Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Austrija uz Latviju brauks bez Arnautoviča, Alabas un citiem līderiem

Austrija uz Latviju brauks bez Arnautoviča, Alabas un citiem līderiem
Marko Arnautovičs. Foto: AFP / Scanpix

Austrijas futbola valstsvienība otrdien paredzētajā "Euro 2020" atlases turnīra pēdējā spēlē "Daugavas" stadionā Rīgā pret pastarīti Latviju spēlēs bez virknes vadošo spēlētāju, tostarp sava rezultatīvākā spēlētāja Marko Arnautoviča.

Tiek vēstīts, ka Rīgā nespēlēs Dāvids Alaba, Marko Arnautovičs, Martins Hinteregers, Konrāds Lainers, Marsels Sabicers un Štefans Lainers. Alaba un Lainers izcēlās ar vārtu guvumiem sestdienas mačā Vīnē pret Ziemeļmaķedoniju (2:1). Savukārt Arnautovičs ir labākais vārtu guvējs savā izlasē ar sešiem precīziem sitieniem.

Austrieši jau garantējuši vietu finālturnīrā, kas norisināsies nākamvasar. Deviņās kvalifikācijas turnīra spēlēs Austrija izcīnījusi sešus panākumus un reizi spēlējusi neizšķirti, sakrājot 19 punktus. Pirmajā vietā esošajai Polijai ir par trim punktiem vairāk, tomēr pat Polijas zaudējuma gadījumā (poļiem mājās jāspēlē pret Slovēniju) un savas uzvaras gadījumā pirmo vietu vairs nevar aizsniegt, jo savstarpējos mačos ar Poliju labāk gājis pretiniekiem (0:1, 0:0).

Austrijas un Latvijas pirmā apļa spēle Zalcburgā beidzās ar graujošu Austrijas panākumu - 6:0. Toreiz ar vārtu guvumiem izcēlās Arnautovičs (divreiz), Sabicers, Laimers un Mihaels Gregoričs. Vēl reizi bumba vārtos ielidoja pēc pieskāriena Latvijas vārtsargam Pāvelam Šteinboram.


, 2019-11-17 15:19, pirms 4 gadiem
Austrija pret Vilkiem sūtīs aitas!? Tas ir uzbrauciens!
, 2019-11-17 16:23, pirms 4 gadiem
Tapat atkal kaut kā būs tas zāģis.....
, 2019-11-17 16:38, pirms 4 gadiem
Austrijas otrā izlase... Nu, var cerēt uz neizšķirtu, bet šaubos!!!
, 2019-11-17 20:12, pirms 4 gadiem
M rakstīja: Austrija pret Vilkiem sūtīs aitas!? Tas ir uzbrauciens!
"Aitas" no Vācijas bundeslīgas komandām! Šādiem vīriem mums īsti nav ko likt pretī, atkal būs jāgrauž zālājs lai cerētu uz niču.
Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix
5

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.
Simons Kjērs. Foto: AFP/Scanpix
6

Dānijas kapteinis Kjērs, Ronaldu, Mesi un citi starp finālistiem uz "Ballon d'Or"

Paziņots saraksts ar tiem 30 futbolistiem, kuri kandidēs uz 2021. gada "Ballon d'Or" apbalvojumu. Ierasti sarakstā atrodami Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, tāpat kā citi šobrīd pasaulē labākie spēlētāji.
Itālijas izlases uzbrucējs Čīro Immobile. Foto: AFP/Scanpix
4

"Euro 2020" finālspēli vēroja 328 miljoni skatītāju

UEFA sniegusi datus par aizvadītā Eiropas čempionāta finālturnīra auditoriju, kas bijusi vidēji simt miljoni skatītāju katrā "Euro 2020" finālturnīra spēlē.