Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Divi Krievijas izlases spēlētāji par uzdzīvošanu nosūtīti pie dublieriem

Divi Krievijas izlases spēlētāji par uzdzīvošanu nosūtīti pie dublieriem
Aleksandrs Kokorins
Foto: AP/Scanpix

Krievijas futbola klubi "Krasnodar" un Sanktpēterburgas "Zenit" savā mājaslapā oficiāli paziņoja, ka Pavels Mamajevs un Aleksandrs Kokorins par disciplīnas pārkāpumiem nosūtīti uz dublieru komandu.

Sociālajos tīklos un masu medijos parādījās video rullīši no ballītes Montekarlo, kur Krievijas himnas pavadībā krievu futbolistiem svinīgi tiek atnests lērums pudeļu ļoti dārga šampanieša. Krievu mediji pat baumoja, ka Mamajevs un Kokorins varētu būt pasūtījuši 500 šampanieša pudeles, bet katras pudeles vērtība bijusi 500 eiro. Tādējādi šampanietis vien varētu būt izmaksājis 250 tūkstošus eiro.

"Saistībā ar masu medijos publicētajām ziņām par ballīti ar mūsu kluba futbolista Pavela Mamajeva dalību uzskatām par savu pienākumu paziņot sekojošo," Krasnodaras kluba mājaslapā citēts ģenerāldirektors Vladimirs Hašigs. "Šāda uzvedība "Krasnodar" spēlētājam nav pieņemama, un saistībā ar spēkā esošu līgumu tiks pielietoti disciplināra un finansiāla rakstura mēri. Šobrīd Mamajevs tiks nosūtīts uz "Krasnodar" jauniešu sastāvu."

Drīz pēc tam ar līdzīgu paziņojumu klajā nāca arī Sanktpēterburgas "Zenit" ģenerāldirektors Maksims Mitrofanovs: "Izsakām visdziļāko vilšanos saistībā ar incidentu, kurā bija iesaistīts mūsu spēlētājs Aleksandrs Kokorins. Diemžēl krievu futbolisti nepietiekamas mēra sajūtas un uzvedības kultūras publiskās vietās dēļ bieži iekļūst skandālos. Veiksim šīs epizodes izmeklēšanu. Ņemot vērā nodarīto kaitējumu visa Krievijas futbola tēlam, klubs pieņēma lēmumu par Kokorina nosūtīšanu uz "Zenit-2" un liela naudas soda piespriešanu."

25 gadus vecais Kokorins "Euro 2016" finālturnīrā visas grupu turnīra spēles sāka pamatsastāvā, bet Krievijas Premjerlīgā pēc pāriešanas uz "Zenit" šosezon aizvadīja desmit spēles, trīs sāka pamatsastāvā un guva divus vārtus. 27 gadus vecais Mamajevs finālturnīrā piedalījās visās spēlēs un vienu sāka pamatsastāvā. Krievijas Premjerlīgā viņš "Krasnodar" rindās aizvadīja 29 mačus, 28 sāka sākumsastāvā un guva desmit vārtus. "Krasnodar" Premjerlīgā ierindojās ceturtajā vietā, bet "Zenit" ieņēma trešo pozīciju.

Izmantotie resursi:
Максим Митрофанов: «Клуб принял решение...
Комментарий ФК «Краснодар» об инциденте с...


, 2016-07-06 15:45, pirms 8 gadiem
Par to, ka dzēra dārgu šampanieti himnas laikā? Tas tā kā dzīres sēru lakā, jo Krievija nespēja neko parādīt? Nesaprotu, kāpēc jāsoda publiski.

