Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Millers: "Itālijas izlasē ir visgodīgākie futbolisti"

Rolands Eliņš

Millers: "Itālijas izlasē ir visgodīgākie futbolisti"
Tomass Millers
Foto: SIPA/Scanpix

Vācijas izlases uzbrucējs Tomass Millers atteicies pieņemt stereotipus par savu nākamo pretinieci „Euro 2016” ceturtdaļfinālā Itāliju.

„Man patīk spēlēt pret Itālijas komandām,” vācu medijiem izteicies Tomass Millers. „Manuprāt, viņi ir visgodīgāki sportisti, pret kādiem vien nācies spēlēt. Nepiekrītu stereotipiem par Itālijas izlasi, tā vietā es izvēlos ticēt tam, ko pats esmu pieredzējis laukumā.”

„Itālijas futbolisti gluži vienkārši laukumā parāda sportisko raksturu tā labākajās izpausmēs,” turpināja Millers. „Viņi ir draudzīgi, godīgi un pēc sadursmēm vienmēr palīdz piecelties. Cienu šādu rīcību.”

Milleram tika vaicāts, kā viņš vērtē Itālijas vēlmi mača izskaņā bieži vilcināt laiku, taču vācu uzbrucējs atbildēja, ka arī tas ir Itālijai netaisni uzstiepts stereotips: „Kad Vācijas izlase 88. minūtē ir vadībā ar 1:0, es arī neskrienu, lai pēc iespējas ātrāk izmestu autu. Es sagaidu, ka gan es, gan mana komanda spēlēs gudri.”

Millers Pasaules kausā izcēlies ar jau desmit vārtu guvumiem, bet Eiropas čempionātos vēl nav izcēlies ne reizi. Viņš pats gan tam īpašu uzmanību nepievērsa, atgādinot, ka mačā pret Ziemeļīriju viņam bija vairākas lieliskas iespējas un, ja vien bumba pāris reizēs būtu lidojusi dažus centimetrus sānis, šis temats vairs nebūtu aktuāls.

Millers minimālu nozīmi piešķīra arī Vācijas un Itālijas iepriekšējiem savstarpējiem mačiem. Astoņās tikšanās reizēs lielajos turnīros Vācija ne reizi nav pratusi uzvarēt Itāliju. „Muļķīgi uzskatīt, ka Itālija mums ir kaut kāda īpaši neparocīga komanda iepriekšējo rezultātu dēļ,” sacīja Millers. „Katrs mačs ir pats par sevi un kaut kādai pagātnes statistikai nebūs ietekmes uz nākotni un mūsu ceturtdaļfinālu.”

Itālijas un Vācijas izlašu maču gaidāms parīt, 22:00 pēc Latvijas laika. Uzvarētājs pēc tam pusfinālā spēkosies ar Francijas un Islandes pāra labāko izlasi.

Izmantotie resursi:
Germany forward Thomas Muller - Italy the...

  +8 [+] [-]

, 2016-06-30 17:01, pirms 8 gadiem
Viedi vārdi no Millera kunga

  -1 [+] [-]

, 2016-06-30 17:54, pirms 8 gadiem
Ceru ka Millers ar gūtajiem vārtiem beidzot lauzīs neveiksmju sēriju pret Itāliju

  +1 [+] [-]

, 2016-06-30 20:41, pirms 8 gadiem
piekrītu. Kā baigi žēl Millera. Cenšās kā varēdams,bet bumba vārtos kā nelido tā nelido. Vai nu pret stabu vai gar(pāri)vārtiem.

P.S žēl ka tā nevar teikt par visu izlašu špīleriem

  +1 [+] [-]

, 2016-06-30 21:18, pirms 8 gadiem
Žēl Millera,jo ļoti iespējams,ka Itālija aizsūtīs fričus mājās.

     [+] [-]

, 2016-06-30 23:20, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Žēl Millera,jo ļoti iespējams,ka Itālija aizsūtīs fričus mājās.
ITA VAC
uzvarēs stiprākais

  +1 [+] [-]

, 2016-07-01 01:33, pirms 8 gadiem
Fināls pirms fināla