Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Klinsmans: ''Vācija spēlē perfektā stilā''

Klinsmans: ''Vācija spēlē perfektā stilā''
Jirgens Klinsmans
Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais Vācijas futbola uzbrucējs un treneris Jirgens Klinsmans izteicies, ka 2012. gada Eiropas čempionātā futbolā pirmajā spēlē pret Portugāles valstsvienību, kurā vācieši izcīnīja uzvaru ar 1:0, viņa tautieši spēlēja perfektā stilā.

Leģendārais uzbrucējs Jirgens Klinsmans sacīja, ka, lai arī Vācijas galvenais treneris Joahims Lēvs īpaši apmierināts ar parādīto izlases sniegumu nebija, komanda pašlaik spēlējot perfektā stilā: ''Es teicu Lēvam, ka tas ir perfekts stils, kā spēlēt. Komanda iegulda darbu un viņai arī paveicas. Katrs arī redz, ka Vācijai ir vairākas lietas, kur pielikt.''

Bijušais Vācijas izlases treneris arī atklāja, ka pa īstam turnīrs sāksies tikai pēc grupu turnīra: "Ja tu uzvari pirmajā mačā ļoti pārliecinoši šāda līmeņa pretinieku, tad turpinājumu tas var nenākt par labu. Ir ļoti labi, ja komanda progresē tieši turnīra laikā, jo īstās spēles sāksies tikai izslēgšanas turnīrā.'' Vācijas izlasei nākamais mačs 13. jūnijā pret Nīderlandi, bet 17. jūnijā - pret Dānijas valstsvienību.

Jirgens Klinsmans pašlaik strādā ar ASV izlasi, kā galvenais treneris. Kopā ar Vācijas izlasi Klinsmans, kā spēlētājs, triumfēja 1990. gada Pasaules kausā, kā arī 1996. gada Eiropas čempionātā. No 2004. līdz 2006. gadam leģendārais uzbrucējs vadīja arī Vācijas izlasi.

Izmantotie resursi:
Goal.com


, 2012-06-12 15:32, pirms 12 gadiem
pagaidam izbrauca uz haļavas pirmo spēli , manīs kas bus talāk!
, 2012-06-12 16:27, pirms 12 gadiem
Anglija izkrīt, kad trāpās uz pirmā nopietnā pretinieka. Vācija izkrīt, kad trāpās uz Spāniju...
, 2012-06-12 16:28, pirms 12 gadiem
Pirms 2 gadiem pasaules čempionātā vācieši sajūsmināja. Eiropas čempionāta pirmajā spēlē pret portugāļiem, manuprāt, viņi palika līdzjutējiem parādā!
, 2012-06-12 16:40, pirms 12 gadiem
VISS ir ok vaciets sak sava stila,un pret portugali viniem nevajadzeja nekur skriet pa galvu un kaklu!!!Turpinajuma bus tikai labak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-12 17:06, pirms 12 gadiem
Aknas čupā rakstīja: pagaidam izbrauca uz haļavas pirmo spēli , manīs kas bus talāk!
Uz haļavu gandrīz izbrauca portugāļi, bet viss beidzās likumsakarīgi un uzvarēja dueļa favorīti. Tas taču skaidrs, ka vācieši ir spēcīgāki par portugāļiem. Pagaidām portugāļiem ir viena no vadošajām aizsardzībā, un tāpēc viņi nekautrējās visu savu spēli balstīt tieši uz spēli no aizsardzības.
Vācieši savukārt strādā un viņu darbs atmaksājas. Portugāļi varēja cerēt tikai uz to, ka paveiksies kādā no retajiem pretuzbrukumiem.
, 2012-06-12 17:08, pirms 12 gadiem
Aknas čupā rakstīja: pagaidam izbrauca uz haļavas pirmo spēli , manīs kas bus talāk!
Un kā spāņi sāka 2010.gadā? Gudrs sajuties?
, 2012-06-12 17:26, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Un kā spāņi sāka 2010.gadā? Gudrs sajuties?
dusmīgs paliki ka tavus nacistu drauģeļus aizskāru? man neinteresē tavi emociju uzplūdi , Vācija izbrauca cauri uz haļavas un viss ,tālāk čiks vien būs!
, 2012-06-12 18:21, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Uz haļavu gandrīz izbrauca portugāļi, bet viss beidzās likumsakarīgi un uzvarēja dueļa favorīti. Tas taču skaidrs, ka vācieši ir spēcīgāki par portugāļiem. Pagaidām portugāļiem ir viena no vadošajām aizsardzībā, un tāpēc viņi nekautrējās visu savu spēli balstīt tieši uz spēli no aizsardzības.
Vācieši savukārt strādā un viņu darbs atmaksājas. Portugāļi varēja cerēt tikai uz to, ka paveiksies kādā no retajiem pretuzbrukumiem.
Spēli skatījies? Portugāļiem bija vairāk momentu kā Vācijai. Tikai pateicoties veiksmei Vācieši dabūja 3p.
, 2012-06-12 19:06, pirms 12 gadiem
keksss rakstīja: Spēli skatījies? Portugāļiem bija vairāk momentu kā Vācijai. Tikai pateicoties veiksmei Vācieši dabūja 3p.
Tad, interesanti, pateicoties kam, dāņi dabūja 3p?
, 2012-06-12 19:14, pirms 12 gadiem
hypocrisy rakstīja: Tad, interesanti, pateicoties kam, dāņi dabūja 3p?
ari haļavai , un ko tu centies pieradīt, necenties , cauri neizbrauksi!
UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.