Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Garets Beils un citas zvaigznes piedalīsies labdarības "FIFA 20" turnīrā

Garets Beils un citas zvaigznes piedalīsies labdarības "FIFA 20" turnīrā
Garets Beils. Foto: PA Wire / Scanpix

Velsas futbola superzvaigzne Garets Beils, kā arī citas britu zvaigznes piekritušas piedalīties "FIFA 20" datorspēles labdarības turnīrā, kas vāks ziedojumus cīņai ar "Covid-19" saslimšanu.

Bez "Real" zvaigznes Beila turnīrā piekrituši piedalīties arī Anglijas izlases un Londonas "Chelsea" spēlētāji Rubens Loftuss-Čīks, Meisons MauntsBillijs Gilmūrs, "Manchester United" spēlētāji Lūks Šo un Daniels Džeimss, "Everton" spēlētāji Džordans Pikfords un Dominiks Kalverts-Levins, kā arī "Arsenal" spēlētājs Kīrens Tīrnijs.

Organizatori cer uz vēl citu zvaigžņu piedalīšanos turnīrā, kas ar spēļu straumēšanu mēģinās vākt ziedojumus cīņai ar "Covid-19".

Pagaidām vēl nav izsludināts pirmais turnīrs ar futbolistu piedalīšanos.


Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix
5

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.
Simons Kjērs. Foto: AFP/Scanpix
6

Dānijas kapteinis Kjērs, Ronaldu, Mesi un citi starp finālistiem uz "Ballon d'Or"

Paziņots saraksts ar tiem 30 futbolistiem, kuri kandidēs uz 2021. gada "Ballon d'Or" apbalvojumu. Ierasti sarakstā atrodami Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, tāpat kā citi šobrīd pasaulē labākie spēlētāji.
Itālijas izlases uzbrucējs Čīro Immobile. Foto: AFP/Scanpix
4

"Euro 2020" finālspēli vēroja 328 miljoni skatītāju

UEFA sniegusi datus par aizvadītā Eiropas čempionāta finālturnīra auditoriju, kas bijusi vidēji simt miljoni skatītāju katrā "Euro 2020" finālturnīra spēlē.