Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Lietuvas izlases treneris Pankratjevs atkāpjas no amata

Andrejs Siliņš

Lietuvas izlases treneris Pankratjevs atkāpjas no amata
Igoris Pankratjevs
Foto: Sportas.info

Līdz ar UEFA 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra beigšanos no sava amata atkāpies Lietuvas futbola izlases galvenais treneris Igoris Pankratjevs.

Lietuva kvalifikācijas cikla pēdējā spēlē pirmdienas vakarā Viļņā ar rezultātu 0:3 atzina grupas uzvarētājas Anglijas pārākumu. Līdz ar to lietuvieši ar desmit punktiem desmit spēlēs palika piektajā pozīcijā grupā. Tikpat punktu bija arī Igaunijai, kas finišēja vietu augstāk, bet no trešajā vietā esošās Slovēnijas lietuviešus šķīra seši punkti.

"Uzreiz vēlos atvainoties visiem. Ļaujiet man sacīt... katrai lietai ir sākums un beigas, Tagad ir beidzies šis cikls un tāpat arī mans darbs komandā. Vēlos pateikties visiem, kas juta mums līdzi un pārdzīvoja. Es atkāpjos," pēcspēles preses konferencē paziņoja Pankratjevs.

51 gadu vecais speciālists Lietuvas izlasē strādāja no 2012. gada, bet 2013. gadā pirmo reizi pārņēma galvenā trenera pienākumus, kad amatu pameta ungāru speciālists Šabo Lāslo. Tā paša gada decembrī Panrkartjevu iecēla par pilna laika galveno treneri.

Pankratjeva vadībā lietuvieši 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijā, kur bija vienā grupā ar Latviju, izcīnīja trīs uzvaras un ar 11 punktiem ieņēma ceturto vietu sešu komandu konkurencē (Latvija palika piektā).

Izmantotie resursi:
15min.lt - Žinios gyvai!

     [+] [-]

, 2015-10-13 09:40, pirms 9 gadiem
Nav jau no kā atkāpties, līgums jau beidzies. ĻOTI VĀJI NOSPĒLĒJA.