Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Džakerīni pievienosies ''Napoli'', Benatija īrē uz ''Juventus''

Džakerīni pievienosies ''Napoli'', Benatija īrē uz ''Juventus''
Emanuele Džakerīni pēc gūtajiem vārtiem ''Euro 2016'' pirmajā mačā pret Beļģiju
Foto: AP/Scanpix

Emanuele Džakerīni, kurš bija viens no Itālijas izlases līderiem Eiropas čempionātā, drīzumā pastiprinās ''Napoli'' rindas, savukārt Medi Benatija uz vienu sezonu pievienosies Turīnas ''Juventus''.

Emanuele Džakerīni līdz šim bija Anglijas Premjerlīgas komandas ''Sunderland'' īpašums, taču Sanderlendā divu sezonu laikā nospēlēja vien 32 spēles. Aizvadīto sezonu 31 gadu vecais pussargs pavadīja īrē Itālijas spēcīgākās līgas komandā ''Bologna'', kurā tika jau pie daudz ievērojamāka spēles laika. Džakerīni pievienojās arī Itālijas izlasei uz Eiropas čempionātu, kurā 168 centimetrus garais pussargs negaidīti kļuva par vienu no komandas līderiem. Jau pirmajā mačā pret Beļģiju (2:0) viņš guva skaistus pirmos vārtus un atlikušajās spēlēs kļuva par stabilu pamatsastāva vērtību.

Iepriekš Džakerīni savu karjeru pavadīja dažādos Itālijas klubos, turklāt 2011. gadā izpelnījās Turīnas ''Juventus'' uzmanību, noslēdzot līgumu ar titulēto itāļu komandu, kurā aizvadīja 40 mačus trīs gados. Pēc tam sekoja ''Sunderland'' piedāvājums, kas nenoslēdzās visai pozitīvi, taču pēc spilgta uznāciena ''Euro 2016'' var uzskatīt, ka pārēja uz ''Napoli'' būs solis augšup itāļa karjerā. Džakerīni aģents Fjūrio Valkaredži kādā Itālijas radio raidījumā atklāja, ka pussargs jau bijis uz ''Napoli'' medicīniskajām pārbaudēm un atliek vien nokārtot formalitātes par viņa pievienošanos komandai. Jāatzīst, ka viņa transfēra summa, raugoties uz to, kādi naudas lielumi apgrozās mūsdienu futbolā, būs diezgan smieklīga, jeb 1,5 miljoni eiro!

Minhenes ''Bayern'' marokāņu centra aizsargs Medi Benatija nākamajā sezonā pastiprinās Itālijas granda Turīnas ''Juventus'' sastāvu. Abas puses vienojušās par īres līgumu uz vienu sezonu, kas ''Bayern'' izmaksājis 3 miljonus eiro. 2014. gadā Benatija pievienojās minheniešiem par 26 miljoniem un divu sezonu laikā laukumā izgāja 46 reizes. Ņemot vērā, ka ''Bayern'' aizsardzības līniju jaunajā sezonā pastiprinās Vācijas izlases centra aizsargs Mats Hummelss, Benatijam vieta pamatsastāvā vairs neatrastos, jo priekšroka, visdrīzāk, tiktu dota Hummelsam un Džeromam Boatengam.

Benatija šovasar nav vienīgais Turīnas komandas papildinājums. ''Juventus'' līdz šim ievērojami pastiprinājusies, iegādājoties ''Roma'' līderi Miralemu Pjaniču, kā arī bijušo ''Barcelona'' malējo pussargu Dani Alvešu. Daudz runas pavīdējušas arī komandas zvaigznes Pola Pogbā sakarā, taču viņa liktenis vēl nav pilnībā skaidrs.

Savukārt izskanējušas runas, ka aizvadītās sezonas Anglijas Premjerlīgas neveiksminieces Londonas ''Chelsea'' rindas pastiprinās līdzšinējās Premjerlīgas čempiones ''Leicester City'' un Francijas izlases balsta pussargs Ngolo Kantē. Pussargs neesot piekritis piedāvājumam pagarināt līgumu ar Lesteru un izšķīries par labu londoniešu nosacījumiem. Tiek lēsts, ka viņa pārejas summa varētu sasniegt 37 miljonus eiro, kas varētu būt viens no dārgākajiem ''Chelsea'' pirkumiem kopš Fernando Toresa 50 miljonu transfēra.

Izmantotie resursi:
Emanuele Giaccherini moving to Napoli as agent...
Giaccherini begins Napoli medicals | Football...
OFFICIAL: Juventus sign Benatia from Bayern -...
N'Golo Kante has medical at Chelsea as deal...

     [+] [-]

, 2016-07-16 00:27, pirms 8 gadiem
Kante tomeer uz Chelsea,Konte pratiis izmantot vinja talantus,Matic paliek???

