Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Fabregass: "Izjūtas vienreizējas"

Andrejs Siliņš

Fabregass: "Izjūtas vienreizējas"
Frančesks Fabregass

Spānijas valstsvienības futbolists pēc triumfa "Euro 2008" finālā pār Vāciju sacīja, ka jau sen komanda, kas spēlē spāņu stila futbolu, nebija sasniegusi nozīmīgas uzvaras lielākajos turnīros.

"Izjūtas ir lieliskas, šī ir labākā diena manā dzīvē futbolā, un es domāju, ka mēs vēl neesam apzinājušies to, ko patiesi esam sasnieguši," sacīja 21 gadu vecais futbolists. "Ir pagājis milzīgs laiks kopš kāda komanda, kas spēlē šāda stila futbolu, būtu izcīnījusi uzvaru tik nozīmīgā turnīrā."

"Pagājuši 44 gadi kopš Spānija vispār pēdējo reizi izcīnīja kādu trofeju," sajūsmu turpināja paust futbolists. "Šī ir viena no labākajām balvām, kādu var iegūt, un es to izdarīju, mēs to izdarījām. Mēs uzvarējām šajā turnīrā ar stilu. Un zināt, ko - mums ir jauns sastāvs, tā kā, cerams, varam domāt par uzvaru arī Pasaules kausā pēc diviem gadiem."

Arī Ksavi Alonso uzsvēra ilgo gadu dīkstāves pārrāvumu: "Protams, ir lieliskas izjūtas pēc tik daudziem gadiem, kad nav izcīnīts itin nekas. Šis panākums ir ļoti nozīmīgs un svarīgs ikvienam - atbalstītājiem, spēlētājiem, futbola cilvēkiem. Tagad esam absolūti laimīgi un vēlamies izbaudīt brīdi."

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs: Slīpais

  +4 [+] [-]

, 2008-06-30 09:46, pirms 16 gadiem
domāju gan, ka izjūtas ir vienreizējas, savādāk pēc uzvaras nemaz nevar būt!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-30 10:29, pirms 16 gadiem
viņi to bija pelnījuši, patiešām skaists spēles stils... krieviem vēl mācīties un mācīties kā bumba jāpietur, kādas piespēles jāpadod...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-30 11:56, pirms 16 gadiem
kaa Fabregasa vaardu pareizi izrunaa- Sesks, Česks, Kesks...?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-30 12:37, pirms 16 gadiem
raymond rakstīja: kaa Fabregasa vaardu pareizi izrunaa- Sesks, Česks, Kesks...?

Sesks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja