Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Ferdinands: "Būšu kādā krogā un atbalstīšu Angliju"

Ferdinands: "Būšu kādā krogā un atbalstīšu Angliju"
Rio Ferdinands
Foto: AFP/Scanpix

"Mancester United" aizsargs Rio Ferdinands paudis apņēmību, ka Eiropas čempionāta finālturnīrā, neskatoties uz paša neiekļaušanu izlases sastāvā, atbalstīs Anglijas izlasi. „Būšu kādā krogā un atbalstīšu Angliju,” savā Twitter kontā paudis futbolists.

Iepriekš kļuva zināms, ka čempionātā lauzta žokļa dēļ nevarēs spēlēt "Chelsea" centra aizsargs Gerijs Keihils. Acīmredzamākais aizstājējs būtu Ferdinands, taču viņš netika izsaukts uz izlasi. Tā vietā Anglijas sastāvā iekļauts "Liverpool" aizsargs Martins Kellijs, kura kontā ir tikai 25 spēles Premjerlīgā, no tām pagājušā sezonā 12, lielākoties spēlējot labajā malā.

Lai gan sākotnēji Ferdinands un īpaši viņa aģents Džeimijs Moralī pauda sašutumu par 33 gadus vecā futbolista neiekļaušanu izlasē, pats Ferdinands pāris dienu vēlāk paudis, ka gaidāmajā čempionātā atbalstīs Angliju.

Izmantotie resursi:
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News |...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-05 10:52, pirms 12 gadiem
normāli! pie ielaistiem angļu goliem varēs lidināt kausus pa labi un pa kreisi! pie angļu zaudes lidos krēsli un galdi! pie neieskaitīta gola sāksies rubaks!
, 2012-06-05 11:27, pirms 12 gadiem
protams, ka krogā... tak teicu, ka spodrina mundieri. Tēlos te varoni un apbižoto reizē. Nebūtu labāk vispār runājis par šito un licies mierā, savādāk pavisam iespaidu par sevi sabojāja...
, 2012-06-05 11:41, pirms 12 gadiem
Trīs vai pat četri paģiraini rīti garantēti. Veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-05 14:35, pirms 12 gadiem
ŠUR TUR IT NEKUR,KRODZIŅĀ ZEM GALDA :-)))
, 2012-06-05 15:07, pirms 12 gadiem
apeirons rakstīja: protams, ka krogā... tak teicu, ka spodrina mundieri. Tēlos te varoni un apbižoto reizē. Nebūtu labāk vispār runājis par šito un licies mierā, savādāk pavisam iespaidu par sevi sabojāja...
kad izaugsi liels un varēsi pats aliņu padzert krogā, skatoties fūzi
(nevis kā tagad muterei klēpī sēdot un pagaršojot no sencīša kausiņa, vienu mutīti), tad sapratīsi, ko nozīmē skatīties futbolu krogā..
, 2012-06-05 15:11, pirms 12 gadiem
nevajadzētu satraukties, tāpat varu diezgan brīvi aiziet uz krogu un iedzert aliņu.

Ja nesapratāt, tad runa ir par to, ka Ferdinands nemaz tik ļoti neraujās spēlēt, vienkārši bija škrobe, ka neuzaicināja. Ja viņam tik ļoti rūpētu futbols un spēle izlasē, viņš nedomātu par krogiem, netusētos par siltajām zemēm ar kolēģiem, bet, līdzīgi kā Skoulzs savā pēdējā dīkstāvē, cītīgi trenētos un ar piemēru, ne vārdiem, parādītu, ka vēlas spēlēt valstsvienībā un ir tās cienīgs.
kr1sha rakstīja: kad izaugsi liels un varēsi pats aliņu padzert krogā, skatoties fūzi
(nevis kā tagad muterei klēpī sēdot un pagaršojot no sencīša kausiņa, vienu mutīti), tad sapratīsi, ko nozīmē skatīties futbolu krogā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-05 20:41, pirms 12 gadiem
Tāda epopeja sacelta ap Rio. Lai gan es domāju, ka, ja tā vaina ir skandālā ar Rio brāli Antonu un Teriju, tad tas ir pilnīgs bezsakars. Šie spēlētāji izlasē spēlējuši kopā jau n-tos gadus un nekas tajā rasisma lietā vēl nav pierādīts. Vai tiešām angļi domā, ka Rio mēģinās tāpēc Terijam kaut ko nodarīt?

Žēl, ka Ferdinandu nepaņēma uz izlasi. Domāju, ka, ja angļu aizsardzība EČ nebūs līmenī, tad pirmos komentārus žurnālisti prasīs Rio un Hodžsona galva ripos.

Es gan ceru, ka tā nebūs.
, 2012-06-06 00:30, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Tāda epopeja sacelta ap Rio. Lai gan es domāju, ka, ja tā vaina ir skandālā ar Rio brāli Antonu un Teriju, tad tas ir pilnīgs bezsakars. Šie spēlētāji izlasē spēlējuši kopā jau n-tos gadus un nekas tajā rasisma lietā vēl nav pierādīts. Vai tiešām angļi domā, ka Rio mēģinās tāpēc Terijam kaut ko nodarīt?

Žēl, ka Ferdinandu nepaņēma uz izlasi. Domāju, ka, ja angļu aizsardzība EČ nebūs līmenī, tad pirmos komentārus žurnālisti prasīs Rio un Hodžsona galva ripos.

Es gan ceru, ka tā nebūs.
nu ja kāds tavu brāli nosauktu par pī,pī,pī,tev tas būtu vienalga?Lai kāds profesionālis esi,tādas lietas neaizmirst un komandas mikroklimatam tas nekādi nevar nākt par labu
UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.