Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Vienlaikus baumo par PSG finansējuma samazināšanu un iespaidīgiem transfēriem

Andrejs Siliņš

Vienlaikus baumo par PSG finansējuma samazināšanu un iespaidīgiem transfēriem
Karims Benzemā. Foto: AFP / Scanpix

Diametrāli pretējas runas klīst Francijas galvaspilsētā Parīzē - tiek runāts gan par "Paris Saint Germain" īpašnieka vēlmi samazināt dāsno finansējumu klubam, gan par to, ka klubs gatavo iespaidīgu piedāvājumu "Manchester United" par vārtsargu Davidu De Hea.

PSG pietuvinātais medijs leparisien.fr šodien raksta, ka kluba prezidents Nasers Al Kelaifi nejūtas novērtēts no līdzjutēju un mediju puses pēc milzīgajiem finanšu ieguldījumiem kopš kluba pārņemšanas šīs desmitgades sākumā. Līdz ar to Kataras biznesmenis apsverot iespēju turpmāk futbolā vairs netērēties tik daudz.

Kārtējais kritikas vilnis pārņēmis parīziešus pēc tam, kad otrdienas vakarā tika piedzīvots ceturtais zaudējums pēdējos piecos mačos. Lai gan Francijas čempiontituls jau nodrošināts, Līgas kausā zaudēts jau ceturtdaļfinālā, tāpat neizdevās iegūt Francijas kausu, finālā pēcspēles sitienos zaudējot "Rennes".

Arī UEFA Čempionu līgā kārtējo reizi neizdevās sasniegt nosprausto mērķi. Pēc uzvaras savā grupā PSG zaudēja jau pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā (3:3 pret "Manchester United", kas soļoja tālāk vairāk izbraukumā gūto vārtu dēļ). Šis bija trešais gads pēc kārtas, kad Francijas superklubs nepārvarēja astotdaļfināla kārtu Čempionu līgā, bet iepriekšējās četras sezonas komanda apstājās ceturtdaļfinālā.

Savukārt citas runas vēstī, ka PSG neplāno taupīt arī šovasar - klubs noskatījis Karimu Benzemā. Franču uzbrucējs pārstāv Madrides "Real", bet parīzieši esot gatavi likt galdā 120 miljonus eiro par spēlētāju, kurš varētu aizvietot Edinsonu Kavani, jo urugvajietis vēloties pārcelties uz kādu Anglijas Premjerlīgas klubu.

Saistībā ar Premjerlīgu PSG vārds tiek locīts cita iespējamā transfēra sakarā - Parīzes klubs vēloties šovasar iegāāties "Manchester United" vārtsargu Davidu De Hea. Spāņu vārtsarga pašreizējais līgums beigsies 2020. gada vasarā, taču sarunas par jaunu līgumu ar mančestriešiem neesot sekmīgas, tāpēc nav izslēgts, ka "United" klubs būs gatavs pārdot savu vārtsargu, lai pēc gada nezaudētu viņu par velti. Angļu mediji vēstī, ka PSG esot gatava piešķirt De Hea līgumu par 24 miljonu eiro lielu atalgojumu sezonā.

Izmantotie resursi:
leparisien.fr
https://www.foxsportsasia.com/
https://www.marca.com

  -1 [+] [-]

, 2019-05-02 16:13, pirms 5 gadiem
baumo ka Rimkus uz PSG dosoties ,Cavani vieta

     [+] [-]

, 2019-05-02 17:24, pirms 5 gadiem
Šitie pohodu tikai pērk,un neko nepārdod

  -1 [+] [-]

, 2019-05-02 17:39, pirms 5 gadiem
PSG ir viena no lielākajām Eiropas futbola miskastēm, kurā bez jēgas tiek iegrūstas milzu naudas summas.

     [+] [-]

, 2019-05-02 21:09, pirms 5 gadiem
Pandora rakstīja: PSG ir viena no lielākajām Eiropas futbola miskastēm, kurā bez jēgas tiek iegrūstas milzu naudas summas.
kad ar naudu,dupsi slauka tad ir vienalga... kur to naudu likt...

     [+] [-]

, 2019-05-03 00:23, pirms 5 gadiem
..nopērkot tādu caurumu vārtos, pie CL titula var arī turpināt netikt un nedomāju, ka Zidāns dos savu labāko uzbrucēju prom, lai ko arī vietā iegādātos