Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Maķedoniešu treneris: "Vajadzēja uzvaru pār Latviju nokārtot ātrāk"

Rolands Eliņš

Maķedoniešu treneris: "Vajadzēja uzvaru pār Latviju nokārtot ātrāk"
Igors Angelovskis. Foto: Gol.mk

Ziemeļmaķedonijas futbola izlases galvenais treneris Igors Angelovskis pēc vakardienas uzvaras „EURO 2020” atlases spēlē pret Latviju vietējiem medijiem pauda apmierinātību ar spēles rezultātu un prieku, ka izdevies ar trim punktiem atzīmēt Gorana Pandeva simto spēli izlasē, taču reizē arī norādīja, ka pirmajā puslaikā bijis jāiesit arī trešo reizi.

„Mēs paveicām to, ko vajadzēja, izpildījām savu uzdevumu, izveidojām pietiekami daudz vārtu gūšanas iespēju, taču mums vajadzēja parūpēties par to, lai uzvarētājs būtu skaidrs jau ātrāk,” pēc mača teica Igors Angelovskis. „Nekādā eiforijā nekritīsim un domāsim par nākamo spēli svētdien.”

„Bija patīkami redzēt, kā mēs spēlējām pirmajā puslaikā,” turpināja Angelovskis. „Rādījām atraktīvu futbolu, mums bija daudzas iespējas, tikai nožēlojam, ka nesanāca iesist trešos vārtus jau pirmajā puslaikā. Taču svarīgākais ir tas, ka beigās ieguvām trīs punktus. Domāju, ka bijām pelnījuši uzvaru.”
Gorans Pandevs
tikmēr savā pēcspēles sarunā ar medijiem slavēja divus vārtus guvušo Eljifu Elmasu, norādot, ka šajā spēlē viņš nodemonstrējis savas līdera dotības: „Nekad nav viegli uznākt laukumā uz maiņu un tad iesist divus vārtus. Viņam ir raksturs un harisma, lai spēlētu augsta līmeņa klubā un nākotnē kļūtu par izlases līderi.”

Savukārt Ziemeļmaķedonijas izlases pussargs Bobans Nikolovs norādīja, ka mačā pret Latviju otrajā puslaikā piedzīvota minikrīze laukumā: „Aizvadījām solīdu spēli, it īpaši labi nospēlējām pirmajā puslaikā, kurā iesitām divus vārtus un dominējām visās kategorijās. Otrajā puslaikā mums bija neliela krīze, ielaidām vārtus, taču izšķirošajos momentos parūpējāmies par to, lai uzvarētu. Prieks, ka līdzjutēji sāk atgriezties uz mūsu spēlēm, domāju, ka tas ir rezultāts mūsu piekoptajam uzbrukuma futbolam.”

Ziemeļmaķedonija savu nākamo spēli aizvadīs svētdien pret Slovēniju.

Izmantotie resursi:
https://derbi.mk/pandev-ja-najavi-n...
https://www.gol.mk/fudbal/andonovsk...
https://www.24fudbal.com.mk/vesti/3...

  +5 [+] [-]

, 2019-03-22 11:23, pirms 5 gadiem
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām trenera kungs!!!

     [+] [-]

, 2019-03-22 12:24, pirms 5 gadiem
Angelovskim ir taisnība. Pasaules izlasēm ir noteikts rangs. Vāju izlašu vairs nav, bet ir mazas izlases, kas rāda lielus zobus (Andora), ir ļoti mazas izlases, kas kapā, cīnas no visas sirds un nekad, nekad nenonāk no laukuma ar kaunu (Gibraltārs, Sanmarino), un tikai tad, kā absolūts izņēmums Eiropas futbolā, ir Latvija. Ja vēlies kādu spēli noslēgt ar lielu rezultātu, tas jādara pret Latviju. Latvija domā, ka izlašu līmenī var iziet pabumbot. Bet Maķedonija ar slikto rezultātu var dzīvot, jo trīs punkti ir svarīgākais.

(Latvijas izlasei ir slima domāšana. Viņi reizi pēc reizes izsakās, ka esot apmierināti ar vienu punktu. Futbolā tā nevar. Nevar būt apmierināts ar vienu punktu spēlē ar līdzvērtīgu pretinieku. Ja divi nospēlē neizšķirti, tad no tā iegūst visi pārējie, - tikai ne tās komandas, kas savā starpā nospēlēja neizšķirti. Neizšķirts futbolā ir zaudējums abiem. Ja es būtu treneris, es slēgtā sanāksmē pateiktu - katram, kurš vienalga kādā kontekstā pateiks, ka neizšķirts pret līdzvērtīgu pretinieku ir cienījams rezultāts, durvis uz izlasi būs slēgtas.)