Vai soda nebūtu, ja pasūtītu mazāk dzērienu par mazākām naudiņām?
, 2016-07-06 15:47, pirms 8 gadiem
Kādēļ gan futbolists sava īsā atvaļinājuma laikā nedrīkstētu doties uz Monako iemalkot dzērienu, ko viņš var atļauties?
, 2016-07-06 16:00, pirms 8 gadiem
Klubu vadibam kada dala ko speletaji dara Montekarlo sava atvalinajuma laika ? Nesaprotu.. Ar pratu Krieviju nesaprast.
, 2016-07-06 16:04, pirms 8 gadiem
Vnk wtf
, 2016-07-06 16:11, pirms 8 gadiem
wilwood rakstīja: Kādēļ gan futbolists sava īsā atvaļinājuma laikā nedrīkstētu doties uz Monako iemalkot dzērienu, ko viņš var atļauties?
Protams, ka krievu mega pārmaksātie superstāri drīkst. Tikai, ja vien šogad nebūtu EČ, un viņi tajā nebūtu tizlākā izlase, un 5-6 viņu spēlētāji nebūtu iekļauti simboliskajā izlasē starp sliktākajiem EČ spēlētājiem. Un reāli viņi uzlika mīksto uz EČ un uz faniem. Kā dažus gadus atpakaļ teica viens slavens rus futbolists faniem:"Jūsu cerības, tās ir jūsu problēmas"
, 2016-07-06 16:17, pirms 8 gadiem
Vo to es saprotu, taa ir jadziivo ja ir nauda , Miileet meitenes , dabuut naudu...
, 2016-07-06 16:17, pirms 8 gadiem
Iespejams tikai Krievija, vel atvalinajuma laika seko lidzi,pipec vienakrsi
, 2016-07-06 16:41, pirms 8 gadiem
Vajag jau atcerēties, ka krievu klubi finansiāli nav pašpietiekami, ka katram klubam ir savs saimnieks, kurš gādā naudu....un ja viņš nav apmierināts ar to kā spēlè, tad var būt nikns arì par atvaļinājuma laika šampanieti...un varbùt pats boss Monako ir paņēmis tikai 100 pudeles šampja, bet šitie neprot spēlēt un vēl par manis maksāto naudu mani pazemo paņemot 500 pudeles...
Tur tai stāstā varbūt visādas nianses un vipendroni krievu stilā...kā saka - nelien batjkam garām uz ceļa!
, 2016-07-06 17:07, pirms 8 gadiem
Īstenībā tur balli rīkoja citi krievi, kas to visu pasūtīja, bet šos tikai paaicināja klāt...
, 2016-07-06 17:10, pirms 8 gadiem
Tie, kas šausminās par faktu, ka Krievijas futbolistiem nedod mieru atvaļinājumā, der atcerēties to kāda reakcija bija uz aizgājušo gadu izlases basketbolistu izklaidēm, kas arī notika brīvajā laikā utt.

Vai klubu saimniekiem būtu tajā jāiejaucas? A kāpēc nē? Tāpat kā viņi ir brīvi savās izvēlēs, tā komandu vadība ir brīva savos lēmumos un, ja viņi uzskata, ka pēc šādas atpūtas sportist "nav formā", tad viņi droši to sūta uz Čebarkuļa "Zvezda", lai viņi šo formu atgūst... un padomā par dzīvi.
, 2016-07-06 17:53, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tie, kas šausminās par faktu, ka Krievijas futbolistiem nedod mieru atvaļinājumā, der atcerēties to kāda reakcija bija uz aizgājušo gadu izlases basketbolistu izklaidēm, kas arī notika brīvajā laikā utt.

