Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Lēvs pieņem lēmumu turpināt vadīt Vācijas izlasi

Lēvs pieņem lēmumu turpināt vadīt Vācijas izlasi
Joahims Lēvs
Foto: SIPA/Scanpix

Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs kopā ar Vācijas Futbola savienības prezidentu Rainhardu Grindelu šodien apsprieda aizvadīto "Euro 2016" finālturnīru un informēja prezidentu, ka ir apņēmies izpildīt līgumsaistības un turpināt vadīt valstsvienību arī nākamajā ciklā.

Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs: "Protams, visi pēc izstāšanās pusfinālā bijām sarūgtināti, un šīs dažas dienas man bija svarīgas, lai atpūstot un visu pārdomātu. Neskatoties uz piedzīvoto vilšanos, bijām jaunākā komanda finālturnīrā un redzu tai lielu potenciālu."

Vācijas Futbola savienības prezidents Rainhards Grindels: "Mums tas bija cieņas jautājums pēc tik intensīva turnīra dot trenerim pāris dienas atpūtas, lai tiktu skaidrībā ar savām domām. Taču ne mirkli nešaubījāmies par to, ka viņš vēlēsies turpināt darbu un 2018. gada Pasaules kausā aizstāvēt izcīnīto titulu. Jogi Lēvs ir labākais treneris šai komandai, un mēs viņam pilnībā uzticamies."

Iepriekš bijis Jirgena Klinsmana asistents, Lēvs Vācijas izlasi pārņēma pēc 2006. gada Pasaules kausa. Viņa vadībā Vācija visos piecos finālturnīros sasniegusi vismaz pusfinālu un spēlējusi arī divos finālos – "Euro 2008" ar 0:1 tika zaudēts Spānijai, bet pirms diviem gadiem Brazīlijā vācieši ar 1:0 pagarinājumā pārspēja Argentīnu.

Izmantotie resursi:
Grindel und Löw richten Blick auf die WM 2018...


, 2016-07-12 16:03, pirms 8 gadiem
Turpinās kasīt kuli un ostīt pirkstus!
Bet, ja nopietni loģisks solis!
, 2016-07-12 16:06, pirms 8 gadiem
Kulkasis uz priekshu!
Franchi tadu treneri butu patriekushi, bet kaa zinams no Shvainija, tad 80% vaacieshu taa dara. Taa ka viss ok.
, 2016-07-12 16:29, pirms 8 gadiem
Kāpēc, lai viņš nevadītu! Ļoti kvalitatīvi vadja izlasi, izlase nokļuva līdz pusfinālam nekāda katastrofa šajā ciklā nav notikusi, vienkārši šajā ciklā Vācijai bija ļoti spēcīgs zars, kad bija jāspēkojas gan ar Spāniju, Itāliju, un Francija bija par stipru šoreiz, vis ir piedodams un saprotams! Jā Vācijai ir ļoti talantīgi spēlētāji un šim trenerim padodas labi trenēt tāpēc neko sliktu nesaku!
Nu labi bija incidents ar to kasīšnos nju bet cmon čali Jūs nekad tā neesat darijuši? Nu labi ostīt ir jau par daudz! Oki čalis nevarēja jau izturēt tur un domāja kad viņš ir neredzams. bet kameras visu redz
, 2016-07-12 16:37, pirms 8 gadiem
Visi pasaules treneri spelee pret GER turees kabataas cimdus - lai var fiksi uzvilkt tikliidz noskan finaalsvilpe.
, 2016-07-12 16:46, pirms 8 gadiem
Paldies Dievam,nevaru iedomāties bez viņa Vācijas valstsvienību,lai izdodas PK2018 un tad jau arī EURO2020
, 2016-07-12 16:48, pirms 8 gadiem
vozā rakstīja: Kāpēc, lai viņš nevadītu! Ļoti kvalitatīvi vadja izlasi, izlase nokļuva līdz pusfinālam nekāda katastrofa šajā ciklā nav notikusi, vienkārši šajā ciklā Vācijai bija ļoti spēcīgs zars, kad bija jāspēkojas gan ar Spāniju, Itāliju, un Francija bija par stipru šoreiz, vis ir piedodams un saprotams! Jā Vācijai ir ļoti talantīgi spēlētāji un šim trenerim padodas labi trenēt tāpēc neko sliktu nesaku!
Nu labi bija incidents ar to kasīšnos nju bet cmon čali Jūs nekad tā neesat darijuši? Nu labi ostīt ir jau par daudz! Oki čalis nevarēja jau izturēt tur un domāja kad viņš ir neredzams. bet kameras visu redz
Da manis pēc viņš var kaut paduses ostīt sev,galvenais lai komanda labi spēlē,domāju ar Roisu šī komanda izskatītos vēl labāk,varbūt tieši viņš un Hummels pietrūka lai izdotos Frančus uzvarēt
, 2016-07-12 16:49, pirms 8 gadiem
Krievu portālā lasīju, ka krievi varētu viņam piedāvāt līgumu, bet forši, ka Lēvs paliek pie GER izlases stūres.
, 2016-07-12 17:01, pirms 8 gadiem
Saoshnaasimies 2018!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-07-12 17:35, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Turpinās kasīt kuli un ostīt pirkstus!
Bet, ja nopietni loģisks solis!
Eu nu džeki viss normāli, nebrīnītos, ja tam visam apakšā ir taktisks izskaidrojums Piem, pakasa labo olu - vairāk presingu, pakasa kreiso - spēlēt ar malējiem, paurbj degunu atkal noturēt pārsvaru

Lai nu kā, vienreizējs treneris un pareizs lēmums, EČ un PČ fināli, pusfināli, bronzas medaļa un, protams, kauss 2014 , bet vēl jo vairāk nemainīgi labais sniegums, kas tikai iet uz augšu, 10 gadu garumā parāda viņa vērtību.
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
"Skonto" spēlētāji 2015. gadā, vēl piedaloties Virslīgā
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)
14

Latvijas klubiem "Euro 2016" prēmijās 366 tūkstoši

UEFA piešķīrusi Eiropas futbola klubiem 150 miljonus eiro prēmijās par futbolistu palaišanu uz izlašu spēlēm "Euro 2016" ciklā. Latvijas klubi no šīs milzīgās summas saņems 366 tūkstošus eiro, bet lielāko atsevišķo summu ieguva "Skonto".
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: fogis.se
8

Ibrahīmovičs turpina dominēt Zviedrijā, viņam par godu cels statuju

Desmito gadu pēc kārtas un vienpadsmito reizi kopumā par Zviedrijas labāko futbolistu tika atzīts Zlatans Ibrahīmovičs, kuram par godu tiks celta statuja pie Zviedrijas izlases mājvietas Solnā.
Lionels Mesi gūst vārtus pret ASV izlasi
Foto: AFP/Scanpix
19

Mesi un Neimāra vārtu guvumi nominēti Puškāša balvai

Starptautiskā futbola federāciju asociācija (FIFA) paziņojusi desmit vārtu guvumus, kuri pretendēs uz Ferenca Puškāša vārdā dēvēto balvu, kas tiks pasniegta gada skaistākā vārtu guvuma autoram.