Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Nice" izmet no sastāva jauno talantu, kurš komandas biedram nozaga dārgu pulksteni

"Nice" izmet no sastāva jauno talantu, kurš komandas biedram nozaga dārgu pulksteni
Lamins Diabī-Fadigā. Foto: imago images / PanoramiC/Scanpix

Francijas augstākās līgas klubs „Nice” oficiāli paziņojis, ka lauž līgumu ar 18 gadus veco futbolistu Laminu Diabī-Fadigā, kurš esot atzinies, ka nozadzis komandas biedram Kasperam Dolbergam dārgu pulksteni.

„Pēc tam, kad no mūsu komandas ģērbtuvēm Kasperam Dolbergam tika nozagts pulkstenis, un pēc vainīgās personas sekojošās atzīšanās šajā rīcībā mūsu klubs ir nolēmis lauzt līgumu ar 18 gadus vecs Laminu Diabī-Fadigā ar tūlītēju efektu,” vēstīts „Nice” paziņojumā.

„Neskatoties uz visiem sportiskajiem un finansiālajiem argumentiem, „Nice” klubs nevar akceptēt un neakceptēs šādu uzvedību, kas nodod uzticību, ko kluba darbinieki izjūt cits pret citu,” norādīts paziņojumā.

Diabī-Fadigā ir talantīgs uzbrucējs, kurš jau bija debitējis „Nice” galvenās komandas sastāvā, turklāt spēlējis Francijas U16, U17 un U18 izlasēs. Francijas mediji vēsta, ka viņš, visticamāk, pievienosies valsts otrās līgas klubam „Paris”.

Zādzība notika 16. septembrī, kad Dānijas futbolists Kaspers Dolbergs konstatēja, ka viņam no kluba ģērbtuvēm pazudis dārgs pulkstenis (70 tūkstošu eiro vērtībā). Dolbergs vērsās ar iesniegumu policijā, un Francijas medijos drīz pavīdēja ziņas, ka „Nice” kluba pārstāvji zādzībā vaino Diabī-Fadigā. Kā liecina šodienas paziņojums, Diabī-Fadigā ir atzinies savā rīcībā.

Francijas mediji vēsta, ka krimināllieta, visticamāk, tiks apturēta un Diabī-Fadigā kompensēs Dolbergam nodarītos zaudējumus. Jāpiemin, ka 21 gadu vecais Dolbergs komandā ieradās tikai šovasar transfērā no Amsterdamas „Ajax”, taču Francijas līgā paspējis izcelties ar diviem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.ogcnice.com/en/news/379...


, 2019-10-01 19:48, pirms 4 gadiem
Kāds nabaga muļķis
, 2019-10-01 20:39, pirms 4 gadiem
Nu ko var gribēt no muslimiem. Tas ir kkas nofenderēt komandā kaut ko, kauna traips.
, 2019-10-01 20:58, pirms 4 gadiem
Sāka ar elka krekla nozagšanu , ... tad nemieri Parīzė, auto dedzināšanas u.t.t. ... Laipni lūgti tādi Francijā!!!
Varbūt tagad kāds Latvijas Virslīgas klubs piedāvās par simbolisku summu pārstāvēt talantīgo futbolistu savu klubu ar kopmītni Getliņos?
, 2019-10-01 21:18, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Nu ko var gribēt no muslimiem. Tas ir kkas nofenderēt komandā kaut ko, kauna traips.
Pretīgais rasist-kristieti jūsu zināšanai, tad islamā par zagšanu nocērt roku kā rezultātā arābu zemēs zog minimāli. Zog tieši kristieši - paskaties, kas sēž cietumos par zagšanu
Un ja, kas nezinu, kur esi izrāvis, ka viņš ir musulmanis. Vismaz pēc publiskajām ziņām nekas par to neliecina. Drīzāk tieši otrādi.

P.S. Ak jā, rasist-kristieti - ir tāda slimība kleptomānija, kas ir diezgan bieži sastopama bagāto vidū. Viņš jau nezaga naudas dēļ!
, 2019-10-01 21:23, pirms 4 gadiem
elfs rakstīja: Pretīgais rasist-kristieti jūsu zināšanai, tad islamā par zagšanu nocērt roku kā rezultātā arābu zemēs zog minimāli. Zog tieši kristieši - paskaties, kas sēž cietumos par zagšanu
Un ja, kas nezinu, kur esi izrāvis, ka viņš ir musulmanis. Vismaz pēc publiskajām ziņām nekas par to neliecina. Drīzāk tieši otrādi.

P.S. Ak jā, rasist-kristieti - ir tāda slimība kleptomānija, kas ir diezgan bieži sastopama bagāto vidū. Viņš jau nezaga naudas dēļ!
Ceru, ka tuvākajā laikā uzsprāgsi
, 2019-10-01 21:46, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Ceru, ka tuvākajā laikā uzsprāgsi
Par velti nekas nenotiek. Apsoli 70 jaunavas un tad jau redzēs...
, 2019-10-01 21:51, pirms 4 gadiem
Artēmij, lūdzu komentāru!
, 2019-10-02 09:41, pirms 4 gadiem
Dzīvē gadās visādi, cilvēki pieļauj kļūdas. Nu un ko tagad 18 gadīgam puisim pakārties? Nu gan jau ka kaut ko iemācīsies no šī gadījuma un vairs tā nedarīs.
, 2019-10-02 15:50, pirms 4 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Dzīvē gadās visādi, cilvēki pieļauj kļūdas. Nu un ko tagad 18 gadīgam puisim pakārties? Nu gan jau ka kaut ko iemācīsies no šī gadījuma un vairs tā nedarīs.
Cietumi pilni ar tiem kuri it kā mācījušies un solījušies vairs tā nedarīt
Antuāns Grīzmans. Foto: Sebastian El-Saqqa/Scanpix

Savainotais Grīzmans izlaidīs pirmo Francijas izlases spēli gandrīz septiņu gadu laikā

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns vakar veica piespiedu maiņu kandidātu sarakstā pirms pārbaudes spēlēm pret Vāciju un Čīli, savainoto Madrides "Atletico" uzbrucēju Antuānu Grīzmanu aizvietojot ar Romas "Lazio" pussargu Mateo Genduzī.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē hat-trick, PSG seši vārti Monpeljē, "Monaco" izlaiž uzvaru un nekļūst par vicelīderi

Francijas futbola čempionātā pārsvaru līdz 12 punktiem palielinājusi līdere PSG, kas izbraukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja "Montpellier", bet tuvākās sekotājas "Brest", "Monaco" un "Lille" samierinājās ar neizšķirtiem.
Lukass Beraldu pēc pirmā vārtu guvuma Parīzes "Saint-Germain" labā. Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Scanpix

Beraldu pirmie vārti PSG labā, milzis atgriežas Francijas kausa pusfinālā

Pēc divu sezonu pārtraukuma Francijas kausa izcīņas pusfinālu sasniedzis valsts ambiciozākais klubs Parīzes "Saint-Germain", ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā ar 3:1 uzveicot Nicas vienību.