Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Latviete pasniegs labākā spēlētāja balvu "Euro 2012" spēlē

Meitene no Latvijas - Agnese Stankusa, ir laimējusi unikālu iespēju pasniegt balvu Eiropas futbola čempionāta Krievijas – Grieķijas spēles labākajam spēlētājam. Viņa būs viena no retajām, kurai, patiecoties dalībai "Carlsberg" konkursā, būs iespēja piekļūt tik tuvu Eiropas labākajiem futbolistiem. Pavisam šāda iespēja ir tikai 31 cilvēkam no visas pasaules.

"Carlsberg" rīkotā konkursa ietvaros futbola faniem Latvijā bija jāizaicina vairāki Latvijas izlases futbolisti, kuriem bija jāizpilda vairāki ar futbola elementiem saistīti uzdevumi, kā arī jāatbild uz dažādiem jautājumiem par futbolu. Visvairāk punktu sakrājušais dalībnieks ieguva iespēju apmeklēt Eiropas futbola čempionātu kopā ar kādu draugu un pasniegt labākā spēlētāja balvu. Tāpat uzvarētājai būs arī īpaša izklaides programma, kā arī tiks izsniegta kabatas nauda Ls 250 apmērā.

Latvijas futbola izlases aizsargs Oskars Kļava: "Īsts futbola fans allaž vēlas izrauties no ērtā dīvāna televizora priekšā un klātienē vērot augstākā līmeņa futbola spēles. Skatītāju tribīnēs valdošās emocijas tāda mēroga turnīros kā Eiropas čempionāts ir neaprakstāmas, tādēļ Carlsberg dāvātā iespēja akcijas uzvarētājai pilnīgi noteikti garantēs izdevušos vasaru."

""Carlsberg" jau ilgus gadus ir zīmols, kas vistiešākajā veidā saistīts ar futbolu, atbalstot gan dažāda mēroga starptautiskus turnīrus, gan dažādus leģendārus futbola klubus. Fani ir neatņemama futbola sastāvdaļa, tādēļ šogad "Carlsberg" nolēma iepriecināt futbola fanus pasaulē – arī Latvijā, sniedzot tiem iespēju apmeklēt čempionāta spēles, kā arī pasniegt balvu kādas spēles labākajam spēlētājam. Šeit nevar nepiekrist Oskaram Kļavam, ka tā tiešām ir vienreizēja iespēja redzēt augstas klases futbolu," saka A/S "Aldaris" izpilddirektors Tomass Kure Jakobsens.

Interesanti, ka "Carlsberg" uz Eiropas čempionāta spēļu norises vietām būs nogādājis 2250 ledusskapju, lai faniem būtu pieejams auksts alus, kā arī ir paredzējis pārdot aptuveni 1 milj. alus glāžu visa čempionāta laikā. Savukārt būtiskākais pārbaudījums "Carlsberg" zīmolam ir čempionāta mērogs - lielie attālumi starp pilsētām, kurās notiks spēles. Lielākais attālums starp diviem stadioniem ir tāds pats kā starp Londonu un Tunisiju.

Informāciju sagatavoja
Laura Krastiņa
A/S "Aldaris" komunikāciju direktore


, 2012-05-24 10:35, pirms 12 gadiem
Gomez būs balva!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-24 10:57, pirms 12 gadiem
Test
, 2012-05-24 11:09, pirms 12 gadiem
Aladeen rakstīja: kuce
kas par idiotu
, 2012-05-24 12:04, pirms 12 gadiem
forši, ka uzvarēja meitene un atstāja ar garu degunu visus čaļus!! visu cieņu!!
, 2012-05-24 14:01, pirms 12 gadiem
Aladeen rakstīja: kuce
Nožēlojami!
, 2012-05-24 17:49, pirms 12 gadiem
SC administrācija nav savos augstumos
, 2012-05-24 19:06, pirms 12 gadiem
M I K U C I S rakstīja: Gomez būs balva!
Krievija vs Grieķija
UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.