Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Foto: Portugāles izlase līksmo par Eiropas čempionu titulu

"Euro2016" fināla pirmajā puslaikā spēle beidzās savainotajam Portugāles kapteinim Krištianu Ronaldu, tomēr uzmainītais portugālis Eders papildlaikā guva vārtus, kas izrādījās izšķirošie zelta mačā pret Franciju (1:0). Naktī uz šodienu Portugāle pirmoreiz triumfēja kādā no lielajiem turnīriem.
Foto: AFP un Getty Images no uefa.com


"Skonto" spēlētāji 2015. gadā, vēl piedaloties Virslīgā
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)
14

Latvijas klubiem "Euro 2016" prēmijās 366 tūkstoši

UEFA piešķīrusi Eiropas futbola klubiem 150 miljonus eiro prēmijās par futbolistu palaišanu uz izlašu spēlēm "Euro 2016" ciklā. Latvijas klubi no šīs milzīgās summas saņems 366 tūkstošus eiro, bet lielāko atsevišķo summu ieguva "Skonto".
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: fogis.se
8

Ibrahīmovičs turpina dominēt Zviedrijā, viņam par godu cels statuju

Desmito gadu pēc kārtas un vienpadsmito reizi kopumā par Zviedrijas labāko futbolistu tika atzīts Zlatans Ibrahīmovičs, kuram par godu tiks celta statuja pie Zviedrijas izlases mājvietas Solnā.
Lionels Mesi gūst vārtus pret ASV izlasi
Foto: AFP/Scanpix
19

Mesi un Neimāra vārtu guvumi nominēti Puškāša balvai

Starptautiskā futbola federāciju asociācija (FIFA) paziņojusi desmit vārtu guvumus, kuri pretendēs uz Ferenca Puškāša vārdā dēvēto balvu, kas tiks pasniegta gada skaistākā vārtu guvuma autoram.