Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: Gan poļi, gan čehi saka, ka būs 2:0. Kura izlase uzvarēs?

Šovakar Eiropas čempionātā futbolā tiks aizvadītas pēdējās divas spēles A apakšgrupā. Šoreiz uzmanības centrā Polijas un Čehijas valstsvienību mačs. Lai izkļūtu no grupas, poļiem der tikai un vienīgi uzvara, kamēr čehi var atļauties nospēlēt arī neizšķirti (ja vien Grieķija neuzvarēs Krieviju).

Sportacentrs.com korespondents Polijā Edmunds Novickis devās pie abu komandu līdzjutējiem, lai uzzinātu viņu viedokli par gaidāmo maču, izredzēm izkļūt no grupas un čempionātu kopumā. Jautājot, kura komanda uzvarēs šajā mačā, gan Polijas, gan Čehijas atbalstītāji atzina, ka rezultāts būs 2:0. Kura izlase uzvarēs?

, 2012-06-16 20:04, pirms 12 gadiem
Polija !!!!
, 2012-06-16 20:11, pirms 12 gadiem
nezinu kas uzvarēs, bēt būtu labi ja Poļi un otrā spēlē Grieķi, tad kaimiņiem būs jāpošas mājās, protams ja vienādu punktu gadījumā skatās savstarpējo spēli nevis vārtu attiecību
, 2012-06-16 20:31, pirms 12 gadiem
nezin kāds labu stream kur pārraidis polijas - čehijas spēli šovakar ?

Atvainojos par manu slinkumu.
, 2012-06-16 20:39, pirms 12 gadiem
escud rakstīja: nezin kāds labu stream kur pārraidis polijas - čehijas spēli šovakar ?

Atvainojos par manu slinkumu.
Vienkārši ieej Прямая трансляция Россия un atrodi kādu strīmu, minci.
, 2012-06-16 20:50, pirms 12 gadiem
maox rakstīja: Vienkārši ieej Прямая трансляция Россия un atrodi kādu strīmu, minci.
paldies, vienkārši liels slinkums ielkopēšu kaut so Minci ))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.