Vai klubu saimniekiem būtu tajā jāiejaucas? A kāpēc nē? Tāpat kā viņi ir brīvi savās izvēlēs, tā komandu vadība ir brīva savos lēmumos un, ja viņi uzskata, ka pēc šādas atpūtas sportist "nav formā", tad viņi droši to sūta uz Čebarkuļa "Zvezda", lai viņi šo formu atgūst... un padomā par dzīvi.
a kapec nenotiek citur? nav tas nromali,nav!
, 2016-07-06 18:30, pirms 8 gadiem
Maikl30 rakstīja: a kapec nenotiek citur? nav tas nromali,nav!
Viss kas notiek, tikai ne vienmēr to atspoguļo mediji, vēl retāk tas nonāk līdz Latvijai.
, 2016-07-06 20:25, pirms 8 gadiem
«Кокорин и Мамаев не пили заказанное им...
varbut biski parspilets,tam fruktam jau nav verts melot.
, 2016-07-06 21:02, pirms 8 gadiem
Tie ir Krievijas futbola federācijas darba augļi.Gan ar pārmaksātām algām,mākslīgiem limitiem,un visām pārējām negācijām.Futbolisti tur ne pie vainas,jo vienkārši tā audzināti.Tomēr ,kā parasti,sodīt cenšās par izdarīto,bet nemeklē cēloņus.Tā ir parasta prakse un ne tikai Krievijā.
, 2016-07-07 00:54, pirms 8 gadiem
Nu no vienas puses - atvaļinājums - dari ko gribi..
Bet no otras puses, pēc tik švaka EURO2016 viņiem vajadzēja sēdēt zemāk par zāli un atvainoties par savu sniegumu čempionātā nevis publiski zīmēties un ballēties.. Medaļai divas puses
, 2016-07-07 01:27, pirms 8 gadiem
eddybear rakstīja: Nu no vienas puses - atvaļinājums - dari ko gribi..
Bet no otras puses, pēc tik švaka EURO2016 viņiem vajadzēja sēdēt zemāk par zāli un atvainoties par savu sniegumu čempionātā nevis publiski zīmēties un ballēties.. Medaļai divas puses
Šie it kā tur bijuši aizgājuši ar sievām pavakariņot, bet trāpījušies kaut ko citu svinoši biezi tautieši, kas, ieraugot šos, gribējuši vēl papildus emocijas uzdot, un tad nu sanāk, ka šie abi tikuši vienkārši zem foto ruļļa, kaut arī paši nemaz neesot dzēruši vai citādi "pendrījušies"...
Protams, vajadzēja būt mazliet gudrākiem un saprast, pie kā tāds fotošops var novest, bet tādu var uztaisīt, arī tev praktiski nezinot. Tāda, lūk, mūsdienu personālā dzīve.
, 2016-07-07 09:56, pirms 8 gadiem
denebs rakstīja: Šie it kā tur bijuši aizgājuši ar sievām pavakariņot, bet trāpījušies kaut ko citu svinoši biezi tautieši, kas, ieraugot šos, gribējuši vēl papildus emocijas uzdot, un tad nu sanāk, ka šie abi tikuši vienkārši zem foto ruļļa, kaut arī paši nemaz neesot dzēruši vai citādi "pendrījušies"...
Protams, vajadzēja būt mazliet gudrākiem un saprast, pie kā tāds fotošops var novest, bet tādu var uztaisīt, arī tev praktiski nezinot. Tāda, lūk, mūsdienu personālā dzīve.
nu mūsdienās ar to, ka esi slavens - jārēķinās.. Nav vairs 1995. gads, kad fotoaparāti bija tikai fotogrāfiem un, lai fotogrāfētu savas dzimšanas dienas viesības mājās.. tagad viss tiek filmēts 24/7..
, 2016-07-07 10:43, pirms 8 gadiem
wilwood rakstīja: Kādēļ gan futbolists sava īsā atvaļinājuma laikā nedrīkstētu doties uz Monako iemalkot dzērienu, ko viņš var atļauties?
Klubus finansē no valsts naudas, tātad pilnīgi ok, ja ir šāda reakcija no vadības. Nepatīk valsts lielā nauda, var spēlēt kkur Eiropā.. Ak, jā, tur viņus nevienam nevajag.
, 2016-07-07 12:03, pirms 8 gadiem
500 šamponus fiziski nav iespējams izdzert, esmu mēģinājis, vairāk par 5 iekšā nelien
Ja nopietni, tad tur ir no mušas uzpūsts zilonis, vienkārši trāpījās ne tanī laikā ne tanī vietā
Oligarhu luteklīši izklaidējās, ieraudzīja naših futboļistov, sagribējās pazīmēties, uzsaucot himnu ar jūru dzeramo un te apkārt fotiku, aifonu un smartfonu klikšķi
, 2016-07-07 12:06, pirms 8 gadiem
Man pēc tā video izskatās, ka šampja un himnas pasūtīšana ir kāda turīga krieva pazobošanās un paldies pateikšana par futbolistu "lielisko sniegumu" čempionātā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
"Skonto" spēlētāji 2015. gadā, vēl piedaloties Virslīgā
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)
14

Latvijas klubiem "Euro 2016" prēmijās 366 tūkstoši

UEFA piešķīrusi Eiropas futbola klubiem 150 miljonus eiro prēmijās par futbolistu palaišanu uz izlašu spēlēm "Euro 2016" ciklā. Latvijas klubi no šīs milzīgās summas saņems 366 tūkstošus eiro, bet lielāko atsevišķo summu ieguva "Skonto".
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: fogis.se
8

Ibrahīmovičs turpina dominēt Zviedrijā, viņam par godu cels statuju

Desmito gadu pēc kārtas un vienpadsmito reizi kopumā par Zviedrijas labāko futbolistu tika atzīts Zlatans Ibrahīmovičs, kuram par godu tiks celta statuja pie Zviedrijas izlases mājvietas Solnā.
Lionels Mesi gūst vārtus pret ASV izlasi
Foto: AFP/Scanpix
19

Mesi un Neimāra vārtu guvumi nominēti Puškāša balvai

Starptautiskā futbola federāciju asociācija (FIFA) paziņojusi desmit vārtu guvumus, kuri pretendēs uz Ferenca Puškāša vārdā dēvēto balvu, kas tiks pasniegta gada skaistākā vārtu guvuma autoram.