad pašiem jāizīrē Areola, kuram ir, ja nemaldos 4 spēles izlasē. Cita lieta, ka viņš ir aiz Llorisa, bet pat klubā ne ar ko tik dižu neizceļās. Atklāti sakot es sāku vilties tajos, kas tur vada to komandu