     [+] [-]

, 2016-07-16 00:33, pirms 8 gadiem
un kaa tur beidzaas ar Bonucci(Juventus)un mega piedaavaajumu no City, noraidiija vai veel izskata?

     [+] [-]

, 2016-07-16 00:54, pirms 8 gadiem
nja JUVENTUS aizsardziba spridzina

  -1 [+] [-]

, 2016-07-16 01:10, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: Kante tomeer uz Chelsea,Konte pratiis izmantot vinja talantus,Matic paliek???
Nu domaaju, ka Matics nepaliks, bet uz kurieni vinsh vareetu doties man nav ne jausmas. Gan jau paliks BPL vai varbuut uz Krieviju, Portugaali dosies. Izskataas, ka Kosta pametiis Chelsea un dosies uz Atletico, kas pirms transfeeriem bija nojaushams. Varbuut PSG pievaaks, tad jau redzees. Runaajot par Bonuci, domaaju, ka vinsh dosies uz City, jo buutu diez gan stulbi noraidiit taadu piedaavaajumu + veel Benatia dosies uz Juvi, taatad par 80% Bonucci ir Manchestraa.

     [+] [-]

, 2016-07-16 09:00, pirms 8 gadiem
Juve un Bayern vislaik viens otram izīrē spēlētājus, vai Coman un Benatia ir vnk sakritība?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-16 09:38, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Nu domaaju, ka Matics nepaliks, bet uz kurieni vinsh vareetu doties man nav ne jausmas. Gan jau paliks BPL vai varbuut uz Krieviju, Portugaali dosies. Izskataas, ka Kosta pametiis Chelsea un dosies uz Atletico, kas pirms transfeeriem bija nojaushams. Varbuut PSG pievaaks, tad jau redzees. Runaajot par Bonuci, domaaju, ka vinsh dosies uz City, jo buutu diez gan stulbi noraidiit taadu piedaavaajumu + veel Benatia dosies uz Juvi, taatad par 80% Bonucci ir Manchestraa.
Kādā sakarā Bonucci jābūt Anglijā ?
Pārsvarā spēlē ar 3 centra aizsargiem, BBC + Rugani un Benatia, turklāt Barzagli šogad paliek 36 un Juve spēlē 3 turnīros. Ne Juve viņu pārdos ne pats Leo gribēs kaut kur iet

     [+] [-]

, 2016-07-16 10:41, pirms 8 gadiem
Tyr` rakstīja: Kādā sakarā Bonucci jābūt Anglijā ?
Pārsvarā spēlē ar 3 centra aizsargiem, BBC + Rugani un Benatia, turklāt Barzagli šogad paliek 36 un Juve spēlē 3 turnīros. Ne Juve viņu pārdos ne pats Leo gribēs kaut kur iet
Tu to nopietni? Tagad Juventus ir Alex Sandro un Evra kaa LB un Dani Alves un Lichtstainers RB. Saprotu, ka vinji var speeleet arii kaa pussargi, bet nu neticu tam. Kaa CB vareetu speeleet Kjelini, Benatia un Rugani + vareetu veel kaadu CB nopirkt par Bonucci naudu. Domaaju, ka no taada piedaavaajuma Juventus neateiksies.

     [+] [-]

, 2016-07-16 10:53, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Tu to nopietni? Tagad Juventus ir Alex Sandro un Evra kaa LB un Dani Alves un Lichtstainers RB. Saprotu, ka vinji var speeleet arii kaa pussargi, bet nu neticu tam. Kaa CB vareetu speeleet Kjelini, Benatia un Rugani + vareetu veel kaadu CB nopirkt par Bonucci naudu. Domaaju, ka no taada piedaavaajuma Juventus neateiksies.
Kādā sakarā te flangu spēlētāji ?
Juve tēmē uz CL, ja spēlē ar 3 CB, tad komandā obligāti jābūt 5.
Kā jau teicu: Barzagli ir jau 35, Kjelīni, ņemot vērāviņa spēles stilu, pēdējā laikā bieži traumējas. Bonucci nospēlēja visvairāk spēļu pag. sezonā, tieši viņš ir centrālā figūra BBC, jo vada saspēli no aizsardzības. Kjelini, Benatia un Rugani ? Ja nu tikai uz kausa spēli tādā sastāvā

     [+] [-]

, 2016-07-16 12:49, pirms 8 gadiem
pasūtīja
NilsK rakstīja: un kaa tur beidzaas ar Bonucci(Juventus)un mega piedaavaajumu no City, noraidiija vai veel izskata?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-16 12:59, pirms 8 gadiem
SC!
Vai gan par Rietumeiropas minizvaigznīšu ceļu un neceļu aprakstu nozīmīgāks nebūtu Latvijas kusa izcīņas šodienas 1/8 fināla spēļu anonss (arī tāpēc, ka šīs spēles tika saplānotas tikai pirms nepilnas nedēļas, un dažs labs noteikti nav to pat pamanījis)?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja