Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Slovēnijas treneris: "Paldies Dievam, mums vārtos bija Oblaks"

Slovēnijas treneris: "Paldies Dievam, mums vārtos bija Oblaks"
Matjažs Keks. Foto: EPA / Scanpix

"Mums vajadzēja nokārtot uzvaru daudz ātrāk," pēc panākuma pār Latviju (1:0) "Euro 2020" kvalifikācijas turnīra priekšpēdējā spēlē sacīja Slovēnijas galvenais treneris Matjažs Keks.

"Esmu apmierināts ar rezultātu. Spēlējām tā, ka varējām gūt vārtus jebkurā brīdī. Šādos mačos jāgūst vārtus pēc iespējas ātrāk. kā to izdarījām Rīgā. Bija diezgan sarežģīti laika apstākļi, pretinieki spēlēja savu spēju robežās. Mums bija jānokārto uzvara daudz ātrāk," maču komentēja treneris Keks.

"Nekad neesmu dzīvojis ilūzijās. Šoreiz svarīgākais bija uzvara. Zināju, ka 5:0 (rezultāts, ar kādu Slovēnija pieveica Latviju pirmā apļa spēlē Rīgā - aut.piez.). Tomēr, negūstot vārtus, spriedze pieauga ar katru minūti. Paldies Dievam, mums vārtos bija [Jans] Oblaks," turpināja treneris.

Simto spēli Slovēnijas izlasē aizvadīja Bojans Jokičs. "Tika pieņemts lēmums laist laukumā Jokiču. Tā bija cieņas izrādīšana spēlētājam, kurš izlasei atdevis tik daudz. Šī uzvara bija arī veltījums viņam," treneris komentēja 33 gadus vecā aizsarga došanos laukumā.

Keks no vietējiem medijiem un līdzjutējiem saņēmis kritiku par nepietiekamu skaitu izmaiņām starta vienpadsmitniekā. "Neesam tajā punktā, lai no spēles un spēli veiktu izmaiņas sastāvā. Ar spēli pret Poliju pabeigsim šo ciklu. Ir jau vairāki spēlētāji, kuri tiek iespēlēti ar domu par nākotni, vēl daži ir savainoti," sacīja Keks. "Zinu, ka cilvēki gribētu nomainīt piecus spēlētājus pēc kara zaudējuma, bet futbols nav tāds."

Izmantotie resursi:
https://www.rtvslo.si/


, 2019-11-17 12:50, pirms 4 gadiem
Paldies Dievam, Tarasovs ir augstas klases uzbrukuma noslēdzējs. Izkārtojām viņam vienu iespēju, un viņš nepievīla!
Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix
5

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.
Simons Kjērs. Foto: AFP/Scanpix
6

Dānijas kapteinis Kjērs, Ronaldu, Mesi un citi starp finālistiem uz "Ballon d'Or"

Paziņots saraksts ar tiem 30 futbolistiem, kuri kandidēs uz 2021. gada "Ballon d'Or" apbalvojumu. Ierasti sarakstā atrodami Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, tāpat kā citi šobrīd pasaulē labākie spēlētāji.
Itālijas izlases uzbrucējs Čīro Immobile. Foto: AFP/Scanpix
4

"Euro 2020" finālspēli vēroja 328 miljoni skatītāju

UEFA sniegusi datus par aizvadītā Eiropas čempionāta finālturnīra auditoriju, kas bijusi vidēji simt miljoni skatītāju katrā "Euro 2020" finālturnīra spēlē.