Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Aršavina grēksūdze (+video)

Andris Liepa
Andris Liepa

Aršavina grēksūdze (+video)
Andrejs Aršavins
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas futbola izlases kapteinis Andrejs Aršavins ar Sanktpēterburgas televīzijas starpniecību atvainojies Krievijai par komandas nesekmīgo startu „Euro2012”, kā arī izskaidrojis savus divdomīgos izteikumus pēc zaudētā mača pret Grieķiju.

Andrejs Aršavins Sanktpēterburgas telekanālā „100TV” pavēstīja, ka šoreiz šajā TV raidījumā izteiksies par „Euro2012”, un tā būs pēdējā reize, kad viņš par to runā. Vispirms Aršavins atvainojās Krievijas izlases līdzjutējiem par komandas neizkļūšanu no grupas: „Šajā čempionātā vēlējāmies sasniegt vismaz tikpat, cik „Euro2008” [toreiz krievi spēlēja pusfinālā]. Mūsu parādītais rezultāts apbēdināja gan mūs, gan, protams, arī līdzjutējus. Mēs to saprotam. Es kā komandas kapteinis no komandas un personīgi savas puses vēlētos atvainoties par mūsu parādīto rezultātu. Gribu teikt, ka tas ir futbols un kādam jāzaudē, un šoreiz par zaudētājiem izrādījāmies mēs. Protams, gan man, gan citi spēlētājiem par to ir ļoti žēl un šobrīd neesam tai labākajā stāvoklī.”

Lielāko taisnošanos Aršavinam gan nācās realizēt par uzreiz pēc spēles ar Grieķiju izsprukušo frāzi, ka „tas, ka mēs neattaisnojām jūsu cerības, ir jūsu problēma, nevis mūsu”, kas tika traktēta kā necieņa pret Krieviju un tās līdzjutējiem. Šai sakarā Aršavins sacīja tā: „Tajā video rullītī mani vārdi tika adresēti vienam konkrētam cilvēkam par konkrētu situāciju, nevis lielākam līdzjutēju lokam. Manuprāt, krievu futbolisti nekad nav žēlojušies par līdzjutēju atbalstu – viņi dara visu iespējamo, un mēs, protams, neko viņiem pārmest nevaram.”

Minētajā TV raidījumā krievu spēlētājiem tiek pārmesta arī neatvadīšanās no līdzjutējiem pēc sāpīgā zaudējuma Grieķijai. Lai cik smagi arī bija, citas zaudētāju izlases, piemēram, Polija, Nīderlande, Dānija, Īrija (īru futbolisti pat uztaisīja milzīgu plakātu „labākajiem līdzjutējiem pasaulē”) pēc pēdējās kārtas izteica lielu pateicību faniem par atbalstu, bet krievi ātri nozuda ģērbtuvēs. Aršavins atzīst vainu: „Protams, mums bija jāaplaudē saviem skatītājiem, un mūsu rīcība nebija pareiza – mums ir, ko pamācīties no citām izlasēm, arī to, kā uzvesties ārpus futbola laukuma. Taču visi pieļauj kļūdas, un līdzjutējiem jāsaprot, ka arī mēs, tāpat kā viņi tribīnēs, vēlējāmies Krievijas uzvaru.”

Aršavina grēksūdze

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-06-22 14:54, pirms 12 gadiem
gan jau kāds svarīgs cilvēks "pierunāja" atvainoties

  +3 [+] [-]

, 2012-06-22 15:25, pirms 12 gadiem
ramis rakstīja: gan jau kāds svarīgs cilvēks "pierunāja" atvainoties
es tieši par to pašu iedomājos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-06-22 16:40, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-22 18:04, pirms 12 gadiem
Krievu mentalitāte un tā raudulīgā plaukšķināšana tribīņu virzienā pēc zaudējumiem ir nesavienojamas lietas. Vēl dabūtu ar kādu alus pudeli pa galvu.

  +4 [+] [-]

, 2012-06-22 18:17, pirms 12 gadiem
Vispār ieteiktu nedaudz atslābt, īstā grēksūdze tika īstenota ''Vakarējā Urganta'' jaunākajā izlaidumā: Ургант.Извинения сборной России по...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-22 18:49, pirms 12 gadiem
Malacis puika,ko domā to teic.Un neloka muguru kaut kāda sūda deputāta priekšā,kurš sacīja Aršavinam,ka tam esot viņam jāatskaitās par slikto sniegumu,jo šis esot DEPUTĀTS.Žēl ,ka Aršavins neiedomājās pateikt ,ka deputāts ir tautas kalps.Lai pats atskaitās tautas priekšā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-22 19:18, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Malacis puika,ko domā to teic.Un neloka muguru kaut kāda sūda deputāta priekšā,kurš sacīja Aršavinam,ka tam esot viņam jāatskaitās par slikto sniegumu,jo šis esot DEPUTĀTS.
Tāds Andrjuha vienmēr ir bijis. A ko, tagad pēc katra zaudējuma vajadzēs atvainoties? Idiotisms.

     [+] [-]

, 2012-06-22 22:53, pirms 12 gadiem
Tāds pats pajolis kā K.Valters . Tikai šis vismaz atvainojās .