Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Kaders Keita pievienojas "Galatasaray"

Kaders Keita pievienojas "Galatasaray"
Kaders Keita
Foto: AP

Kotdivuāras izlases pussargs Kaders Keita uz trim gadiem pievienosies Stambulas "Galatasaray", ziņo kluba oficiālā mājaslapa. Keita iepriekšējās divas sezonas pavadīja Lionas "Olympique"

Kaders Abduls Keita pārcelsies uz Turciju, pievienojoties turienes vienībai "Galatsaray", ziņo Stambulas kluba oficiālā mājaslapa. Vienošanās par transfēru jau ir panākta, vēl tikai Keitam jāierodas Turcijā, lai izietu medicīnisko apskati un parakstītu līgumu. Darījuma summa netiek izpausta.

Iepriekšējās divas sezonas 27 gadus vecais Keita aizstāvēja Francijas septiņkārtējo čempionu Lionas "Olympique" krāsas, taču pēc spīdošas pirmās sezonas šogad mocījās ar savainojumiem, kā arī atradās visai sliktā formā un spēlēj maz. Keita izteicās, ka vēlas pamest franču klubu, tādēļ pievienojās "Galatasaray". Kotdivuāras galvaspilsētā Abidžanā dzimušais Keita ir jau trešais pamatsastāva spēlētājs, kurš pametis klubu - vēl arī Žuninju un Karims Benzemā.

Keita savas karjeras laikā spēlējis Āfrikas klubos "Africa Sports", "Etoile de Sahel", "Al Ain" un "Al Sadd", taču tad pārcēlās uz Franciju, pievienojoties "Lille" komandai". Tālāk Keita pārgāja uz "Olympique Lyonnais". Kotdivuāras izlasē uzbrūkošais pussargs aizvadījis 33 spēles un guvis septiņus vārtus.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr


, 2009-07-02 11:30, pirms 15 gadiem
kas diez Lyonaa buus tie aizvietotaji ?
, 2009-07-02 11:33, pirms 15 gadiem
Ribery, Tevezs, Et'O
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-02 11:58, pirms 15 gadiem
Ehh,kgan man Lyon nepatīk, man viņi ir žēl.. Ja vēl Krisu un Makūnu kāds nopirks, tad viņiem vispār piz*ets ar sastāvu.Tikai pāris spēlētāji būtu CL kvalitātē.Nezinu kas ar šo klubu notiks
, 2009-07-02 12:05, pirms 15 gadiem
Bet Galatasaray labs ieguvums,stiprs sastāvs arī. Dievinu Keitu kā spēlētāju un viņš vēl varēs spēlēt kopā ar Barošu,Ardu Turanu, Gokhanu Zanu, Linkolnu, Kjūelu, Memetu Topālu, Servetu Cetinu, Nondu, Emre Asiku, Hakanu Baltu[Zans[lasīju,ka pārgājis uz Galatasaray šovasar],Cetins,Asiks un Balta, cik atceros, ir visi Turcijas pamata aizsargi], vārtos vēl Leo Franko[ARG] stāvētu Brīnos kāpēc tādam sastāvam nav rezultāti
, 2009-07-02 12:14, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Ehh,kgan man Lyon nepatīk, man viņi ir žēl.. Ja vēl Krisu un Makūnu kāds nopirks, tad viņiem vispār piz*ets ar sastāvu.Tikai pāris spēlētāji būtu CL kvalitātē.Nezinu kas ar šo klubu notiks
Lionai naudas netrūkst, jo īpaši pēc Benzemā pārejas. Vārdos sola ļoti nopietnus pastiprinājumus. Bet, pat ja iepirksies, nezinu, kā viņiem izdosies sastāvu salipināt, jo iepriekšējās divās sezonās visa spēle gāja caur Žuninju un Benzemā. Tas pats ar Marseļu - grūti pateikt, vai tik lielas pārmaiņas nāks par labu.
, 2009-07-02 13:51, pirms 15 gadiem
Transfēra summa ?
, 2009-07-02 14:02, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Transfēra summa ?
"Darījuma summa netiek izpausta."
, 2009-07-02 14:14, pirms 15 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: "Darījuma summa netiek izpausta."
Nu, bet bieži jau netiek izpausta, taču parasti tomēr tā ir zināma. Šoreiz laikam tiešām nav zināma
, 2009-07-03 15:34, pirms 15 gadiem
cik dzirdēju Leo Franko ari pievienojās
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".