Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Lēvs pēc sporta incidenta nevadīs Vāciju nākamajās divās spēlēs

Lēvs pēc sporta incidenta nevadīs Vāciju nākamajās divās spēlēs
Joahims Lēvs. Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs guvis traumu sporta incidenta laikā un nebūs spējīgs vadīt savu komandu drīzumā gaidāmajās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs pret Baltkrieviju un Igauniju.

Kā izteicās Vācijas Futbola federācija, incidentā saspiesta Lēva artērija, tāpēc viņam nepieciešams palikt stacionārā. "Veseļošanās rit labi, bet ārsti ieteikuši izlases trenerim tuvākajās nedēļās atpūsties."

Federācija nesniedz sīkākas detaļas par incidentu, bet laikraksts "Bild" ziņo, ka pirms vairākām nedēļām Lēvs treniņa laikā uzmetis sev uz krūtīm hanteli.

Līdz ar to 8. jūnijā Barisavā gaidāmajā spēlē pret Baltkrieviju un trīs dienas vēlāk duelī Maincā pret Igauniju Vācijas izlasi vadīs Lēva palīgs Markuss Sorgs.

"Esmu nepārtrauktā kontaktā ar savu treneru personālu un būsim tuvā saziņā arī gaidāmo divu spēļu laikā. Markusam Sorgam, [vārtsargu trenerim] Andijam Kepkem un [menedžerim] Oliveram Bīrhofam ir liela pieredze, strādājot kopā, un mēs labi šo pārvarēsim," paziņojumā izteicies Lēvs.

Vācijas izlase līdz šim atlases ciklā aizvadījusi vienu spēli, kurā ar 3:2 pieveica Nīderlandi.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/2d402591358b41c5...


, 2019-05-31 22:07, pirms 5 gadiem
Atkal kaut kas saspiests!
Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix
5

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.
Simons Kjērs. Foto: AFP/Scanpix
6

Dānijas kapteinis Kjērs, Ronaldu, Mesi un citi starp finālistiem uz "Ballon d'Or"

Paziņots saraksts ar tiem 30 futbolistiem, kuri kandidēs uz 2021. gada "Ballon d'Or" apbalvojumu. Ierasti sarakstā atrodami Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, tāpat kā citi šobrīd pasaulē labākie spēlētāji.
Itālijas izlases uzbrucējs Čīro Immobile. Foto: AFP/Scanpix
4

"Euro 2020" finālspēli vēroja 328 miljoni skatītāju

UEFA sniegusi datus par aizvadītā Eiropas čempionāta finālturnīra auditoriju, kas bijusi vidēji simt miljoni skatītāju katrā "Euro 2020" finālturnīra spēlē.