Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Beļģija paliek bez savainotā Vertongena

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beļģija paliek bez savainotā Vertongena
Jans Vertongens
Foto: AP/Scanpix

Beļģijas izlase, kura 2016. gada Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā rīt tiksies ar velsiešiem, palikusi bez aizsarga Jana Vertongena, kurš piedalījies visos līdzšinējos mačos.

"Tas notika vienatnē treniņa pēdējā minūtē," sacīja Beļģijas valstsvienības galvenais treneris Marks Vilmotss. Jans Vertongens, kurš savainoja potīti, piedalījās visās spēlēs grupas turnīrā (0:2 pret Itāliju, 3:0 pret Īriju un 1:0 pret Zviedriju), kā arī astotdaļfinālā, kurā ar 4:0 izdevās sagraut Ungārijas izlasi.

"Grasījos pūst svilpē, lai noslēgtu treniņu, kad viņš manā priekšā saņēma bumbu un uzreiz nokrita, saķerot kreiso potīti," norādīja Vilmotss. Pirmās aplēses liecina, ka savainojuma sadziedēšana prasīs sešas līdz astoņas nedēļas, un tas nozīmē, ka Vertongenam nāksies izlaist arī Anglijas Premjerlīgas, kas sāksies 13. augustā, ievadu. Beļģis kopš 2012. gada pārstāv "Tottenham Hotspur", pagājušajā sezonā laukumā dodoties 25 mačos.

"Viņš ir labs spēlētājs, vienmēr rāda labu sniegumu. Tomēr Beļģijas izlasei ir daudz talantīgu spēlētāju," konkurenta savainojumu vērtēja Velsas izlases galvenais treneris Kriss Kolmans. Savstarpējā spēle risināsies piektdienas vakarā pulksten 22:00.

Vertongens darbojās kreisā aizsarga pozīcijā, taču duelī pret velsiešiem viņš, iespējams, tiktu pārvietot uz aizsardzības centru, jo diskvalifikācijas dēļ laukumā nedrīkstēs doties Tomass Vermālens.

Tiesa, šodien beļģiem bija iespēja arī atviegloti nopūsties, jo pēc divu treniņu izlaišanas ierindā atgriezās komandas kapteinis Edens Azārs, kuram bija problēmas ar cirksni. Astotdaļfinālā pret ungāriem viņš laukumā dominēja, gūstot komandas trešos vārtus un izveidojot vairākus bīstamus momentus arī partneriem.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Sports News: World and National Sports...

  +5 [+] [-]

, 2016-06-30 21:53, pirms 8 gadiem
Pirmās aplēses liecina, ka savainojuma sadziedēšana prasīs sešas līdz astoņas minūtes

  +2 [+] [-]

, 2016-06-30 22:00, pirms 8 gadiem
skuc rakstīja: Pirmās aplēses liecina, ka savainojuma sadziedēšana prasīs sešas līdz astoņas minūtes
Nav jauns pasaules rekords ?
bet ja nopietni tad baigi sudigi ka Vertogens izkrit no sastava

     [+] [-]

, 2016-06-30 22:34, pirms 8 gadiem
skuc rakstīja: Pirmās aplēses liecina, ka savainojuma sadziedēšana prasīs sešas līdz astoņas minūtes
Lasu rēcu , kā tā var kļūdīties

     [+] [-]

, 2016-06-30 22:57, pirms 8 gadiem
Zeļ bet es ticu ka mani Beļģija tiks fināla un Hazards paradis līdera lomu

     [+] [-]

, 2016-06-30 23:32, pirms 8 gadiem
Vermalens un Vertongens,Belgjijas izlases vaariigaakaa vieta kur dabuut savainojumus,Belgjijai tas var buut saapiigi,ja skataas uz izredzeem izsleegshanas speelees

     [+] [-]

, 2016-06-30 23:55, pirms 8 gadiem
XMARTINSLV rakstīja: Zeļ bet es ticu ka mani Beļģija tiks fināla un Hazards paradis līdera lomu
Tiks tiks!!

  -4 [+] [-]

, 2016-07-01 02:16, pirms 8 gadiem
Visu cieņu šiem sportistiem un veselība ir svarīgāka par to visu. Bet jūs draugi, bērnībā vai līdz gadiem ~23 esat kaut ko satraumējuši un jūs toč nekapājāt to bumbu 2-3mēnešus? plika di#šana. Pro sports ir mīzals.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-01 03:49, pirms 8 gadiem
Nemiroff rakstīja: Visu cieņu šiem sportistiem un veselība ir svarīgāka par to visu. Bet jūs draugi, bērnībā vai līdz gadiem ~23 esat kaut ko satraumējuši un jūs toč nekapājāt to bumbu 2-3mēnešus? plika di#šana. Pro sports ir mīzals.
reiz seetas machaa sanaaca pasist bumbu ar dzeku kas bija,bet ljoti taalos kandidaatos Latvijas izlasee,vinjsh viens muus iznesa kaa nebijushus uz laukuma,tad tagad padomaa kaadaa kosmosaa tie dzeki, kas Eiropas chempii mauc,skaitot ar aizsargus,taa kaa ja ir traumas,tad taas ir nopietnas,tur nelec kaajaas kur pagadaas,bet tieshi meerkjii

  +2 [+] [-]

, 2016-07-01 04:14, pirms 8 gadiem
un gribeetu redzeet cik tavi draugi parastu vakara izklaidi dzenaat bumbu njemtu par nopietnu,ja uz speeles buutu kaut kaste alus,nemaz neiedziljinoties kas uz likmes ir Euro izlaseem