Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ter Štēgens: "Noeieram nebija pareizi kritizēt manu vēlmi spēlēt izlasē"

Ter Štēgens: "Noeieram nebija pareizi kritizēt manu vēlmi spēlēt izlasē"
Marks Andrē ter Štēgens. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola izlases vārtsargu vidū turpinās publisku pārmetumu izteikšana, un pirms UEFA Čempionu līgas mača „Barcelona” vārtsargs Marks Andrē ter Štēgens pauda neapmierinātību ar „Bayern” vārtsarga Manuela Noiera teikto.

Marks Andrē ter Štēgens pirms dažām dienām publiski pauda savu neapmierinātību ar situāciju Vācijas izlasē, kur viņš jau vairākus gadus ir aiz Manuela Noeiera muguras. Ter Štēgens nedevās laukumā arī septembra sasaukumā, ko pats nodēvēja par lielu triecienu. Noiers pēc tam vācu medijiem norādīja, ka šādi komentāri nenāk par labu izlasei, turklāt esot necienīgi pret citiem Vācijas vārtsargiem, kuri arī tiecas uz vietu izlasē.

„Uz vietām sastāvā ir konkurence, un katrs vēlas spēlēt,” preses konferencē Dortmundē pirms mača pret „Borussia” teica ter Štēgens. „Tāds ir futbols. Bieži vien esmu priecīgs par savu laiku futbolā, bet ir arī citas emocijas. Man ir savi mērķi un vēlos tos paust skaļi.”

„Visi ir redzējuši, kā es izturos pēdējos gados,” turpināja ter Štēgens. „Nedomaju, ka Noieram vai kādam citam ir jārunā par manām emocijām vai jāvērtē tās. Noieram nebija pareizi veikt šādus izteikumus, bet nevēlos arī teikt neko vairāk, bet gan pielikt punktu šai diskusijai.”

Ter Štēgens Vācijas izlasē ir piedalījies 22 spēlēs, taču šogad tikai vienā, turklāt pārbaudes mačā, neskatoties uz to, ka izlases galvenais treneris Joahims Lēvs bija publiski solījis „EURO 2020” atlases ciklā ter Štēgenu izmantot vairāk.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/ba...


, 2019-09-17 14:24, pirms 5 gadiem
Sita zvaignu raudasana ,man loti kretine
, 2019-09-17 15:53, pirms 5 gadiem
Šteinboram jau sen būtu skaļi jābļauj par to, ka aiz Vaņina tik daudz gadus nosēdējis...
, 2019-09-17 19:55, pirms 5 gadiem
Ko, lai saka Itālijas un Spānijas vārtusargi, kas gadiem sēdēja aiz Kasiljasa un Bufona mugurām? Daži pat tā arī lāga netika pie savas iespējas, pirms beidza karjeru.
, 2019-09-17 20:10, pirms 5 gadiem
puslaiks rakstīja: Ko, lai saka Itālijas un Spānijas vārtusargi, kas gadiem sēdēja aiz Kasiljasa un Bufona mugurām? Daži pat tā arī lāga netika pie savas iespējas, pirms beidza karjeru.
Neuer jau sen vairs nav tas, kas bija gadus piecus atpakaļ, un ter Stegen ir daudz labāks, nekā bija gadus piecus atpakaļ.
Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix
5

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.
Simons Kjērs. Foto: AFP/Scanpix
6

Dānijas kapteinis Kjērs, Ronaldu, Mesi un citi starp finālistiem uz "Ballon d'Or"

Paziņots saraksts ar tiem 30 futbolistiem, kuri kandidēs uz 2021. gada "Ballon d'Or" apbalvojumu. Ierasti sarakstā atrodami Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, tāpat kā citi šobrīd pasaulē labākie spēlētāji.
Itālijas izlases uzbrucējs Čīro Immobile. Foto: AFP/Scanpix
4

"Euro 2020" finālspēli vēroja 328 miljoni skatītāju

UEFA sniegusi datus par aizvadītā Eiropas čempionāta finālturnīra auditoriju, kas bijusi vidēji simt miljoni skatītāju katrā "Euro 2020" finālturnīra spēlē.