Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Mbapē: "Vēlos, lai Neimārs paliek PSG"

Mbapē: "Vēlos, lai Neimārs paliek PSG"
Neimārs un Kilians Mbapē. Foto: AFP / Scanpix

Francijas superkluba "Paris Saint Germain" (PSG) zvaigzne Kilians Mbapē atzinis savu kļūdu, iepriekšējās sezonas noslēgumā balvu pasniegšanas ceremonijā liekot noprast, ka varētu pamest PSG. Tāpat Mbapē atklājis, ka aicinājis brazīliešu superzvaigzni Neimāru mainīt domas par nākotni un palikt PSG rindās.

"Vēlos, lai viņš paliek [PSG] un esmu viņam pateicis savas domas par šo situāciju. Mana nostāja ir skaidra. Viņš ir svarīgs spēlētājs," jaunais Mbapē stāstīja medijiem pirms sestdien gaidāmās Čempionu trofejas izcīņas Ķīnā pret citu Francijas komandu "Rennes". Mbapē apliecināja, ka treniņos nekas neesot mainījies, un Neimārs turpinot darboties tāpat, kā allaž.

To pašu teica arī PSG galvenais treneris Tomass Tuhels: "Kad Neimārs bija treniņos, viņš bija ekselents, labā formā. Viņš apliecināja savu kvalitāti, kā jau vienmēr. Vakardienas treniņā viss bija lieliski. Neimārs bija labā garastāvoklī. Žēl, ka viņš ir diskvalificēts, jo būtu labi, ja viņš varētu spēlēt ar visiem kopā. Viņš radīja labu atmosfēru un smaidīja."

Pirmdien Neimārs neieradās laikā uz PSG treniņnometni, taču vēlāk pievienojās komandai. Neoficiāla informācija liecina, ka futbolists informējis klubu par nedošanos laukumā turpmākajās spēlēs, jo vēlas tikt pārdots. Jau iepriekš rakstījām, ka "Barcelona" būtu ieinteresēta atpirkt brazīlieti, ko iepriekš pārdeva francūžiem par pasaules rekordu 222 miljoniem eiro, taču PSG nevēloties iesaistīties darījumā ar Katalonijas klubu.

Spēlē pret "Rennes" Neimārs tāpat nevarētu piedalīties, jo Francijas kausa fināla iesaistījās konfliktā ar kādu līdzjutēju, par ko saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju.

Tikmēr Mbapē atvainojās par maijā balvu pasniegšanas ceremonijā šokējošo uzrunu, norādot, ka vēlas lielāku atbildību, un liekot noprast, ka nākamo līmeni varētu sasniegt arī citā komandā. "Ar šo runu atstāju durvis pavērtas. Tā nebija īstā vieta, kur to teikt. Man žēl, jo negribēju atņemt prieku citiem spēlētājiem. Vēlos izcīnīt titulus, tas ir gan mans, gan PSG mērķis," sacīja 20 gadus vecais uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
https://metro.co.uk/


, 2019-08-02 15:38, pirms 5 gadiem
Vēl vēlos saldējumu, mašīnu un lielo ūdenspistoli!
, 2019-08-02 18:18, pirms 5 gadiem


Mbapē saprata, ka šosezon nenotirgos viņu... jāsāk dziedāt cita dziesma...
nākošreiz būs gudrāks... kamēr nekas netiks sarunāts - lieki nerunās
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".